Hazel, la 26 April 2012 - 09:26 AM, a spus:
Ioana, nu a vomat ghemotoace de par poate?
Sanatate multa!
Si pupici la toti blanosii!
Loc preferat de siesta:
Ce dulce e cum sta sub halat.
Ghemotoace de blana, n-a vomat, doar odata l-am vazut ca a vomitat cu blanita.El mai vomita uneori dimineata cand ii dau sa pape, infulega grabit apoi vomita tot ce a mancat.Am pis pe seama faptului ca e haplea.
M_rules, la 26 April 2012 - 10:07 AM, a spus:
Ioana, la 26 April 2012 - 09:24 AM, a spus:
Multumesc Georgiana, si eu sper sa nu fie nimic rau.El pana acum a fost vioi, singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca e f slab in ciuda faptului ca mananca foarte bine.
Are deparazitarea facuta? si asta poate fi un motiv pentru care e asa slab.
cand mi l-a adus aveam in casa data de dr o pastila care tb sa i-o dau lui Mitzi peste cateva luni, i-am dat-o lui ca am zis ca daca e cand mergem la dr mai cumpar alta pentru Mitzi care oricum avea deparazitarea facuta.
Acum ce sa zic, ca si kg e mai slab cu juma de kil fata de mitzi,da lui i se simt toate oasele
Myra, la 26 April 2012 - 10:33 AM, a spus:
Ioana, la 26 April 2012 - 09:12 AM, a spus:
[...]In fine, noroc ca maine e sotul acasa si sper sa reusesc sa fac programare, sa vada cum stam, sa-l vaccineze, sa ne programam pt. microcip ca vreau sa-l anestezieze ca pe Mitzi ca nu e placut sa-l implanteze pe viu si eventual sa-i curete si dintisorii daca tot este sub anestezie.
Ioana, nu stiu cum le microchipeaza vet-ul la care mergeti, dar la noi n-a fost nevoie, la niciuna din 4, de anestezie. Anestezia are destule riscuri (cu atat mai mult cu cat nu stiti istoricul medical al lui Schatzi), eu n-as apela la ea decat daca ar fi obligatoriu...
Carmaw, cum mai e pisica verisoarei? Va tin pumnii, sper sa gasiti pe cineva care s-o diagnosticheze corect, si sa fie ceva tratabil...
Myra, microciparea se face prin injectare,dar in momentul in care a incercat sa implanteze Mitzi a inceput sa se zbata, pentru a evita alte probleme dr a preferat anestezia si asa i-am curatat si dintisorii.Noi pe Mitzi am anesteziat-o de 2 ori, orata cand am castrat-o si a doua oara la microcipare fara pb.
Oricum decizia v-a fi luata de dr dupa ce il v-a consulta.
Avum vad ca a mancat chiar de 2 ori si a venit sa se culce langa mine, nu inainte de as urma ritualul de masarea paturicii pe care doarme