Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2301 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 March 2012 - 07:02 AM

Ma doare sufletul cand citesc din astea! Dar, da asa e,trebuie sa vina el la voi, cand are incredere. Eu am avut piciorul umflat 10 zile tot ca m-am bagat intre ele! Dar se uita instant, cum se vindeca rana!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2302 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 March 2012 - 10:29 AM

Vezi postareaCami, la 11 March 2012 - 09:48 AM, a spus:

Smokey-Pokey
Pufosenia oglindita, fascinata de lumanari
Ce-ai facut tu aici?
Ia sa vad ce gust are crinul tau

Ce dulci sunt pufoseniile tale! Poza unde una din pufosenii pazeste cu strasnicie mucenicii imi place enorm!
GEORGIA

#2303 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 March 2012 - 10:33 AM

Vezi postareaIoana, la 11 March 2012 - 04:47 PM, a spus:

Si sa vi-l prezint pe Schatzi
E destul de micut,adica mai mic ca Mitzi, spre sa se inteleaga.Dupa cum observati se pare ca am lipici la pisici negre.Si cele 4 din tara erau tot cu negru,chiar daca aveau si alb, el e negru complet

Ioana, mai ai un negricios in familie, numai ca asta este negricios de negricios!
Totul este acum sa se inteleaga cu Mitzi si sa se acomodeze unul cu altul, sa se accepte, tolereze.
Cody a fost baiat bun, a acceptat-o pe Ursula si o tolereaza si pe Rita.
GEORGIA

#2304 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 March 2012 - 12:06 PM

Sunt constienta si convinsa de faptul ca sufera.El e iubaret si mi-a dovedit-o inca odata aseara.

Cum spuneam, ieri toata ziua a stat in copacel bagat, i-am pus mancarea pe copac si mai pe seara am constata ca iesise sa manance.Din cand in cand mai urcam la el sa vad ce mai face si de fiecare deta ma hasaia.Am zis, ok, te las in pace,dar macar mananca.
Mitzuleana de cateva ori s-a dus si a stat langa copac :cheers:

Apoi pe seara cand a venit al meu , usor, usor a iesit din ascunzatoare si a coborat la noi, din ce il cauta Mitzi in timpul zilei, de data asta cand ea se bagase la culcare s-a suparat si au inceput sa se maraie si hasaie reciproc,dar fara a sarii la bataie.
Atat de comici erau.Cand se ascundea Mitzi sub masa si el mirosea pernuta ei, cand ea pleca si el mirosea locul unde a stat ea.
La un moment dat aud un zgomot, o bocanitura,ma duc nu vad nimic, ca apoi mai tarziu sa constat ca sarise pe usa de la dormitor si o deschisese.Asa facuse si cu o seara inainte, banuiesc ca voia in dormitor.

Oricum s-a tot plimbat prin casa, venea in sufragerie ,cum intra miauuuu, cand nu era cu noi era liniste,dar cand intra se anunta :D , sa suit si in brate la mine,doar de un cap in gura mea :D , apoi de o mangaiala scurta la sot in brate, iara cobora.

aseara am hotarat sa nu o mai luam pe Mitzi cu noi, mai ales ca deja dormea pe o paturica in canapea si am spus ca ii las pe amandoi prin toata casa, inclusiv sa las usa de la dormitor intredeschisa in caz ca vrea sa vina la noi.
Pe la vreo 3 am auzit zgomote,aveam impresia ca-si ascute ghearele,dar dimineata am constata ca rosese din pliculetele cu batoane pt pisci si incercase sa manance din punga lui cu crantanele(desi mancare era la dispozitie chiar langa).

Oricum de venit la noi n-a venit noaptea si nici n-a plans.asta este un semn foarte bun.

Dimineata era tot in copacel, abia acum a coborat si a venit , s-a uitat la mine si a plecat :D

intrerup emisia si va tin la curent :(
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2305 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2012 - 12:28 PM

Pai mi se pare ca merge spre bine :cheers:

#2306 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 March 2012 - 12:31 PM

Si eu zic ca pana la urma se acomodeaza unul cu altul.
GEORGIA

#2307 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 07:03 PM

Si eu sper ca acomodarea,defapt acceptarea sa se produca mai repede.
Maya, chiar voiam sa te intreb, cum a fost la tine?

Azi cand Mitzi a venit in casa si s-au vazut iara au inceput sa se hasaie, maraie, defapt mai mult Mitzi.El a cedat,a stat ce a stat si s-a retras in copacel.Cand m-am dus sa vad ce face mandra si ea dupa mine :biggrin: .

Cand nu e ea prin zona se plimba mai mult.Cand a sosit al meu acasa a iesit si el , vorbeste, se gudura.
A iesit al meu pe balcon a iesit si el si normal ca nu mai voia in casa

Fisier atasat  2012-03-13 17.20.09.jpg (76.19K)
Number of downloads: 0
cand a iesit dupa lemne voia afara, normal ca nu l-am lasat, momentan sa se obisnuiasca in casa si abia dupa vreo 2 saptamani daca e am sa-l las afara eventual in we cna dsunt prin preajma mai mult.Plus ca tb sa intru in posesia carnetelului nou ca sa vad daca e chiar la zi cu vaccinurile.

E un dulce, a sarit pe usa de la holul de la intrare si nu doar sare se lasa pe clanta si deschide usa.

si aici un curios

Fisier atasat  2012-03-13 17.33.03.jpg (82.16K)

edit pt up- gradare

nu se mai desparte de noi

Fisier atasat  2012-03-13 19.25.51.jpg (81.52K)

Fisier atasat  2012-03-13 19.26.53.jpg (98.22K)

Fisier atasat  2012-03-13 19.43.30.jpg (94.51K)

al meu s-a ridicat din canapea si s-a mutat langa mine
Fisier atasat  2012-03-13 20.04.49.jpg (105.47K)

Fisier atasat  2012-03-13 20.06.47.jpg (107.08K)

acum iarasi sta langa al meu si doarme.

Momentan se comporta bine,cam da semne ca vrea afara ca plange pe la usi si a tras si o cearta cu Mitzi incat domsoara s-a retras la noi in pat.

Acasa la mine

#2308 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 March 2012 - 11:16 PM

Vezi postareaIoana, la 13 March 2012 - 07:03 PM, a spus:

Si eu sper ca acomodarea,defapt acceptarea sa se produca mai repede.
Maya, chiar voiam sa te intreb, cum a fost la tine?

E un dulce negrutu'! Mie mi se pare deja relaxat. O rezolva el si cu Mitzuleana, si ea cu el :71:
Trebui doar putina rabdare din partea tuturor :floare:

Primul contact. Mike s-a ascuns. I-am pregatit extra un colt lînga pomuc o casuta unde se poate retrage în caz de oboseala, timiditate...
Felix îl urmarea curios. Daca a vazut ca noul venit nu iese la interval, el si-a continuat ziua ca si cum nu s-ar fi întîmplat nimic. Probabil se gîndea ca pîna vine el 'napoi acasa, intrusul va fi peste tari si mari...

Fisier atasat  Primul contact.jpg (89.19K)

Cum iesea Felix din casa, Mike era calare pe noi, se freca de picioarele noastre, se juca... parca era un clown de circ si încerca sa ne impresioneze. În primele doua zile a dormit foarte putin. Cred ca cel tîrziu a doua zi, Felix si-a dat seama ca Mike nu ne viziteaza, si a început sa faca figuri. Nu-l lasa sa se apropie de el, fugea de el, îl mai hîsîia, dar usor, asa de atentionare, iar Mike era topit dupa el. Mergea dupa el prin casa, ceea ce pe Felix îl cam enerva. Dupa doua zile si doua nopti, Mike a prins curaj si s-a catarat pe canapeaua lui Felix. Sa culcat în apropiere. Felix îl urmarea cu coltul ochiului. Cred ca i-a convenit pozitia. Pentru ca Mike nu a încercat niciodata sa fie "deasupra" lui, nu au existat niciodata certuri între ei. S-au mai hîsîit de-a lungul anilor cîteodata cînd se speriau unu de celalalt, dar nu s-au batut niciodata.

Fisier atasat  m+f.jpg (100.96K)

Priviri cumva taioase îsi aruncau doar cînd vroiau sa stea amîndoi lînga mine, în acelasi timp.
Se uitau ei mai urît, dar pentru ca vroiau amîndoi, se punea unu de o parte si unu de cealalat, si era ok. Adormeau degajati.

Fisier atasat  Fel+Mik.jpg (102.56K)

Desi s-au iubit extrem de mult, se jucau împreuna, se alergau pe afara, faceau întreceri prin copaci, se cautau unu pe celalalt daca nu se vedeau 1-2 ore, niciodata nu au "facut salata" ca pisicile Zerdei. Felix era prea mîndru, macho în toata regula. Mai aproape de un cap pe cur, labute peste coada, cap peste coada sau labute nu a acceptat. Cînd Mike îsi sprijinea capul de el, se uita pe sub gene... era ok. Dormeau linistiti.

Fisier atasat  Nani.jpg (99.34K)

Fisier atasat  nani d.jpg (83.45K)

Cu toate ca, Felix nu a vrut sa doarma îmbratisat cu Mike, a învatat sa accepte ca pe noi trebuie sa ne împarta.

Fisier atasat  Dan+Fel+Mik.jpg (84.05K)

Daca tot am rascolit în cutia cu amintiri... e tare greu fara Felix. Ne lipseste enorm la toti.
În prima saptamîna dupa plecare lui, Mike nu a dormit mai mult de 15-20 minute într-o bucata. Sarea mereu din pat si alerga în sufragerie. Tresarea la orice zgomot, îl astepta... la cel mai mic "poc" fugea nebun prin casa si cauta, apoi pleca afara. Fiind foarte frig am blocat clapa si am încercat sa-l tin în casa. A rupt-o si a stat afara în frig, apoi a mai si racit, dar i-a trecut. L-am mai linistit cu valeriana si catnip. Dupa vreo 3-4 saptamîni si-a revenit cu somnul. Doarme destul, dar foarte usor si înca tresare si asculta atent pîna identifica sursa de zgomot. Si acum dupa aproape o luna jumatate, înca mai sta ore în sir pe o cutie/pe terasa sau pe craca de lemn a lui Felix, si-l asteapta...
Mike si-a schimbat complet comportamentul cît si firea... totul s-a intensificat.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2309 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 11:43 PM

Si eu sper ca in curand sa se accept cat de cat,macar sa se ignore,dar sa nu se mai hasaie si sa fuga unul de altul.
Azi Schatzi s-a dus pe scari dupa Mitzi, nu stiu cum ce s-a intamplat ca nu eram in zoana, cert e ca mi-a zis al meu ca Mitzi a sarit de pe scari printre grilajul de la balustrada.

daca in prima zi el era cel care facea urat , acum ea e cea care maraie si hasahie mai rau.
La fel si el,da Mitzi nu e prin preajma sta pe langa noi,altfel se ascund unul de altul.
acum s-a culcat la piciarele mele, dar trasare la fiecare zgomot mai puternic de la tv sau cand trosnesc lemnele.E inca fricos si speriat.
Probabil ca in seara asta Mitzi iar v-a dormi cu noi,dar am sa las usa intre-deschisa ca sa nu sara pe clanta.Are o placere nebuna sa deschida usile, v-a tb sa inchi cu cheia usa d ela intrare ca sa nu ma trezesc cu el in strada :floare:

Cat te inteleg cu Felix, asa ma simt eu cand ma uit pe pozele cu D´artagnian.imi e un dor nebun de el.

Acasa la mine

#2310 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 14 March 2012 - 08:51 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 13 March 2012 - 10:29 AM, a spus:

Vezi postareaCami, la 11 March 2012 - 09:48 AM, a spus:

Smokey-Pokey
Pufosenia oglindita, fascinata de lumanari
Ce-ai facut tu aici?
Ia sa vad ce gust are crinul tau

Ce dulci sunt pufoseniile tale! Poza unde una din pufosenii pazeste cu strasnicie mucenicii imi place enorm!

Multumesc, Giorgi =)) Mie mi se parea ca-i priveste cu dispret. Ceva de genu: mie da-mi unii din carnita, nu din aluat.

Maya, :notworthy: =)) =))

#2311 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 March 2012 - 12:06 PM

Ioana, este tare dragalas negrutzul! Si observ ca cauta sa se bage sub pielea voastra, cauta dragoste.

Maya, :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :pupic: :floare:
GEORGIA

#2312 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 14 March 2012 - 04:00 PM

Maya nu pot sa-ti spun ce gol in suflet am cand vad pozele lui Big Boss. Dragostea asta mare multa durerea aduce cand se duc dragii de ei :rolleyes:
Dar ma bucur ca le-ai pus pentru ca chiar daca Big Boss e in paradisul mustacios, el a fost si continua sa fie in sufletele si amintirile noastre!

Ioana eu zic ca e de bine....baiatul are nevoie de iubire, e clar.
A cat is a friend fur-ever !

#2313 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 08:32 PM

ECu siguranta are nevoie de atentie si multa dragoste,deja s-a acomodat tare bine, nah, mai putin inca legatura cu Mitzi,desi el ar vrea, azi chiar s-a dus langa ea cand manca si o mirosea pana s-a prins Mitzi ca e langa si a inceput sa-l hasaie.
Ea e cam suparata, azi a incercat sa o mangaie sotul si sa o ia in brate sa stea cu el,da l-a vazut pe negrisor langa mine si a sarit ca arsa,mai sa-l zgarie pe al meu.
Avem rabdare orium.

el parca e de cand lumea aici

Fisier atasat  Schatzi 2.jpg (60.93K)
curios

Fisier atasat  Schatzi.jpg (64.95K)

ne place branzica

Fisier atasat  Schatzi 1.jpg (48.46K)

ultima poza am pus-o aici ca stiu ca nu oripileaza pe nimeni,Maya stie de ce vorbesc :D

Acasa la mine

#2314 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 March 2012 - 08:40 PM

Vezi postareaIoana, la 14 March 2012 - 08:32 PM, a spus:

ultima poza am pus-o aici ca stiu ca nu oripileaza pe nimeni,Maya stie de ce vorbesc :D

Si chiar daca se oripileaza, sa taca ca nu ne pasa :D

#2315 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 08:41 PM

Vezi postareaUma, la 14 March 2012 - 08:40 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 14 March 2012 - 08:32 PM, a spus:

Si chiar daca se oripileaza, sa taca ca nu ne pasa :D

:D

Acasa la mine

#2316 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 March 2012 - 08:46 PM

Draga mea orice poza pui cu mustaciosi, eu sunt in comitetul tau de sustinere!!! Sunt mai curati ca noi si noi ii iubim! Cine nu are chef sa nu se uite!

Aaaaaaaah ca iar m-apuca!

#2317 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 March 2012 - 08:56 PM

Vezi postareazerda, la 14 March 2012 - 08:46 PM, a spus:

Draga mea orice poza pui cu mustaciosi, eu sunt in comitetul tau de sustinere!!! Sunt mai curati ca noi si noi ii iubim! Cine nu are chef sa nu se uite!

Nu te nervoza cafeluta, ca nu merita stresul :icon_fessee:

#2318 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 09:13 PM

Vezi postareaUma, la 14 March 2012 - 08:56 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 14 March 2012 - 08:46 PM, a spus:

Nu te nervoza cafeluta, ca nu merita stresul :rolleyes:

+1

sa spun ca apoi i-am dat si farfuria sa o linga? :icon_fessee:

Acasa la mine

#2319 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 March 2012 - 09:38 PM

Da, pune mare si tare ca a mancat din farfurie!!! :icon_fessee:

#2320 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 March 2012 - 09:40 PM

Un unchi de-al meu, catre maica-mea: Aurora, dar da-i si lui (= cutu-cutu) un pic de carne pe langa ciolane, ca doar e si el om!!!! :icon_fessee:

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul