Ioana, la 30 June 2012 - 05:32 PM, a spus:
Maya, la 30 June 2012 - 03:10 PM, a spus:
Uma, la 28 June 2012 - 05:05 PM, a spus:
Si pe Sam pe urechile lui de pui agasat

Nici nu mai stiu daca am scris pe aici, dar Sam este tare rau de caldura. Cum mai e si slabanog, are si blana nashpa/adica rara, fir aspru, mat... clar, ca nu se formeaza o clima "interblanala" _

Cum sa-l fac sa manînce ceva mai bun? Sa-i creasca si lui olea' de blanita, sa i se îndeseasca si sa luceasca...
Maya, asa a fost si Schatzi hranit, cu Whiskas sau alea pe la Rewe sau Real marca lor.
Acu la el deja se vede ca are blanita mai lucioasa si matasoasa(desi mineata era cum ciufulit pe cap, da ma gandesc ca de la caldura).
El mananca mai mult hrana umeda, desi a avut perioade cand manca si uscata, da nu prea o mai vrea, numai daca ii e prea foame sau daca il pacalesc cu batonase care i le rup si le pun in castron.
Multa mancare am aruncat si eu, chiar uneori si ce inainte ii placea.
Eu nu cumpar Gimpet sau RC ca Mitzi nu manca, eu merg pe Miamor cele cu Huhn si Schinken , suntin sos propriu si destul de curatele.
Pana acum e singurul care nu-l refuza, acum mananca bine si pe cele de la Cosma Thai si ultimile luate chiar daca sunt pate, nu in sos, ma refer la cele de la Kattovit.
Ioana, am probat si Cosma, Gimpet, Almo Nature, Porta 21... si nu vrea nimic din astea bune, pure. Adica carnita în zeama... el vrea mizerii. Am încercat sa-i ridic "standardul" macar la Gourmet Gold, dozici de alea mici si plicurile tot de la ei alea A la Carte , varianta mai calitativa. No si no! I-am dat putin piept de pui fiert, nu vrea. Bine ca manînca morcovi. Cel putin o sa aibe vedere buna

Am încercat sa-l las sa faca putin foamea. Refuza categoric, mîncarea buna! Îi manînca crontanelele lui Mike. Mi-a fost mila, ca si-asa e slab, si nu pot sa-l las sa înfometeze, ca nici nu vreau sa se apuce de mîncat soareci de foame...
Paté, nici sa nu auda!