La multi ani, Maya. Si sa-i spui mamicii tale sa puna poze cu tine mai des, ca tare frumoasa mai esti.
Maya, super copac au primit baietii tai.
Tomita cel frumos si jucaus, bine ai venit in familia noastra
In alta ordine de idei:
Noi avem acum un motan in foster care (cazare temporara). L-a gasit o vecina in parcare acum vreo luna si a crezut ca e al nostru. Nu e al nostru, da' l-am luat la noi ca ea e alergica la pisici. Era vai de capul lui, murdar ca nevoia, cu urechile pline de paraziti, necastrat, nevaccinat, fara microcip si cu caninii taiati, cica sa nu muste. Dar in mod sigur pisoi de casa, foarte bland si prietenos, invatat la litiera.
Am contactat o asociatie care se ocupa de pisici de-aici si am incercat sa-i gasim stapanii. M-au sunat unii care se pretindeau stapanii lui si mi-au trimis poze, dar cei de la asociatia respectiva nu m-au lasat sa-l dau, caci nu fusese ingrijit cum trebuie, nu avea hartii, nimic care sa demonstreze ca oamenii aia erau stapanii lui. In plus, povestea ca l-au pierdut sau a fugit era cusuta cu ata alba, ca matzul ala ar fi trebuie sa traverseze o autostrada cu 6 benzi pe sens si sa mearga vreo 5 km prin caldura ca sa ajunga de unde era tinut si pana in parcarea cladirii unde stam noi.
Asa ca a ramas la noi deocamdata. L-am castrat, vaccinat, microcipat, tratat de paraziti si-i cautam casa. La inceput era foarte galagios noaptea, urla pe la 3-4 dimineata de ziceai ca-l taie careva, da' acuma s-a potolit. El ar vrea sa se imprieteneasca cu maimutele mele, da' nu prea are sanse. Il hasaie care mai de care, iar daca nu pricepe mesajul transmis de hasaiala, capata si cate-o palma peste ochi. A inteles totusi ca Nera e sefa in casa, e asa de haios cum da inapoi daca se intalneste cu ea din greseala, si-i recunoaste superioritatea lui Smokey. L-am botezat Snowbell, ca e alb ca zapada.
Poze:
poza 003 (Large).jpg (60.2K)
Number of downloads: 0
Nera: "eu sunt sefa in casa asta, sa-ti intre bine in cap chestia asta"
poza 002 (Large).jpg (46.26K)
"Suntem cu ochii pe tine"
poza 015 (Large).jpg (29.32K)
poza 023 (Large).jpg (48.23K)
poza 024 (Large).jpg (49.54K)