Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 11 April 2012 - 04:31 PM

Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 11 April 2012 - 05:19 PM

Si pentru ca e ruda cu Mike sa se vada descendenta!

dupa cum se vede tot in pat ii place cel mai tare!
Postat 11 April 2012 - 10:02 PM
Mie-mi par mai intelepte cand imbatranesc. Nu-i mai moderata, mai pasnica (si totusi impunatoare) decat in tinerete?
Postat 11 April 2012 - 10:27 PM
Am schimbat multe case si multi amici, stiti care sunt cei care au ramas in preajma?? Aia pe care i-a placut Pisi! I-a citit din prima
E ceva mai pasnica, dar tot pisica dominanta.
Postat 12 April 2012 - 08:36 AM

Pup pe mustati

Postat 17 April 2012 - 08:50 AM

Number of downloads: 0
Postat 17 April 2012 - 10:55 AM
Postat 17 April 2012 - 10:57 AM
Postat 17 April 2012 - 11:27 AM
Foxyy, la 17 April 2012 - 10:57 AM, a spus:
E, nici chiar asa!

Nu ii place decat placinta cu branza, cozonacul il miroase si atat. Si placinta ii dau doar sa guste, ca altfel dumnealui este lacom. I-a fost rau in prima zi de Paste de la putin peste afumat, i-a dat taticutzul. Dar i-a trecut si se simte bine.
Postat 17 April 2012 - 01:49 PM
Cu atatea aniversari mi s-a facut dor de babutza mea, sper sa mai apuc sa o vad.Mami spune ca e ok, ca nu are pb,in iarna persoana care a stat cu ea la tara cat ai mei au fost plecati a zis ca nu prea a iesit din casa cu zapada care a fost pe acolo.Mami mai are o pisica mai mica si cica o calareste pe Mitzuleana toata ziua, are chef de joaca da babutza mea nu prea.Off, inca 4 luni si facem 14 ani

Giorgiana ce dulce e baiatul cu ochii ca cerul cum sta langa cozonaci.Schatzi e inebunit dupa cozonaci cu stafine, ma lupt cu el pe farfuriea cu cozonac, cand ma vede tabara pe mine sa-i dau si lui

Cand am fost plecati am optat totusi pt lasatul usii deschise, m-am riscat si bine am facut, domnul e intreg, nu a disparut, a profitat de libertate.
E adevarat ca vecina a spus ca pe el de cae ori a venit doar de 2-3 ori l-a vazut in casa.In schimb in una din zile a gasit pe scari mancare uscata iar punga care era in camara, iar usa la bucatarie inghisa a gasit-o afara pe terasa

E adevarat ca pt el nu exista usa sa nu poata fi deschisa, nu le suporta sa le vada inchise, bine pana la urma femeia a preferat sa o inchida cu cheia, asa cum fac eu cu cea de la intrare sa nu ma trezesc cu usa deschisa.
Oricum una peste alta au fost cuminti, n-am gasit dezastru in casa, iar cand am ajuns acasa noaptea Mitzi dormea la ea in patut si ca nd m-a vazut a inceput sa vorbeasca, asa cum face cand o mai lasam singura si a inceput sa se plimbe dupa mine.
El nu era in casa, l-am strigat si a aparut de prin vecini si pana ne-am bagat in pat ne-a plans , semn ca ne certa ca a fost lasat singur.
Mitzi cand a vazut ca l-am luat in brate s-a suparat si a inceput sa ma ia la labe.
Oricum cat i-am lasat singuri s-au produs schimbari, acum domsoara vine si doarme la noi in brate, la sot de fel cand e el langa mine, chiar odata s-a suit si a stat in brate chiar daca el dormea in canapea langa mine.Se mai iau la scaltoace si se mai hasaie,dar macar stau in aceeasi camera.In prima noapte chiar au dormit amandoi cu noi in pat, el la picioarele sotului, ea la picioarele mele.
Dovada ca se accepta cat de cat

chiar ma apropii

dorm cu cracii in sus

ne ignoram

sedinta foto

Deocamdata n-am reusit sa intru in posesia carnetului de sanatatea al lui, il am doar pe unul vechi, tb sa vad cand e veccinat, fostii "parinti" au spus ca e la zi, dar nu stiu ce sa zic, plus ca desi nu pare, e slab,ii simt toate coastele, sira spinarii, tot.

Postat 17 April 2012 - 02:16 PM
Ioana, la 17 April 2012 - 01:49 PM, a spus:

Dar veterinarul nu-si poate da seama care-i starea lui?

Sunt superbi mituneii tai!

Postat 17 April 2012 - 03:07 PM
Asta inseamna ca baietii sunt in general niste pofticiosi si fetele sunt mai simandicoase.
Postat 17 April 2012 - 03:16 PM
O sa se mai apropie unul de altul, o sa vezi!
Postat 17 April 2012 - 05:54 PM
Cami, la 17 April 2012 - 02:14 PM, a spus:
Merci Cami, ii ador, atat de dor imi era de ei, abia asteptam sa ajung acasa.
Foxyy, la 17 April 2012 - 02:16 PM, a spus:
Dar veterinarul nu-si poate da seama care-i starea lui?

Sunt superbi mituneii tai!

Deocamdata n-am ajuns la vet, depind de al meu cu masina in perioada asta si el a tot fost plecat,iar in weekend nu e vet-ul.Sper sa ajung vineri cu el.
Bine, eu am zis-o, e clar ca seamana cu "ta-su" baga la ghiozdan non stop si nu se pune nimic pe el

Giorgiana, la 17 April 2012 - 03:07 PM, a spus:
Asta inseamna ca baietii sunt in general niste pofticiosi si fetele sunt mai simandicoase.
Nu stiu daca e o regula, orium e bagacios,aveam un pui la dezghetat aseara si azi dimineata am gasit punga capsata.
zerda, la 17 April 2012 - 03:16 PM, a spus:
O sa se mai apropie unul de altul, o sa vezi!
Pentru el imi faceam griji sa nu pateasca ceva, sa nu dispara, fiin ca nu era 100% obisnuit cu locurile, dar acum stiu ca e al familiei si nu v-a pleca.
Oricum pentru el plecarea asta a aratat cat de atasat e de noi.Azi a fost mai frumos afara, dar nu a vrut sa plece prea mult,mai mult a stat si a dormit in canapea langa mine sau invartindu-se printre picioarele mele.
Toata ziua azi cu usa deschisa s-au perindat pe rand Woody, Diego si inca unul din vecini c ainitial cand a aparut capul de dupa usa ma uitam daca e Mitzi ca si ala tot negru e.
Imi dau seama ce a fost la mine o saptamana, oricum numai urme de labute erau prin toata casa.

Postat 19 April 2012 - 06:35 PM

Ioana, ai un gourmet si-o geloasa! Unu mai frumos ca celalalt!
Azi a fost soare la noi! Daaaa, la noi!
Nu a plouat! Stiu ca ma bucur degeaba, ca doar mîine nu-i poimîine, dar egal!
A fost soare!
Lui Mike i se îndoaie la propriu, dar si la figurat!

Baietandru' meu, a devenit barbat în toata firea.
Stie sa bage priviri de macho... ce mai, e sef de banca si de trunchi!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 April 2012 - 06:38 PM
Postat 19 April 2012 - 07:06 PM
Postat 20 April 2012 - 10:25 AM
Maya, la 19 April 2012 - 06:35 PM, a spus:

Ioana, ai un gourmet si-o geloasa! Unu mai frumos ca celalalt!
[center]
Azi a fost soare la noi! Daaaa, la noi!
Nu a plouat! Stiu ca ma bucur degeaba, ca doar mîine nu-i poimîine, dar egal!
A fost soare!
Lui Mike i se îndoaie la propriu, dar si la figurat!

Baietandru' meu, a devenit barbat în toata firea.
Si noi pupam!

Mike asteapta o scarpineala pu bultica!!!!

Postat 20 April 2012 - 09:40 PM
Maya, la 19 April 2012 - 06:35 PM, a spus:
Pepenicul meu burticos