Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2201 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 February 2012 - 04:00 PM

Vezi postareaUma, la 21 February 2012 - 03:38 PM, a spus:

Insa iti recomand sa nu decizi intr-un fel sau altul pana nu esti dispusa sa ai inca..un copil :occasion14:

Pai, cam de asta imi e frica... mai vedem ce-o mai fi.
Acum avem curte si am putea lua si caine si pisica, ar avea unde sa stea/joace fara sa fie chinuiti in casa intr-un loc stramt cum stateam pana acum.
Sorina

#2202 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 04:26 PM

In linkurile puse de tine mitu, alea de la numarul 2 si de la al patrulea creca ar fi interesante
Sa ma vedeti pe mine la vara cu animalele pufoase si doua balcoane deschise, nu stiu ce o sa fac! In spate am zis clar ca inchid cu plasa, ca e usa de la bucatarie.

Uitati in cos cu pisici,

Imagine postata

si o pisica ascunsa in decor:

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2203 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 22 February 2012 - 07:39 AM

Vezi postareaUma, la 21 February 2012 - 03:38 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 21 February 2012 - 02:38 PM, a spus:

Eu nu am blanoasa, da' va citesc si ati reusit sa bagati frica-n mine... Fetele ne-au tot cerut un caine, o pisica si a trebuit pana acum sa zicem nu. De cand am schimbat casa nu mai avem motiv de NU, asa ca se presupune ca de acum incolo am putea sa le luam si lor un sufletel. Doar ca vad la voi ca sunt foarte 'totalizatoare' si ma cam sperie chestia asta.
Tineti cont ca va scrie o persoana care niciodata nu a avut nimic (la animale ma refer)...
Sunt intr-o mare dilema acum.

Sorina nu te speria :tongue3: Noua chiar ne place faptul ca sunt rasfatatele/rasfatatii casei si le toleram micile rasfaturi tocmai pentru ca ii iubim. Faptul ca eu dorm pe o dunga a patului ca ea sa doarma de-a latul si sa ma mai si impinga cu labutele...e pentru ca vreau eu, nu pentru ca nu as putea sa o pun in cosuletul ei sa doarma. Dar te indragostesti iremediabil de ei si le sufli in fund :lol:
Insa iti recomand sa nu decizi intr-un fel sau altul pana nu esti dispusa sa ai inca..un copil :lol: O pisica poate trai si 20 de ani - costa vaccin + mancarea de calitate, nisipul pentru cutiuta. Cand plecati in vacanta trebuie sa fie cineva care sa vina zilnic sa o hraneasca, curete nisip (sunt foarte curate si de exemplu Maya mea ma striga de la cutiuta daca nu am ridicat pisu, ca sa se duca ea in cutie sa-mi faca altul :D )
Un catel poti sa-l iei cu tine, dar el implica sculatul de dimineata si scos afara..fie vara fie iarna..

Cami adorate pufoasele (mor dupa Lili asa intinsa la maxim) - unde e puful gri?

Uma, total de acord cu tine in ce priveste responsabilitatea pe care o ai fata de un animal de casa.
Puful gri e si el prin casa pe undeva. Am pozat doar pufoasele care m-au invadat pe mine.

#2204 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2012 - 09:58 AM

Vezi postareazerda, la 21 February 2012 - 04:26 PM, a spus:

In linkurile puse de tine mitu, alea de la numarul 2 si de la al patrulea creca ar fi interesante
Sa ma vedeti pe mine la vara cu animalele pufoase si doua balcoane deschise, nu stiu ce o sa fac! In spate am zis clar ca inchid cu plasa, ca e usa de la bucatarie.

Uitati in cos cu pisici,
si o pisica ascunsa in decor:

Imi place cosul cu pisici si pisica ascunsa in decor!!!!
GEORGIA

#2205 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2012 - 10:55 AM

Lasa ca vii tu si le vezi si le zmotocesti!

#2206 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 22 February 2012 - 11:06 AM

Haha! Scufita Rosie, ce-ai in cos? Un pufulete! :tongue3:
Imagine postata

#2207 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2012 - 11:45 AM

Vezi postareazerda, la 22 February 2012 - 10:55 AM, a spus:

Lasa ca vii tu si le vezi si le zmotocesti!

Sa se faca vremea frumoasa si de abia astept sa le vad si sa le smotocesc! :tongue3:
GEORGIA

#2208 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 22 February 2012 - 11:50 AM

Vezi postareaCami, la 21 February 2012 - 11:06 AM, a spus:

Aseara, mami citea si pufa asista:
Atasament poza (Large).jpg

O urmareste pe Nera:
Atasament poza 001 (Large).jpg

Ia uitati cat sunt de lunga:
Atasament poza 002 (Large).jpg
Atasament poza 003 (Large).jpg

Ne alintam un pic:
Atasament poza 010 (Large).jpg

Ia mai lasa tu blitu' ala:
Atasament poza 008 (Large).jpg

Nera:
Atasament poza 014 (Large).jpg

Ne pregatim de culcare:
Atasament poza 015 (Large).jpg

Aici doarme aproape toata noaptea, iar eu si colegu' ne intindem pe langa ea. O mai lovim cateodata, se supara, pleaca, da' dupa 5 secunde e inapoi, aproape in acelasi loc. Sau se impinge in mine, si daca ma misc sa-i fac loc, vine si iar se impinge in mine. Deci asa ii place ei sa stea, in sufletul meu :tongue3:
Atasament poza 016 (Large).jpg

Ce draguta-i Pufa!Iar Nera seamana cu Lukishoru' meu!

#2209 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2012 - 12:05 PM

Vezi postareamariette, la 22 February 2012 - 11:50 AM, a spus:

Dar tu cu Lukishor cand mai pui vreo poza!?!?
GEORGIA

#2210 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 22 February 2012 - 02:52 PM

Vezi postareazerda, la 21 February 2012 - 04:26 PM, a spus:

Uitati in cos cu pisici,

/IMG_1121.jpg[/IMG]

Zerda, ce frumosi sunt pufosii tai in cos :rolleyes:

Vezi postareamariette, la 22 February 2012 - 11:50 AM, a spus:

Multumim, Mariette. Nu l-am mai vazut de ceva vreme pe Lukishoru' tau.

#2211 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 February 2012 - 04:24 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 21 February 2012 - 02:38 PM, a spus:

Eu nu am blanoasa, da' va citesc si ati reusit sa bagati frica-n mine... Fetele ne-au tot cerut un caine, o pisica si a trebuit pana acum sa zicem nu. De cand am schimbat casa nu mai avem motiv de NU, asa ca se presupune ca de acum incolo am putea sa le luam si lor un sufletel. Doar ca vad la voi ca sunt foarte 'totalizatoare' si ma cam sperie chestia asta.
Tineti cont ca va scrie o persoana care niciodata nu a avut nimic (la animale ma refer)...
Sunt intr-o mare dilema acum.

Ca te atasezi si iubesti mai mult sau mai putin un om ori patruped, zburator sau înotator... ce-o fi, asta depinde de tine, de firea ta. Pîna nu o ai, si o iubesti, nu poti sti în ce mod te va afecta lipsa acelei fiinte. Daca ajungi sa iubesti neconditionat si cu toata inima, suferinta este mare, egal care este motivul pierderii sau cine/ce este acea fiinta... însa sa treci prin viata fara sa cunosti aceasta dragoste, este o mare pierdere.

O pisica sau un catel, poate nu necesita atîta îngrijire ca un copil, pe care trebuie sa stai cu ochii sa nu cada, sa nu dea cu capul de coltul dulapului, sa nu-si juleasca coatele zburînd de pe hutulus sau julindu-si genunchii picînd de pe bicicleta, dar totusi are nevoie de multe altele. Pe lînga dragoste are nevoie si de atentie, mîncare, de îngrijire medicala anuala + neprevazutul - ca o boala, o gheara rupta, o întepatura, muscatura... deci, necesita anumite costuri, care pot fi destul de piperate.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2212 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 February 2012 - 04:49 PM

Multumesc mult, Maya! :71:
Sorina

#2213 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 23 February 2012 - 06:33 PM

Ma uit la pisicile voastre si nu ma mai satur.
Una mai frumoasa ca alta .
De parca nu as avea si eu 3.
Pardon 3+1 ,ca a venit si Lilu ,matul lui Bazu ,in vacanta la "bunici" ,cat sunt ei plecati intr-o scurta vacanta .

De cate ori intru pe topicul asta ,ma trezesc cu zambetul pe buze.
Va pup iubitoare de blanoase si pe mustaciosii vostri .Imagine postata

Daca va intrebati ce face Sasha ,va spun ca e tot asa.
Iar eu am devenit mai rabdatoare dupa ce mi-am descarcat aici sufletul.
Ma simt mai linistita in privinta ei .Zici ca am fost la psiholog ,si nu m-a costat nimic .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#2214 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 February 2012 - 07:53 PM

Ne bucuram ca te simti mai bine Piscotel iar pentru Maya sa stie ca am pus special cosuletul cu pisici, sa se mai insenineze un picut!!

#2215 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 23 February 2012 - 08:15 PM

Vezi postareaPiscotel, la 23 February 2012 - 06:33 PM, a spus:

Daca va intrebati ce face Sasha ,va spun ca e tot asa.
Iar eu am devenit mai rabdatoare dupa ce mi-am descarcat aici sufletul.
Ma simt mai linistita in privinta ei .Zici ca am fost la psiholog ,si nu m-a costat nimic .Imagine postata

Usor stim ca nu iti e, dar suntem aici pentru tine, oricand! :sm:

Cum zice Maya, e dureros cand ii vezi imbatranind, cand dispar din viata ta, dar fara ei viata noastra ar fi mult, mult mai saraca. Disperarea si durerea vin numai pentru ca a existat o dragoste mare! Si asta mai da putere..
A cat is a friend fur-ever !

#2216 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 23 February 2012 - 08:55 PM

Va pun si eu o poza cu "nepotul " ,sa ne mai inveselim un pic .

Lilu ochiosul ,se uita disperat si-si spune in barba :

- Bai,astia n-au mai lasat nimic de lins .

Fisier atasat  P1210946.JPG (77.18K)
Number of downloads: 1

#2217 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 February 2012 - 12:19 AM

:lol: , Lia, cata disperare e in privirea lui ...cum ma, chiar nimic n-au lasat :lol:...sa nu-mi zici ca era detox :)
va pup Lia si Maya ...un pupic si de la ca..ciosul meu...a devenit cronica treaba nenica...n-am strans si spalat atatia ca..tei dupa copila, cat strang si spal dupa el....zau ca nu mai stiu ce sa fac. acum ii pun decoratiile in litiera, am incercat sa *il invat* sa acopere cu nisip...fara succes....asa ca de vreo 2 zile, il inchid cu litiera cu tot +deco in baia mica , si de regula gasesc ceva in plus...pe care apoi curat cu paleta...
Sasha ta , Lia draga e batrana si bolnava...dar el e tanar si ...nelinistit...il las pe afara si bate mahalaua , dar vine si pune deco, ori pe canapea ( acoperita cu un pled care e spalat practic zilnic :( , sau daca nu dupa un fotoliu , pe gresie...numa litiera aia n-o nimereste nenica.)
Am incercat si sa aduc litiera *pe canapea* si incet , incet s-o indepartez...dar no way....
infine, daca cineva are o idee sau o solutie .....
ps....cand se uita apoi cu privirea aia de *latin lover* sau peste fript cum zic frantzujii, te topeste...dar zau ca ma apuca si pe mine pandaliile ....mai ales ca nu le am cu decoratul , nici macar la torturi :).
hai ca v-am impuiat capul cu problemele mele.

#2218 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 24 February 2012 - 02:23 AM

Vezi postareastella, la 24 February 2012 - 12:19 AM, a spus:

hai ca v-am impuiat capul cu problemele mele.

Niciodata nu impui capul, ma bucur sa te vad aici :lol:

Stiam de domnisorul fulgusor ca e pishulicios acum face si caca imprastiat prin casa? E ceva care nu-i convine..nu-mi dau seama ce, ca pana acum n-am mai auzit de asa ceva..O mai mirosi a alt motan in casa ta?
E necajit ca nu ii sufli destul in fund :lol:? Cand vrea el?

Maya in toti anii astia nu mi-a facut nicaieri decat in cutia ei (dar si rar face a doua oara in cutie daca nu curat imediat) - i-ai schimbat nisipelul? Ca o fi si asta un motiv.
A cat is a friend fur-ever !

#2219 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 24 February 2012 - 09:06 AM

Stella ,

Si eu am avut probleme cu Piscot .
Pe langa ca-i cel mai smecher ,e si "autist".Oricat i-am aratat litiera ,el facea pe unde apuca.
In special prin colturi .
Mi-a facut si in ghiveciul cu flori .
Nu se poate spune ca nu i s-a acordat atentie ,pentru ca e cel mai giugiulit.
Asa ca efectiv stateam cu ochii pe el si cand vedeam ca devine nelinistit ,hus in baie la litiera ,sau daca-i vara ,directia curte.
Ce am observat la el .De primavara pana toamna nu sunt probleme .Face in curte.
Dar iarna ,nu vrea nici afara nici la litiera ,asa ca tre sa stau cu ochii pe el ca pe butelie si sa-l trimit afara fortat de doua ori pe zi .

Daca lipsesti de casa ,pana seara ,nu poti decat sa-l inchizi in baie cu litiera cu tot + cosul in care doarme + apa + mancare .

Carra e foarte curata .Niciodata nu a gresit tinta.
Nici ea nu vrea afara iarna .Nu face decat in casa la litiera ,care trebuie sa fie foarte curata.Altfel se uita acuzator cu ochii aia imensi albastri si ma cearta .
Apropo de litiera curata sau murdara .Pe vremuri aveam un motan.Thomas.
Cand litiera era muradara,facea in vana .Imagine postata

Cu Fifi am avut probleme primele 6 luni.Tot asa ,o supravegheam si o duceam la litiera de 20 de ori pe zi ,pana a invatat lectia .Acuma ,ma scoala nopatea la doua ,daca nu se mai poate tine .Nu mai greseste .
Eu zic ca incet si cu rabdare ,va invata .

#2220 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 February 2012 - 11:55 AM

Mai , asta se duce pe coclauri si tot, dar cacaliciul tot in casa la cald il face...am sa mai fac o incercare , sa pun litiera, dupa fotoliu in sufragerie, acolo unde face cel mai des...aseara am pus pledul de pe canapea la spalat in masina, si pusesem altceva in caz de ...acc(aca)ident, si dimineata , cand m-am trezit, era iar cadoul dupa fotoliu...l-am pus in baia mica, am pus caca in litiera, si am incercat sa-l pun sa acopere cu labele...nu e deloc cooperant, fuge de litiera ca dracu de tamaie...aseara am presarat un pic de bicarbonat..vetul mi-a zis sa nu spal pe jos cu javel , ci sa pun cateva picaturi in litiera, ca cica javel ii atrage.....bof...rien à faire cu musiu fiocco.
deci mai litiera e curata, ca nu produce acolo nika, ma duc totusi din constiinciozitate, sa o videz, s-o spal si sa o reumplu cu nisip nou ( catsan).
sper sa nu trebuiasca sa ajung cu el la un psi pisicios :lol: , cred ca marea problema e ca ma-sa nu i-a terminat educatia, si mi l-au dat prea devreme...noa, asta e . singurul defect.
Lia , nu pot sta cu ochii pe el ca pe butellie, ca face disdemorgen, sau ce stiu eu cand...si numa gasesc ploconul...Vale l-a vazut de vreo 2 x ca se pregatea sa-i boteze patul , sau valiza, cand a venit de la munte si a fost vigilenta.
in concluzie,la toate dormitoarele ( exceptia al meu) , usile sunt mereu inchise.
caci prima data as-a pipilit in camera de oaspeti pe plapuma...:) urmat de camera valentinei ) deci...2 plapume aruncate...am invatat sa pun pleduri pe una din canapelele din salon , care a fost urmatoarea victima, si unde cu constanta se cacaliceste acum, foarte rar pipileste...
iar cand nu face acolo, face in spatele unui fotoliu, asezat in fata ferestrei :lol:.

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul