Maya, la 11 March 2012 - 01:30 AM, a spus:
Poate la voi se linisteste bietul pisoi si nu mai plînge

Maya, e mai greu sa-l las doar undeva numai pe el inchis, ar tb sa-l inchid sus si imi e mila.Au avut confruntarea azi, Mitzi a venit de afara si a dat cu nasul de el, ea a hasait, el la fel.Initial el pana sa vina Mitzi de afara o luase in recunoastere, a venit la mangaiat,pare iubaret.Defapt are 4 ani, face in vara 5,deci de aceeasi varsta ca si Mitzi.Doamsoara culmea ca il trateaza ca si pe ceilalti doi, primul contact a fost mai dur, apoi a incercat sa se apropie,dar continua sa o hasaie si sa scoata sunete ciudate.Acum ea doarme la ea in patut,iar el sta cocotat in canapea langa mine.
Uma, la 11 March 2012 - 05:57 AM, a spus:
Ioana ar fi minunat daca ai putea adopta baiatul. In primul rand pentru ca nu e puiut si majoritatea lumii prefera sa adopte piticuti. In al doilea rand, pentru ca tu si sotul aveti atata dragoste de dat....eu zic ca daca urmati ce a zis Miha mai sus, o sa fie ok.. Mitzone o sa-l accepte!
Nu stiu cum sunt altii...dar eu nu m-as muta undeva unde Maya nu e bine venita. Eu cand am adoptat-o am facut-o pentru o viata intreaga (si m-am asigurat ca sunt variante in cazul in care mi s-ar intampla mie ceva -se duce la matusi-sa) Eu nu as putea sa renunt niciodata la fata...e bucatica din viata mea.
Sincer eu nu-i inteleg pe cei care iau animale si apoi le lasa.Si noi ne-am lovit de propitari care nu acceptau pisici ,dar am preferat sa cautam altceva decat sa renuntam la ea
Myra, la 11 March 2012 - 11:44 AM, a spus:

Faptul c-are 6 ani, personalitatea si tabieturile formate nu e o problema, avand in vedere ca pisicile sunt adaptabile. Eu l-as vedea mai degraba ca pe o provocare, "cum fac sa am o relatie normala/buna cu el, in cel mai scurt timp?"
Sa nu te astepti ca-n 3 zile sa fie prieten cu Mitzi, ca-s slabe sanse! La-nceput Mitzi o sa fie suparata, geloasa, o sa se simta marginalizata-n casa ei. Motiv pentru care ar fi bine sa-i oferi ei mai multa atentie pentru un timp, si sa nu-ncurajezi nou-venitul sa stea in locurile ei preferate. Ar fi bine ca el sa doarma-n "dormitorul pentru oaspeti"/ "pe canapea"

Si ceva haios: ca sa te descurci mai bine cu noul venit, incearca sa-i afli data de nastere (banuiesc c-are carnetel de sanatate) si, implicit, zodia. Mie-mi pare tare distractiv sa-mi analizez pisicile dupa zodie.
Nu radeti, se potrivesc caracteristicile!
Cine stie data nasterii (sau perioada aproximativa: de ex. cand gasesti un pui cam de-o luna in 10 septembrie, stii ca-i nascut la-nceputul lui august, deci e leu) poa' sa-si analizeze prietenul in functie de zodie.
Cami, ce pisici frumoase ai! Crinii sunt foarte toxici pentru ele, ai mare grija sa nu-i guste!
sa vedem cum se comporta.Oricum avem la dispozitie 1 saptamana sa-l tinem.
Si el este Schatzi(ciudat nume pt un baiat) initial in carnetul de sanatatea vad ca-l chema Sweet.Fostii stapani spun ca e la zi cu vaccinurile,dar din pacate am primul carnetel(pe care initial nu il gaseau si i-au facut altul, iar acum nu l-au mai gasit pe al doilea si mi l-au dat pe asta) unde are veccin facut in 2008.E castrat, netatuat sau cipat.
A iesit o perioada scurta de timp pe afara, in mare el a fost pisica de apartament.
Si sa vi-l prezint pe Schatzi

Number of downloads: 0

E destul de micut,adica mai mic ca Mitzi, spre sa se inteleaga.Dupa cum observati se pare ca am lipici la pisici negre.Si cele 4 din tara erau tot cu negru,chiar daca aveau si alb, el e negru complet