Mai , asta se duce pe coclauri si tot, dar cacaliciul tot in casa la cald il face...am sa mai fac o incercare , sa pun litiera, dupa fotoliu in sufragerie, acolo unde face cel mai des...aseara am pus pledul de pe canapea la spalat in masina, si pusesem altceva in caz de ...acc(aca)ident, si dimineata , cand m-am trezit, era iar cadoul dupa fotoliu...l-am pus in baia mica, am pus caca in litiera, si am incercat sa-l pun sa acopere cu labele...nu e deloc cooperant, fuge de litiera ca dracu de tamaie...aseara am presarat un pic de bicarbonat..vetul mi-a zis sa nu spal pe jos cu javel , ci sa pun cateva picaturi in litiera, ca cica javel ii atrage.....bof...rien à faire cu musiu fiocco.
deci mai litiera e curata, ca nu produce acolo nika, ma duc totusi din constiinciozitate, sa o videz, s-o spal si sa o reumplu cu nisip nou ( catsan).
sper sa nu trebuiasca sa ajung cu el la un psi pisicios

, cred ca marea problema e ca ma-sa nu i-a terminat educatia, si mi l-au dat prea devreme...noa, asta e . singurul defect.
Lia , nu pot sta cu ochii pe el ca pe butellie, ca face disdemorgen, sau ce stiu eu cand...si numa gasesc ploconul...Vale l-a vazut de vreo 2 x ca se pregatea sa-i boteze patul , sau valiza, cand a venit de la munte si a fost vigilenta.
in concluzie,la toate dormitoarele ( exceptia al meu) , usile sunt mereu inchise.
caci prima data as-a pipilit in camera de oaspeti pe plapuma...

urmat de camera valentinei ) deci...2 plapume aruncate...am invatat sa pun pleduri pe una din canapelele din salon , care a fost urmatoarea victima, si unde cu constanta se cacaliceste acum, foarte rar pipileste...
iar cand nu face acolo, face in spatele unui fotoliu, asezat in fata ferestrei

.