Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2041 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 19 January 2012 - 12:58 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 19 January 2012 - 11:34 AM, a spus:

Mitule, sunt pur si simplu indragostita de blanosii tai si i-am admirat intotdeauna pentru dragostea de care dau dovada si observ ca s-au acomodat si cu Daisy si uite asa ai tu trei copilasi blanosi si pufosi!

Multumesc pt. aprecieri :happy2: . Sanatate frumosului tau. E un motan tare sociabil si expresiv.

#2042 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 January 2012 - 05:24 AM

Georgiana....sanatate pufosului si ai grija;;;daca trebe dieta atunci asta sa fie.
mitu sa ti traiasca pufosii,dragii de ei.

#2043 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 January 2012 - 08:32 AM

Ma bucur ca domnul Cody e mai bine.
Mitule, de mici erau superbi matzosii tai, nu se dezmint nici acum.
tare faini sunt toti 3.

#2044 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2012 - 11:33 AM

MItule eu ma bucur cand ii vad pe ai tai, ca ma gandesc si la zuzele mele si zic, e hai, ca sunt pisici normale!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2045 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 January 2012 - 04:21 PM

Dupa o repriza de pupaceala l-a apucat foamea pe Felix. S-a urcat pe masa, si cu o privire spre dulapul de unde apare mereu mîncarea pisiceasca, mi-a dat de înteles ca a sosit ora prînzului. Cu toate ca nu este el un mare "mîncator", cere cu atîta miorlaiala de parca nu ar mai fi primit mîncare de o saptamîna. Desi dozele sau plicurile nu cîntaresc mai mult de 80-100 g, abia manînca jumatate. Ce ramîne, linge putin mai tîrziu sau altadata chiar deloc. Un sclifosit! Ma rog. I-am desfacut o dozica, una dintre preferatele din top 3. Ma urmarea cu mare interes, dar foaaaarte linistit... sau voia sa para cool. Mi-am lasat timp, pentru ca ador sa-l urmaresc si eu la rîndul meu, cum nu ma scapa din priviri, nu pierde nici o miscare. Am pus continutul dozei pe o farfurioara (umana, da, unii stiu de ce :) ), el si-a întins limbuta, a vrut sa se serveasca. Ca sa-i "întind" rabdarea, am spus sa astepte, ca vreau sa-i pun si-o frunzulita. Ca un întelept care este, a dat marche arrière si a asteptat sa vada ce bunatate i se mai ofera. Un strop de ulei, o maslina... ceva? Cînd a vazut frunzulita, sigur m-a înjurat. Zic si eu asa, dupa privire... :) Am dat semnalul, gata, acum poti sa-ti bagi boticul între bucatelele de pui si somon, iar eu îti imortalizez limba!

Click!
În timp ce eu am apasat pe buton, limba lui a disparut cu tot cu el din imagine!!!
Precum Jet-ul personal a lui Schumacher, a zburat direct prin clapa/usa pisiceasca.

Fisier atasat  Felix.jpg (278.95K)
Number of downloads: 0

În urmatoarea secunda am observat si eu cauza disparitiei cu viteza luminii.
De pe pervazul ferestrei, Peterle, se chinuia sa ne vada, prin plasa de tîntari :D
Pentru cei care nu-si mai amintesc de Peterle, îl puteti vedea aici.
Vi l-am aratat anul trecut, cînd era june :D

Fisier atasat  Peterle.jpg (389.53K)

Felix, bineînteles ca a renuntat la haleala, si l-a luat la goana pe Petrica! :D

În acest timp, Mike, interpreta în vis, cel mai plin de suspans rol al vietii sale,
The Cell Phone Watcher! :D
(A prins patul Denisei! Doamne, ca dor i-a mai fost de el! :D )

Fisier atasat  Mike.jpg (333.1K)

... si sigur se gîndea la cît de generos va fi salariul de actor principal!

Fisier atasat  Mike2.jpg (296.52K)

Daca tot e vorba de mîncare. Mike nu a mai slabit deloc, desi i-am micsorat cantitatea si a primit cel mai mult RC Light...
Eu cred ca mîncarea asta nu e cine stie ce, mai ales ca, contine si cereale... care posibil sa umfle? pisoii mai puturosi. Am tot încercat în trecut sa-l "învat" cu Orijen, care dupa parerea mea este calitativ mult mai bun decît Royal Canin, tinînd cont ca nu contine nici urma de cereala... dar nu-i place si pace! Am mai încercat si cu Porta 21 - Grain Free , nici ala nu-l vrea. Asa ca, de vreo doua saptamîni m-am gîndit sa îi introduc treptat cîte putin Orijen în RC. La început a protestat, cu toate ca i-am pus foarte putin din Orijen, dar pe urma a halit. Ce era sa faca? Greva foamei? Mike? No way! În fiecare zi am ridicat nivelul de proteine cu Orijen. Am ajuns la aproximativ 30 % Orijen + 70% Royal Canin. Accepta. O sa încerc sa ajung macar la jumi-juma. Înca nu l-am cîntarit, dar mi se pare ca manînca mai putin decît înainte. Cred ca Orijenul din amestec îl satura mai bine, si parca i-a scazut din ghiozdanel :)

De proba, am mai luat si Happy Cat, tot Grain Free. Dar acum daca tot accepta Orijenul în amestec, nu-l mai ametesc si cu felul asta.
Ma întreb doar daca e ok, ca-i amestec crontanelele? Nu pare sa sufere de nimic. E fericit si lenes ca de obicei :-*

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2046 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 January 2012 - 04:26 PM

Vezi postareaMaya, la 25 January 2012 - 04:21 PM, a spus:

Dupa o repriza de pupaceala l-a apucat foamea pe Felix. S-a urcat pe masa, si cu o privire spre dulapul de unde apare mereu mîncarea pisiceasca, mi-a dat de înteles ca a sosit ora prînzului. Cu toate ca nu este el un mare "mîncator", cere cu atîta miorlaiala de parca nu ar mai fi primit mîncare de o saptamîna. Desi dozele sau plicurile nu cîntaresc mai mult de 80-100 g, abia manînca jumatate. Ce ramîne, linge putin mai tîrziu sau altadata chiar deloc. Un sclifosit! Ma rog. I-am desfacut o dozica, una dintre preferatele din top 3. Ma urmarea cu mare interes, dar foaaaarte linistit... sau voia sa para cool. Mi-am lasat timp, pentru ca ador sa-l urmaresc si eu la rîndul meu, cum nu ma scapa din priviri, nu pierde nici o miscare. Am pus continutul dozei pe o farfurioara (umana, da, unii stiu de ce :D ), el si-a întins limbuta, a vrut sa se serveasca. Ca sa-i "întind" rabdarea, am spus sa astepte, ca vreau sa-i pun si-o frunzulita. Ca un întelept care este, a dat marche arrière si a asteptat sa vada ce bunatate i se mai ofera. Un strop de ulei, o maslina... ceva? Cînd a vazut frunzulita, sigur m-a înjurat. Zic si eu asa, dupa privire... :D Am dat semnalul, gata, acum poti sa-ti bagi boticul între bucatelele de pui si somon, iar eu îti imortalizez limba!

Click!
În timp ce eu am apasat pe buton, limba lui a disparut cu tot cu el din imagine!!!
Precum Jet-ul personal a lui Schumacher, a zburat direct prin clapa/usa pisiceasca.
În urmatoarea secunda am observat si eu cauza disparitiei cu viteza luminii.
De pe pervazul ferestrei, Peterle, se chinuia sa ne vada, prin plasa de tîntari :D
Pentru cei care nu-si mai amintesc de Peterle, îl puteti vedea aici.
Vi l-am aratat anul trecut, cînd era june :D
În acest timp, Mike, interpreta în vis, cel mai plin de suspans rol al vietii sale,
The Cell Phone Watcher! :-*
... si sigur se gîndea la cît de generos va fi salariul de actor principal!

Daca tot e vorba de mîncare. Mike nu a mai slabit deloc, desi i-am micsorat cantitatea si a primit cel mai mult RC Light...
Eu cred ca mîncarea asta nu e cine stie ce, mai ales ca, contine si cereale... care posibil sa umfle? pisoii mai puturosi. Am tot încercat în trecut sa-l "învat" cu Orijen, care dupa parerea mea este calitativ mult mai bun decît Royal Canin, tinînd cont ca nu contine nici urma de cereala... dar nu-i place si pace! Am mai încercat si cu Porta 21 - Grain Free , nici ala nu-l vrea. Asa ca, de vreo doua saptamîni m-am gîndit sa îi introduc treptat cîte putin Orijen în RC. La început a protestat, cu toate ca i-am pus foarte putin din Orijen, dar pe urma a halit. Ce era sa faca? Greva foamei? Mike? No way! În fiecare zi am ridicat nivelul de proteine cu Orijen. Am ajuns la aproximativ 30 % Orijen + 70% Royal Canin. Accepta. O sa încerc sa ajung macar la jumi-juma. Înca nu l-am cîntarit, dar mi se pare ca manînca mai putin decît înainte. Cred ca Orijenul din amestec îl satura mai bine, si parca i-a scazut din ghiozdanel :D

De proba, am mai luat si Happy Cat, tot Grain Free. Dar acum daca tot accepta Orijenul în amestec, nu-l mai ametesc si cu felul asta.
Ma întreb doar daca e ok, ca-i amestec crontanelele? Nu pare sa sufere de nimic. E fericit si lenes ca de obicei :)

Superbe poze si descriere! M-ai facut sa rad! :D
Din pacate, cu mancarea nu te pot ajuta. Mama le-a redus dihaniilor portia, pur si simplu. Musiu Moshi halea cu taraita, pana s-a obisnuit cu portia micsorata. Acum au haleala la discretie (amandoi), dar mananca normal. Si doar crontanele..... Nu-s ce sa zic de soi, mama cumpara sacii cu mancare. Parca RC 47??? :) Ceva cu Light, da' nu-s foarte sigura.
Pupam mustaciosii blanosi! :)

#2047 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 25 January 2012 - 04:35 PM

Nici Maya mea nu mananca mult Orijen, bine ea il combina si cu mancarea umeda Wellness. Eu zic ca e cel mai bun calitativ (nu ca e facut in Canada) dar de cand il mananca nu mai face alergie.
Pupam burticile de Felix si Mike :D
A cat is a friend fur-ever !

#2048 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 January 2012 - 04:47 PM

Vezi postareaFoxyy, la 25 January 2012 - 04:26 PM, a spus:

Superbe poze si descriere! M-ai facut sa rad! :)
Din pacate, cu mancarea nu te pot ajuta. Mama le-a redus dihaniilor portia, pur si simplu. Musiu Moshi halea cu taraita, pana s-a obisnuit cu portia micsorata. Acum au haleala la discretie (amandoi), dar mananca normal. Si doar crontanele..... Nu-s ce sa zic de soi, mama cumpara sacii cu mancare. Parca RC 47??? :D Ceva cu Light, da' nu-s foarte sigura.
Pupam mustaciosii blanosi! :)

Si eu am redus portia lui Mike, si a dat ceva jos. Apoi a stagnat, si cu asta basta. Cu toate ca îi dadeam doar Light!
Asta m-a facut sa mai încerc odata în felul asta. Macar combinat, daca nu pur, dar asa are mai multa proteina decît ... faina!
Serios acum, pentru preturile astea, ar trebui sa bage si aia mai multa carne în sac :)
Orijen e la fel la pret, dar calitativ, nu se poate compara. E foarte bun. Felix îl manînca cu placere. El mereu a stiut ce-i bun. Asta are nas fin :D

Vezi postareaUma, la 25 January 2012 - 04:35 PM, a spus:

Nici Maya mea nu mananca mult Orijen, bine ea il combina si cu mancarea umeda Wellness. Eu zic ca e cel mai bun calitativ (nu ca e facut in Canada) dar de cand il mananca nu mai face alergie.
Pupam burticile de Felix si Mike :D

Uma, eu cred ca Orijenul îl satura mai bine, mai mult timp. Probabil din cauza ingredientelor... adica, mai multa carne :D
Mai, si noi avem 2-3 feluri de crontanele premium, calitativ aproximativ identice, dar nici pe alea nu le vrea, asa ca-l hranesc canadian :D
Vad ca accepta în combinatie. De-acum, cînd o sa-i pregatesc cîte un borcan pentru cîteva zile, o sa-i tot ridic cantitatea de Orijen... cîte putin :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2049 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 04:49 PM

Eu le dau amestecat si daca nu se plang adica nu miauna jalnic in fata castronasului eu zic ca totul e OK! Asa e la mine cu Hill's, oricat incerc, nu le place si pace! Sa caut pe net Orijen sa vad unde gasesc sa vad de curiozitate cum se manifesta!

#2050 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 January 2012 - 07:33 PM

Mitu, sunt superbi pisoii tai.Cat mi-ar place si mie mai mult, da momentan incerc sa o acomodez pe Mitzi cu cei doi frati Petreus =))

Acum vreo 2 zile ii dau drumu lui Mitzi afara, apare Woddy, Mitzi iese, intra el.Ma duc sus, Woddy dupa mine, apare si Diego, eu imi vad de treaba prin casa, la un moment dat aud ceva zgomot.Cei doi frati sus, Diego pe copacul lui Mitzi, Woddy pe langa si Mitzi si ea pe trepte se uita la ei.Se pare ca nu a vrut sa iasa daca tot i-a vazut pe musafiri in casa:))
Apoi au vrut sa iasa, Diego a iesit, dar s-a intors si a inceput sa se joace prin perdea cu frati-su, apoi au inceput sa se pupiceasca.Mitzuleana se uita la ei.Asa mi-ar place sa se joace toti 3 .

Maya,Petrica e negrusorul pici de dupa perdea?:)
Mitza mea mananca dimineata hrana umeda(ea umeda papa cam 100 gr/zi) iar uscata cam tot timpul are in castronel.La mine e ca nici nu stiu cat mananca exact ca vin si restul,dar ce am observat ca acum chiar se mentine supla de cand sburda afara in liniste.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2051 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 January 2012 - 07:52 PM

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 04:49 PM, a spus:

Eu le dau amestecat si daca nu se plang adica nu miauna jalnic in fata castronasului eu zic ca totul e OK! Asa e la mine cu Hill's, oricat incerc, nu le place si pace! Sa caut pe net Orijen sa vad unde gasesc sa vad de curiozitate cum se manifesta!

Deci amestecul nu le creeaza probleme? Vad ca nici el nu se plînge. Nu a vrut el la început, dar acum manînca fara probleme. De saptamîna viitoare bag mai mult Orijen în amestecul de RC.
Daca vei citi ingredientele, vei vedea ca diferenta e mare. si eu ma las dupa nasul lui Felix. Lui întotdeauna i-a placut Orijen, dar cumparam rar pungi mici, ca el nu manînca foarte mult mîncare uscata. El e cu umeda, sosoasa.

Vezi postareaIoana, la 25 January 2012 - 07:33 PM, a spus:

Maya,Petrica e negrusorul pici de dupa perdea?=))
Mitza mea mananca dimineata hrana umeda(ea umeda papa cam 100 gr/zi) iar uscata cam tot timpul are in castronel.La mine e ca nici nu stiu cat mananca exact ca vin si restul,dar ce am observat ca acum chiar se mentine supla de cand sburda afara in liniste.

Da, Petrica e piciulica de dupa perdea :)

Fel manînca atunci cînd cere, ca el e pretentios si mereu suplu. Nu depaseste 4,5 kile nici cu forta :)
Mike, nu ca ar mînca ca un disperat, dar el nu zburda! Asta e problema principala. Mai lenes pisoi ca el, nu exista. Poate Garfield :D
Iar el nu manînca nimic altceva în afara crontanelelor!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2052 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 08:02 PM

Vezi postareaMaya, la 25 January 2012 - 07:52 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 04:49 PM, a spus:

Deci amestecul nu le creeaza probleme? Vad ca nici el nu se plînge. Nu a vrut el la început, dar acum manînca fara probleme. De saptamîna viitoare bag mai mult Orijen în amestecul de RC.
Daca vei citi ingredientele, vei vedea ca diferenta e mare. si eu ma las dupa nasul lui Felix. Lui întotdeauna i-a placut Orijen, dar cumparam rar pungi mici, ca el nu manînca foarte mult mîncare uscata. El e cu umeda, sosoasa.

Vezi postareaIoana, la 25 January 2012 - 07:33 PM, a spus:

Maya,Petrica e negrusorul pici de dupa perdea?=))

Mike, nu ca ar mînca ca un disperat, dar el nu zburda! Asta e problema principala. Mai lenes pisoi ca el, nu exista. Poate Garfield :)
Iar el nu manînca nimic altceva în afara crontanelelor!

Nu Maya, nu se plang, nu comenteaza, mananca si ce probleme sa aiba, Slava Domnului, nu au!! Si mai lenes ca Mike este, dupa Garfield , matusa-sa, daca nu da cu baschetzii prefera sa nu faca nik!

#2053 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2012 - 09:42 AM

Uitaţi un blănos înfrigurat!

Fisier atasat  IMG_1242.JPG (140.27K)
Fisier atasat  IMG_1243.JPG (180.46K)
Fisier atasat  IMG_1244.JPG (128.74K)

Maya, pup dulce pe băieţii tăi blănoşi, întotdeauna îmi face plăcere să citesc ce scrii despre ei şi să-i văd!
Eu lui Cody îi dau mâncare uscată amestecată cu umedă. Şi momentan regim, după care nu se omoară.
GEORGIA

#2054 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 January 2012 - 09:55 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 26 January 2012 - 09:42 AM, a spus:

Maya, pup dulce pe băieţii tăi blănoşi, întotdeauna îmi face plăcere să citesc ce scrii despre ei şi să-i văd!
Eu lui Cody îi dau mâncare uscată amestecată cu umedă. Şi momentan regim, după care nu se omoară.

Bietul zgribulici.... :rolleyes:

#2055 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 26 January 2012 - 10:23 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 26 January 2012 - 09:42 AM, a spus:

Ce scump e blanosul! Ma minunez cum sta el la pozat...Ai mei nu suporta accesoriile de nici un fel.

#2056 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 26 January 2012 - 10:24 AM

Giorgiana...ce mi place mie caciulita aia cu ochisori albastri!!!!

#2057 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 26 January 2012 - 10:36 AM

Vezi postareaMaya, la 25 January 2012 - 04:21 PM, a spus:

Ma întreb doar daca e ok, ca-i amestec crontanelele? Nu pare sa sufere de nimic. E fericit si lenes ca de obicei :rolleyes:

Garfield-ul tau e preferatul meu!
Si eu le amestec tot timpul mancarea: indoor, hairball, young male/female, aromatic, sterilised etc. Dar toate sunt de la Royal Canin.
Ai mei par sa se plictiseasca si de miros si de forma boabelor. Doar Diego are portia clasica de Urinary si primeste doar cateva bobite pe zi de altceva sa nu se simta discriminat.
De cand a aparut Daisy in familia noastra am inceput sa le punem cu portia la fiecare, inainte motanii aveau bolurile pline tot timpul si iarna erau cam grasulii.
Ai dreptate privind calitatea mancarii. Si eu am observat ca, daca au de ales, aleg intotdeauna mancarea de buna calitate. Bine, la mancarea premium si mirosul e bestial!

#2058 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2012 - 10:37 AM

Ma bucur ca va place baiatul meu infrigurat!
Alex este autorul pozelor, la Alex sta Cody, sa-i faca ce vrea el, cred ca il iubeste prea tare, altfel!

Si o poza mai veche cand il imbracase Alex pe Cody cu pijamaua lui:

Fisier atasat  IMG_0001.JPG (155.9K)
GEORGIA

#2059 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 January 2012 - 10:40 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 26 January 2012 - 10:37 AM, a spus:

Ma bucur ca va place baiatul meu infrigurat!
Alex este autorul pozelor, la Alex sta Cody, sa-i faca ce vrea el, cred ca il iubeste prea tare, altfel!

Si o poza mai veche cand il imbracase Alex pe Cody cu pijamaua lui:

Tre' sa mai treceti pe la croitor.... E cam mare pijamaluta! :rolleyes:

#2060 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 27 January 2012 - 10:21 PM

Hello, fete cu pisici. Noi de vreo 3 saptamani trecem prin niste momente groaznice, Pitzi are multe probleme de sanatate, printre care, cea mai grava este una cardiaca. N-am chef sa intru in detalii deloc, daca o sa fie mai bine promit ca revin, ideea e ca medicul ne-a recomandat sa-i luam pe langa royal renal care e hrana lui de toate zilele, o mancare pentru pisici cu afectiuni cardiace. Aveti idee daca exista? am scotocit tot netul si nu am gasit. Am gasit niste conserve- kattovit se cheama, n-am mai auzit de marca asta, stie cineva ceva? mersi.

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul