Carmen, imi pare rau pt pisicuta.Poate e mai bine asa ca spuneai ca nu mai mananca, decat sa se chinuie, mai bine sa mearga in raiul animalutelor fericite.
Maya, facea mai moale, dar din pacate nu-l pot urmarii tot timpul, uneori face la ladita,uneori , nu.El ia pastilutele, nu-i problema, da vad ca acum nu mai vrea vitaminele, cele pasta de la Gimpet si la inceput manca.
Ieri seara am trecut si pe la vet( a intrat doar al meu ca era sf de program) si a luat analizele(eram prin zona si am zis sa trecem), ei bine, aseara n-am apucat sa ma uit peste si le-am si uitat in masina, azi in schimb intre 2 meciuri uitandu-ma in masina le-am gasit.
Uneori sunt panicoasa iar internetul nu face bine, desi stiu ca dr e buna si n-ar spune ca nu e ok Schatzi daca ar fi sa aibe pb.
Sotului ii spusese ca sunt ceva val marite, da nu e ingrijorator, iar daca e sa nu ia in greutate atunci ii injecteaza una alta.
Ce m-a panicat foarte tare sunt limfocitele care sunt marite, val normale sunt 15-38 iar el are 41.
Iar netrophile sut scazute, val normala 60-78, iar el are 47.
Maine o sa sune al meu sa intrebe exact ce e cu valorile astea.
Marite mai are si MCHC , val normale 25-31, el: 34.1
Eosinophile, val normale:0-6, el:7
Colesterol val normale:1,81-3,88, el:3,91
Acum nu stiu ,sper sa nu fie nimci grav ci doar niste dereglari datorita faptului ca nu a fost ingrijit cum tb.
El e mai casnic ca sa zic asa, nu pleaca la fel ca Mitzi, iese in gradina,da se intoarce in scurt timp, in schimb sambata noapte si azi noapte, cum Mitzi nu era in casa si sa nu o las afara inchisa am lasata usa deschisa.
Sambata noapte, una de la dormitor era deschisa ca se stie ca lui nu-i plac usile inchise, ei bine pe la 3 dimineata il simt cum alearga prin camera(adormita,adormita,da tot suspect mi s-a parut), aprin veioza si imi "bag" capul sub pat, ei bine ce credeti voi ca aveam eu in camera inafara de domnu Schatzi?Un soricel, mi-am retras repede capusul si il inghintesc pe al meu:"Schatzi a adus un soarece viu in camera"
Ei si dai si incepe (eu din pat) sa trag de noptiere, in timp ce al meu plecase dupa matura si foras, cam 5 minute s-a chinuit sa-l prinda.
Azi noapte iara usa deschisa, de data asta domnu a venit odata cu noi la culcare,asa ca am inchis usa ,da pe la vreo 3 m-am trezit sa ma duc la baie, domnu a profitat si a iesit afara, in timp ce din casa iesea si Woody

.Eu ma duc la nani,da inchid usa ca sa nu ma trezesc iarasi cu soareci in dormitor.
Ei bine pe la 4 dimineata simt ca zgarmane la usa, ma dau jos din pat si deschid doar putin(am fost inspirata) si zbugheste un soricel in camera,da se opreste in papucii care ii tin in usa ca sa nu-mi dea usa de perete.L-am impins afara cu tot cu motan si am inchis usa.Dimineata pe la 5 s-a trezit al meu, soarecele trona mor pe hol
La 6 dimineata zdrang pe usa si vad o umbra care intra sub pat(zic Schatzi), ma dau jos din pat sa inchid putin usa ca venea frig de pe hol ca era cealalta usa deschisa si -l vad pe Schatzi pe hol

, daca el e pe hol, cine a deschis usa si e sub pat?
Ma uit sub pat, vad negru,da nu era Mitzi, ma uit iarasi pe hol, e Schatzi, mai si pana la urma cine e sub patul meu?
Ma duc pe partea cealalta, ei bine , era Woody care deschisese usa si se ascunsese sub pat.Ok zic, hai afara.
Ma duc sus sa le dau sa manance ca intre timp aparuse si domsoara, le dau la toti 3, stau putin cu ei si cobor zambind.Imi pare rau ca n-am facut poza, Mitzi cu Schatzi mancau, Woody statea tolanit intre ei doi.
Si-am incalecat pe-o sea..