Giorgiana, la 16 March 2012 - 03:35 PM, a spus:
mitu, la 27 February 2012 - 10:38 AM, a spus:
Eu, inainte sa ma "angajeze" scumpii mei ca si "cats keeper", eram oripilata cand vedeam poze cu pisici in pat, in dormitor, pe plapuma! Acum ma bucur cand sar la noi in pat si ne dragalim. Mi se facea rau la propriu cand vedeam par, acum iau firul si ma distrez incercand sa ghicesc al cui este. Nu mai imi pasa de par, de canapeaua sfasiata, de ce zic musafirii... Sa fie scumpii mei sanatosi, in rest nu mai conteaza.
Mitu si sotul meu a fost ca tine, era oripilat ca pisica sa doarma in pat, pe plapuma, sa-ti manance din palma, chestii de astea si de cand il aveam pe Cody s-a schimbat total, Cody este "printisorul" lui sau "baietelul blanos" si alte dulcegarii de astea, neaparat trebuie sa doarma intre noi, altfel nu poate adormi ,el, nu Cody, ii da din mana lui cate ceva bun si dupa aceea continua cu aceeasi mana sa manance el, etc. Asa ca.....
deci asta era posta la care ea a crezut ca am facut referire.Ei bine, iti spun inca odata, NU, nu m-am referit la tine.
La noi caldura mare,desi am usa deschisa la balcon nu vrea afara,s-a ascuns pe copacel la umbra.
In schimb Mitzuleana s-a mai facut cu un admirator.A mai aparut un motan de prin vecini pe care nu-l vazusem pana acum vreo 2 zile si tot ii da tarcoale.Azi cred ca vreo 10 min a stat Mitzi jumate sub gard unde au trecerea Woody si Diego si initial am crezut ca e Woody ca el scoate mrr-ul ala.Cna intr-un final a iesit Mitzi de sub gard am constatat ca alt capsor iese de acolo.S-a dus dupa Mitzi la umbra, ea evident ca n-avea chef de insotitori a plecat de acolo, el dupa ea