Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 24 February 2012 - 12:53 PM
Dupa ce imi trec nervii e circ cu el, vine cu o fata de ingeras si se linguseste pe linga mine, l-am surprins dupa citeva ore cum mirosea locul ala unde am spalat, ma vazuse pe mine cum miroseam dupa ce spalasem si limpezisem covorul.
Postat 24 February 2012 - 04:56 PM

Acum pisuleste iar covorul in fiecare seara aproape...rar scapa ocazia si atunci ma intreb de ce.
Al meu clar nu e stresat, nu sta mult timp singur, are totul la dispozitie si discretie. Atunci cand nu e in calduri (cam rar) parca nu face. Asa ca acum consider ca de asta face; ii miroase cutia si prefera covorul. Cutia o golesc si spal de mai multe ori pe saptamana. Chiar de fiecare data nu pot.
Acum am covorul dus la spalat -a 4 oara in mai putin de juma' de an- si face bine merci la litiera. Acum poate.
Stela, tu esti mai napastuita ca mine ca iti face pe pat. Macar asta nu-mi face. Inca.
Postat 24 February 2012 - 09:25 PM
snej, la 24 February 2012 - 04:56 PM, a spus:

Acum pisuleste iar covorul in fiecare seara aproape...rar scapa ocazia si atunci ma intreb de ce.
Al meu clar nu e stresat, nu sta mult timp singur, are totul la dispozitie si discretie. Atunci cand nu e in calduri (cam rar) parca nu face. Asa ca acum consider ca de asta face; ii miroase cutia si prefera covorul. Cutia o golesc si spal de mai multe ori pe saptamana. Chiar de fiecare data nu pot.
Acum am covorul dus la spalat -a 4 oara in mai putin de juma' de an- si face bine merci la litiera. Acum poate.
Stela, tu esti mai napastuita ca mine ca iti face pe pat. Macar asta nu-mi face. Inca.
Te-ai gandit sa-l castrezi? Multe probleme de comportament se rezolva asa. Si nici nu e riscul sa se duca dupa fete si sa faca pui nedoriti

Postat 24 February 2012 - 09:54 PM
Am citit pe un forum german de un motanas ce tot asa pisha peste tot. Pe canapea, si alte locuri din casa. L-a dezvatat acoperind acele locuri cu folie de aluminiu sau folie izotermica/paturi din alea de folie care se gasesc în trusele medicale din masini. Locurile care nu se puteau acoperi le-a pulverizat sau picurat cîte un strop de esenta de lamîie. Altii spun ca odata pe zi, închis cîte o ora în baie cu apa, mîncare si litiera curata, ajuta mult. Litiera sa nu fie spalata cu detergent parfumat.
Care Catsan folosesti? Eu am observat ca ala fin si mai închis la culoare(Catsan Ultra) e mai apreciat decît cel grob si alb.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 24 February 2012 - 10:38 PM

Alta varianta pe care o vad ar fi sa nu-i placa nisipul, sau chiar litiera (e d-aia acoperita?)
Postat 24 February 2012 - 10:39 PM
Piscotel, la 23 February 2012 - 08:55 PM, a spus:
Lilu ochiosul ,se uita disperat si-si spune in barba :
- Bai,astia n-au mai lasat nimic de lins .

Giorgiana, cum se-ntelege Cody al tau cu Rita? Catei care traiesc in armonie cu pisicile stiu, dar pisici prietene cu neamu' pasaresc... nu.
Mitu, acus o sa ma uit si eu pe link-urile date de tine. Si noi trebuie sa construim o fortareata. Deocamdata evit sa le las pe toate odata in curte. Le scot cate una-cate doua, si ma joc eu cu ele, sa le tin ocupate si sa nu mi se duca (iar) prin vecini.
Zerda, daca te consoleaza, eu stiu persoane care au si mai multe decat mine!

Uma, ai scanat poza?
Sa stii ca nu-i gluma cu palmita la fund, uneori ii place sa fie plesnita. Dupa ce-i dau incet una la fund, incepe sa se tavaleasca, sa se alinte, sa tipe de numa-numa. Aduce chiar un pic a comportament de pisica-n calduri (e sterilizata, deci e exclus chiar sa fie-n calduri.

Postat 24 February 2012 - 10:49 PM
acum, asa cum v-am il inchid cate o ora doua in baia mica de oaspeti, unde are si litiera...de obicei facea ceva, dar nu acoperea, ceea ce e ciudat la pisici ....acum azi de exemplu nu a acut deloc, si litiera e curata, schimbat nisipul ( catsanul ala alb ) litiera nu e acoperita ( am capac dar nu-l pun ) si am pus doar un pic de javel cand am clatit litiera. apoi am sters bine, am presarat oleac de bicarbonat de sodiu...si catsan...sa vad maine dimineata c si cum gasesc.
in rest este un adorabil si un rasfatat.
ps, e deja castrat, si nu maya, nu marcheaza...ci foarte rar mai pisa pe pledul de pe canapea ( doar acum 2 seri, dupa mult timp ), in scimb cate 2 randuri de ca..tzei gasesc mereu ...ori pe pled, ori dupa fotoliu, cum va spusei .
Postat 25 February 2012 - 07:01 PM
Myra, la 24 February 2012 - 10:39 PM, a spus:
Piscotel, la 23 February 2012 - 08:55 PM, a spus:
Lilu ochiosul ,se uita disperat si-si spune in barba :
- Bai,astia n-au mai lasat nimic de lins .

Giorgiana, cum se-ntelege Cody al tau cu Rita? Catei care traiesc in armonie cu pisicile stiu, dar pisici prietene cu neamu' pasaresc... nu.
Mitu, acus o sa ma uit si eu pe link-urile date de tine. Si noi trebuie sa construim o fortareata. Deocamdata evit sa le las pe toate odata in curte. Le scot cate una-cate doua, si ma joc eu cu ele, sa le tin ocupate si sa nu mi se duca (iar) prin vecini.
Zerda, daca te consoleaza, eu stiu persoane care au si mai multe decat mine!

Uma, ai scanat poza?
Sa stii ca nu-i gluma cu palmita la fund, uneori ii place sa fie plesnita. Dupa ce-i dau incet una la fund, incepe sa se tavaleasca, sa se alinte, sa tipe de numa-numa. Aduce chiar un pic a comportament de pisica-n calduri e sterilizata, deci e exclus chiar sa fie-n calduri.

Myra, depinde de cine a facut operatia de sterilizare si daca a fost facuta in apropierea sau in perioada in care a fost castrata. Daca este in perioada de calduri, ovarele se maresc si daca la operatie nu s-a scos tot, atunci iti mai intra in calduri. Am avut o mata pe care am operat-o la varsta de 2 ani ovohisterectomie si mi-a intrat in calduri inca 10 ani dupa aia - mi s-a spus ca singura solutie este sa o opereze din nou.....
Postat 25 February 2012 - 07:40 PM
clau_ash, la 25 February 2012 - 09:01 PM, a spus:
N-am spus ca intra-n calduri, ci ca se comporta intr-un fel... asemanator, cand o plesnesc la fund. Adica-i place foarte tare, mai c-are orgasm.

Am auzit si eu de cazuri ca al pisicii tale, si chiar de cazuri mai nasoale, cu vet de 60 de ani care nu stie sa dozeze anestezicul (si nu e mit, numai de 2 pisici care i-au murit in timpul sterilizarii stiu eu.

Si un filmulet dragut:
http://www.youtube.c...h?v=mHXBL6bzAR4
Postat 25 February 2012 - 07:58 PM
Myra, la 25 February 2012 - 07:40 PM, a spus:
Am ras cu lacrimi - si da, ce poate fi mai enervant pentru un pisic decat sa-l iubesti atunci cand nu are el chef

Postat 26 February 2012 - 09:59 PM
Astia sunt golanii:

Postat 26 February 2012 - 11:36 PM
alimocanu, la 26 February 2012 - 09:59 PM, a spus:
E foarte graitoare

Sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca lui Adrian ii place compania si Darius e fericit, deci combinatie perfecta

Postat 26 February 2012 - 11:47 PM

Darius e un scump!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 27 February 2012 - 12:16 AM
Postat 27 February 2012 - 08:15 AM

Adrian bun venit. E tare dragalas. Si ai sa vezi ca o sa te dreseze el pe tine, o sa dormi tu pe o bucatica de pat, ai sa stai tu amortita si intepenita, numai ca sa nu deranjezi creatura blanoasa.
Postat 27 February 2012 - 10:38 AM
Astia sunt golanii:
Ce fetisoara are mustaciosul! Sa va bucurati de el! Blondutul tau vad ca deja se bucura!
Eu, inainte sa ma "angajeze" scumpii mei ca si "cats keeper", eram oripilata cand vedeam poze cu pisici in pat, in dormitor, pe plapuma! Acum ma bucur cand sar la noi in pat si ne dragalim. Mi se facea rau la propriu cand vedeam par, acum iau firul si ma distrez incercand sa ghicesc al cui este. Nu mai imi pasa de par, de canapeaua sfasiata, de ce zic musafirii... Sa fie scumpii mei sanatosi, in rest nu mai conteaza.
Postat 27 February 2012 - 12:57 PM
Astia sunt golanii:
Un bun venit lui Adrian in randul mustacioaselor/silor!
Este adorabil, iar Darius este o dulceata!