Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2561 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 April 2012 - 06:44 PM

Pisi e bine, deci m-am linistit!

Da acum 7 ani se nasteau Cafe, Veve si Squeaky!! Multumim de urari, ce i-ar mai fi placut lui Pisi sa stea langa Mike cu rotile in sus, sa vedem cine are burtica mai mare!! :lol:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2562 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 April 2012 - 07:39 AM

Vezi postareaIoana, la 26 April 2012 - 06:36 PM, a spus:

Domnu dimineata ce m-a sperit, apoi a dormit ca era prea cald afara, apoi am plecat la colindat.Am reusit sa-l prind, ca de multe ori cand ma vede cu aparatul vine catre mine

Ce dulce este Schatzi in poza asta, ce privire are, ce urechi ciulite si ce ochisori galbeni!!!
GEORGIA

#2563 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 April 2012 - 07:30 PM

Am fost la dr azi, ne-a luat sang,era sa lesin acolo cand am vazut acul si apoi cand l-am auzit cand plangea.3 eprubetele de sange ne-a luat, ne-a ras pe labuta si acum aratam asa
Fisier atasat  Schatzi buba.jpg (84.06K)
Number of downloads: 0

In urma analizelor(luni avem rezultatul) v-o sti care este pb ca vomita si e asa slab.Si dr a spus ca e f slab, ii cade blaniza , era si stresul poate, dar oricum lui ii cade mai mult ca lui Mitzi.
In functie de ce iese la analize v-om sti ce si cum, azi oricum ne-am vaccinat(2 vaccinuri) si urmeaza la sf lui mai sa facem un altul.Apoi sa punem microcip.

In rest e un cuminte in masina, nu a plans decat la un moment dat cand a marit viteza al meu, iar la final spre casa a facut pipi pe prosopelul din transporter.In rest am papat cand am ajuns acasa, e vioi, bea apa, daca nu l-ai lua in brate ca sa simti cat de slab e nici nu ti-ai dat seama ca ar avea ceva
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2564 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 27 April 2012 - 09:45 PM

Vezi postareaIoana, la 27 April 2012 - 07:30 PM, a spus:

In rest am papat cand am ajuns acasa, e vioi, bea apa, daca nu l-ai lua in brate ca sa simti cat de slab e nici nu ti-ai dat seama ca ar avea ceva

S-ar putea ca acolo unde a fost sa nu fi avut o hrana de calitate..de aici faptul ca e slabut si ca ii cade blanitul :love7: Acum, uitandu-ma la Mitzoasa draga de ea, stiu sigur ca baiatul are oferta de calitate, asa ca va pune pe costite si el carnita :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#2565 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 05:17 PM

Vezi postareaUma, la 27 April 2012 - 09:45 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 27 April 2012 - 07:30 PM, a spus:

In rest am papat cand am ajuns acasa, e vioi, bea apa, daca nu l-ai lua in brate ca sa simti cat de slab e nici nu ti-ai dat seama ca ar avea ceva

S-ar putea ca acolo unde a fost sa nu fi avut o hrana de calitate..de aici faptul ca e slabut si ca ii cade blanitul :angryfire: Acum, uitandu-ma la Mitzoasa draga de ea, stiu sigur ca baiatul are oferta de calitate, asa ca va pune pe costite si el carnita :hungry:

e posibil Uma, oricum sunt fericita, taman ce am vb cu dr, au venit rezultatele analizelor, totul e ok, am rasuflat si noi si ea usurati ca e ok si nu sunt pb grave.

Ne-a dat pastila de deparazitare, ii dau azi sau maine jumatate si cealalta jumatate peste 10 zile.
Am descoperit ca lui ii place o mancare care Mitzuleanei nu-i place, ea e mai mult adepta sos, dar el la hrana umeda nu e pretentios, poate fi si pasteta.In schimb nu i-au prea placut crantanicii de la Almonatura care ii luasem.
Voi continua sa-i dau vitamine de la Gimpet si o sa cumpar si malt.
Ne punem noi pe picioare.
Banuiesc ca daca nu are nimic, vomitatul e de la faptul ca mananca cu pofta, ca nu o face tot timpul.Se intampla dimineata uneori egal ca-s crantanici sau hrana umeda, mananca repede si apoi vomita tot, nemestecat.
Ma uit la amandoi , le pun egal, dar el termina mult mai repede ca ea.

una peste alta sunt fericita ca nu are probleme de sanatate.

Acasa la mine

#2566 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 April 2012 - 09:33 PM

Vezi postareaIoana, la 30 April 2012 - 05:17 PM, a spus:

una peste alta sunt fericita ca nu are probleme de sanatate.

Asta e veste buna!! O sa se intremeze puiul si o sa ajunga la concluzia ca mancarea e acolo pentru el, asa ca nu o sa mai fie asa disperat :lol:

Si Mayei i s-a intamplat sa manance prea mult si dupa a vomitat doar mancarica...ce sa faci, mai sunt si eu pofticiosi cateodata si burtica e micureaza..

#2567 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 01 May 2012 - 12:11 AM

Ioana, ai zis ca el facea si kk moale, poate are o digestie mai sensibila. Probeaza Royal Canin Sensible 33.
Bine ca e ok baiatul! Deparazitarea interna cu tablete la noi nu functioneaza. Mike primeste injectie, ca nu vrea tablete. Primeste doar tablete cu taurina. Astea le haleste, ca au gust bun :lol: Käsepaste si Malt de la Gimpet nu vrea. Dar el sta bine de tot cu blana. E moale, pufoasa si nici nu cade. Lui Felix îi faceam o "cura" anuala cu Malt si pasta de brînza de la Gimpet. Imediat îsi revenea si blanita, si parca mai punea si el ceva pe costite. Sa stii ca nici el nu era greu. Media era la 4,5 kg (dar cîteodata, vara, ajungea si sub 4 kg), desi ochiometric nu ti-ai fi dat seama ca e o diferenta asa mare de kilograme între el si Mike.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2568 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 01 May 2012 - 12:55 AM

Vezi postareaMaya, la 01 May 2012 - 12:11 AM, a spus:

Primeste doar tablete cu taurina. Astea le haleste, ca au gust bun :lol:

Din pacate, 4 din 5 ale mele is de alta parere. Cred ca ne-a expirat borcanasu' aproape intreg. Cum sta sa expire si uleiul de somon. De cate ori am incercat sa fac vreo "magie", sa le amestec in hrana umeda, a trebuit s-arunc toata hrana dupa. Cred c-au fost cele mai rele mese pe care li le-am gatit. :lol:
Habar n-am cum as putea sa le conving sa le ia de bunavoie...

#2569 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 May 2012 - 04:59 AM

vINERI PISICUTA A MURIT
JALE IN SUFLETUL NOSTRU
SPER SA FIE ALATURI DE PRIETENII CU CARE SE JUCA :lol:

#2570 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 01 May 2012 - 07:55 AM

Carmaw, imi pare rau...

#2571 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 May 2012 - 01:30 PM

Vezi postareaMyra, la 01 May 2012 - 12:55 AM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 01 May 2012 - 12:11 AM, a spus:

Primeste doar tablete cu taurina. Astea le haleste, ca au gust bun :D

Din pacate, 4 din 5 ale mele is de alta parere. Cred ca ne-a expirat borcanasu' aproape intreg. Cum sta sa expire si uleiul de somon. De cate ori am incercat sa fac vreo "magie", sa le amestec in hrana umeda, a trebuit s-arunc toata hrana dupa. Cred c-au fost cele mai rele mese pe care li le-am gatit. :lol:
Habar n-am cum as putea sa le conving sa le ia de bunavoie...

Cîteodata nu le vrea nici el asa separat, atunci i le pun în castronel printre crontanele, si le haleste fara sa stie.
Pe un forum german, scria o fata ca ea pune tabletele astea într-un alt borcan mai mare, le amesteca bine cu 2 mîini de crontanele, iar de acolo le scoate si le adauga la mîncare (tot în crontanele), iar pisicile le maînca la fel ca Mike cînd nu le vrea. Fara sa stie :D
Banuiesc ca pastrate asa în amestec cu crontanelele iau aroma/ miros, si nu le observa asa rapid :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2572 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 May 2012 - 01:31 PM

Carmen :lol: :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2573 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 May 2012 - 01:34 PM

Imi pare rau Carmen, inteleg ca a fost pe neasteptate!! Oricum, :lol:

#2574 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 01 May 2012 - 02:55 PM

Carmen imi pare tare rau :lol: :D

#2575 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2012 - 04:54 PM

Carmen, imi pare rau pt pisicuta.Poate e mai bine asa ca spuneai ca nu mai mananca, decat sa se chinuie, mai bine sa mearga in raiul animalutelor fericite.
:D

Maya, facea mai moale, dar din pacate nu-l pot urmarii tot timpul, uneori face la ladita,uneori , nu.El ia pastilutele, nu-i problema, da vad ca acum nu mai vrea vitaminele, cele pasta de la Gimpet si la inceput manca.

Ieri seara am trecut si pe la vet( a intrat doar al meu ca era sf de program) si a luat analizele(eram prin zona si am zis sa trecem), ei bine, aseara n-am apucat sa ma uit peste si le-am si uitat in masina, azi in schimb intre 2 meciuri uitandu-ma in masina le-am gasit.
Uneori sunt panicoasa iar internetul nu face bine, desi stiu ca dr e buna si n-ar spune ca nu e ok Schatzi daca ar fi sa aibe pb.
Sotului ii spusese ca sunt ceva val marite, da nu e ingrijorator, iar daca e sa nu ia in greutate atunci ii injecteaza una alta.

Ce m-a panicat foarte tare sunt limfocitele care sunt marite, val normale sunt 15-38 iar el are 41.
Iar netrophile sut scazute, val normala 60-78, iar el are 47.
Maine o sa sune al meu sa intrebe exact ce e cu valorile astea.
Marite mai are si MCHC , val normale 25-31, el: 34.1
Eosinophile, val normale:0-6, el:7
Colesterol val normale:1,81-3,88, el:3,91

Acum nu stiu ,sper sa nu fie nimci grav ci doar niste dereglari datorita faptului ca nu a fost ingrijit cum tb.

El e mai casnic ca sa zic asa, nu pleaca la fel ca Mitzi, iese in gradina,da se intoarce in scurt timp, in schimb sambata noapte si azi noapte, cum Mitzi nu era in casa si sa nu o las afara inchisa am lasata usa deschisa.
Sambata noapte, una de la dormitor era deschisa ca se stie ca lui nu-i plac usile inchise, ei bine pe la 3 dimineata il simt cum alearga prin camera(adormita,adormita,da tot suspect mi s-a parut), aprin veioza si imi "bag" capul sub pat, ei bine ce credeti voi ca aveam eu in camera inafara de domnu Schatzi?Un soricel, mi-am retras repede capusul si il inghintesc pe al meu:"Schatzi a adus un soarece viu in camera"
Ei si dai si incepe (eu din pat) sa trag de noptiere, in timp ce al meu plecase dupa matura si foras, cam 5 minute s-a chinuit sa-l prinda.
Azi noapte iara usa deschisa, de data asta domnu a venit odata cu noi la culcare,asa ca am inchis usa ,da pe la vreo 3 m-am trezit sa ma duc la baie, domnu a profitat si a iesit afara, in timp ce din casa iesea si Woody :D .Eu ma duc la nani,da inchid usa ca sa nu ma trezesc iarasi cu soareci in dormitor.
Ei bine pe la 4 dimineata simt ca zgarmane la usa, ma dau jos din pat si deschid doar putin(am fost inspirata) si zbugheste un soricel in camera,da se opreste in papucii care ii tin in usa ca sa nu-mi dea usa de perete.L-am impins afara cu tot cu motan si am inchis usa.Dimineata pe la 5 s-a trezit al meu, soarecele trona mor pe hol :lol:
La 6 dimineata zdrang pe usa si vad o umbra care intra sub pat(zic Schatzi), ma dau jos din pat sa inchid putin usa ca venea frig de pe hol ca era cealalta usa deschisa si -l vad pe Schatzi pe hol :D , daca el e pe hol, cine a deschis usa si e sub pat?
Ma uit sub pat, vad negru,da nu era Mitzi, ma uit iarasi pe hol, e Schatzi, mai si pana la urma cine e sub patul meu? :D
Ma duc pe partea cealalta, ei bine , era Woody care deschisese usa si se ascunsese sub pat.Ok zic, hai afara.
Ma duc sus sa le dau sa manance ca intre timp aparuse si domsoara, le dau la toti 3, stau putin cu ei si cobor zambind.Imi pare rau ca n-am facut poza, Mitzi cu Schatzi mancau, Woody statea tolanit intre ei doi. :D
Si-am incalecat pe-o sea.. :D

Acasa la mine

#2576 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 May 2012 - 05:57 PM

ce viata agitata aveti si voi acolo, la mine nu au cum urca soriceii la etajul 2 dar in rest sunt sigura ca ar fi circ!
Cat despre analize si eu cred ca momentan are o tulburare metabolica ca a fost prost ingrijit! Sper sa am dreptate!

#2577 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 May 2012 - 06:26 PM

Carmen :lol:

#2578 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 May 2012 - 10:51 PM

multumesc dragele mele!

#2579 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 May 2012 - 10:58 PM

Ioana, nu e chiar mare diferenta, si eu ca Zerda, cred ca pîna acum nu a fost îngrijit cum trebuie. Oricum, cel mai bine suna si întreaba veta, sa poti sta linistita!

Vezi postareazerda, la 01 May 2012 - 05:57 PM, a spus:

ce viata agitata aveti si voi acolo, la mine nu au cum urca soriceii la etajul 2 dar in rest sunt sigura ca ar fi circ!
Cat despre analize si eu cred ca momentan are o tulburare metabolica ca a fost prost ingrijit! Sper sa am dreptate!

Iti dai seama sa ai patru care iti aduc vietati. Ar trebui sa stai înarmata. Matura si farasu n-ar mai fi suficiente. AK-47 trebuie ! :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2580 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 May 2012 - 11:17 PM

Vezi postareacarmaw, la 01 May 2012 - 10:51 PM, a spus:

multumesc dragele mele!

In final tot nu a depistat nimeni de ce asuferit, draga de ea :pupic: Offf...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131