Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3001 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 August 2012 - 10:27 AM

Cami, scuza-ma ca am ramas fixata, dar cum adica are caninii taiati?? de tot?!?!! :headbang: Sau doar piliti??
Si poate manca asa?? Nu mi-am pus niciodata probleme din astea ca in afara de accidente, sau ca a fost necesar nu m-am gandit ca poate fi cineva atat de idiot sa ajunga la asa ceva!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3002 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 August 2012 - 01:25 PM

Multumim mult de urari! A fost pupacita si dragalita chiar mai mult decat deobicei si nici nu i-a placut...nuuuuu, deloc :violent6:

Cami dulce e albisorul! Poate, poate o sa fie acceptat pana la urma de piticii tai.
A cat is a friend fur-ever !

#3003 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 06 August 2012 - 02:21 PM

Vezi postareazerda, la 06 August 2012 - 10:27 AM, a spus:

Cami, scuza-ma ca am ramas fixata, dar cum adica are caninii taiati?? de tot?!?!! :violent6: Sau doar piliti??
Si poate manca asa?? Nu mi-am pus niciodata probleme din astea ca in afara de accidente, sau ca a fost necesar nu m-am gandit ca poate fi cineva atat de idiot sa ajunga la asa ceva!

Pisoii pot mînca si fara canini fara probleme, dar cei care au facut asta merita pusi la zid!!!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3004 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 06 August 2012 - 06:58 PM

Vezi postareaMaya, la 06 August 2012 - 02:21 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 06 August 2012 - 10:27 AM, a spus:

Cami, scuza-ma ca am ramas fixata, dar cum adica are caninii taiati?? de tot?!?!! :violent6: Sau doar piliti??

Pisoii pot mînca si fara canini fara probleme, dar cei care au facut asta merita pusi la zid!!!

M-au trecut transpiratiile de draci cand am citit a i-au taiat cannini!!!! Merita asta: :sad3:

Poate ar trebui ca un dr sa verifice daca nu s-au taiat prea mult si au nervul descoperit...nu vreau sa ma gandesc ce senzatii ar avea daca ar fi asa... sper sa nu fie cazul. :hug:

#3005 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 August 2012 - 09:31 PM

Eu stiam ca felinele sunt carnivore, la fel ca si canidele, ca atare au nevoie de canini, fireste ca nu mor daca le dai sa rontzaie bobitze, dar in natura, ii handicapezi! Si pe el saracul l-ati gasit, vai de capul lui, departe de casa!
Iar ma iau valuri de furie!
Pe mine m-a muscat Pisi o data de nervi, dar tot nu i-as smulge nici un fir de mustata!!!! :snorting:

#3006 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 August 2012 - 09:55 PM

Vezi postareazerda, la 06 August 2012 - 09:31 PM, a spus:

Eu stiam ca felinele sunt carnivore, la fel ca si canidele, ca atare au nevoie de canini, fireste ca nu mor daca le dai sa rontzaie bobitze, dar in natura, ii handicapezi! Si pe el saracul l-ati gasit, vai de capul lui, departe de casa!
Pe mine m-a muscat Pisi o data de nervi, dar tot nu i-as smulge nici un fir de mustata!!!! :snorting:

Corect!

Eu zic ca daca e de casa e ok, se descurca - ca rontaitul e in maselute. Dar ticalosilor astora eu le-as scoate , pe viu, toti dintii!

Mike al Mayei are un coltisor scos pentru ca a facut infectie, tii minte? Dar e bine baiatul :fuckme: Chiar, ti-a mai adus sorice de cand a ramasa fara caninel?

#3007 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 06 August 2012 - 10:44 PM

Vezi postareazerda, la 06 August 2012 - 09:31 PM, a spus:

Pai normal ca-s carnivore. Ma refeream, ca poate mînca fara canini, fiind vorba de un pisoi domestic, nu ca e ok sa-i taie careva! De canini au nevoie la vînatoare, mai ales daca sînt nevoiti sa se hraneasca din vînat, altfel nu e problema mare. Problema e ca oamenii sînt idioti. Asta a fost totdeauna cea mai mare problema, de cînd lumea. Ma întreb cîta minte tre' sa aibe un om sa taie dintii unui pisoi? Sau sa taie coada unui cîine, sub pretextul ca asa devine un cîine rau si bun paznic! :fuckme:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3008 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 07 August 2012 - 03:02 AM

Vezi postareaMaya, la 06 August 2012 - 10:44 PM, a spus:

Ma întreb cîta minte tre' sa aibe un om sa taie dintii unui pisoi? Sau sa taie coada unui cîine, sub pretextul ca asa devine un cîine rau si bun paznic! :snorting:

Eu alora le-as taia ceva, ca sa devina buni eunuci :fuckme:

Deci nu am apucat sa spun cat de adorabila e tiza Mayei :fuckme:

Si ca va multumesc fiecareia care a scris cu urari de sanatate pentru puiul meu - stiti cat de mult ne bucuram de existenta lor in viata noastra, si oricat de duse cu capul ne-ar crede unii...cat de mult pierd ca nu au norocul sa fie sclavii pe viata ai mustatilor!

#3009 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 07 August 2012 - 10:33 AM

Si Nera are caninii de sus scosi, unul i-a cazut singur, celalalt l-a scos vetul ca era inflamat rau si mananca fara probleme.
Snowbell are mare parte din canini piliti, au mai ramas cam 2-3 mm din fiecare dinte. Mananca bobite si conserve de pisici fara probleme, deci dintii aia piliti nu-l afecteaza. Dar tot mi se pare o barbarie ce-au facut oamenii aia si i-as pune la zid fara nici un fel de remuscari. Si pe noi ne mai zgarie si musca pisicile, in 95% din cazuri din cauza noastra, ca le agasam, dar nici prin cap nu mi-ar trece sa le tai dintii sau mai stiu eu ce.
Si cred ca nu prea a avut parte de atentie umana, nu vine langa noi, nu e lipicios si iubaret deloc, nu toarce cand il mangaiem.
Nu cred ca o sa-l tinem noi, pentru ca e destul de scump (si eu ma gandesc si la eventualitatea ca va trebui sa plecam din Dubai si vom lua pisicile cu noi, si asta chiar e scump rau), dar cu ajutorul celor de la asociatia pisiceasca o sa-i gasim stapani care sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca asa cum merita.
Zerda, cred ca pisoiul ala a fost adus in zona unde stam noi si lasat acolo. Nu avea cum sa ajunga la noi de unul singur, viu, intreg, fara nici o rana si in conditie destul de buna (exceptand blana super jegoasa). Avea de trecut o autostrada majora si foarte, foarte circulata, plus ca acuma sunt 45-50 de grade afara in fiecare zi.

#3010 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 August 2012 - 03:09 PM

Of, oribil, cum sa mutilezi sufletele astea care ne daruiesc toata dragostea lor! Eu asta le-as face: :love7:

Copilului meu mustacios ii este cald!

Fisier atasat  IMG_1852.JPG (126.81K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  IMG_1847.JPG (127.58K)

Dar tot ii arde de joaca!

Fisier atasat  IMG_1851.JPG (163.99K)
GEORGIA

#3011 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 August 2012 - 09:24 AM

Uma, La multi ani inca odata pet Maya si fratiorul ei.Poate ne mai pui poze cu ea, ca ne-ai cam privat :) de admirat frumoasa printesa.

Cami, cat de frumos poate sa fie fulgul de nea.Am o boala, ura sau ce o mai fi pe genul asta de oameni :drool: .
Eu nici acum nu-mi dau seama cum fostii..nici nu-i numes in vre-un fel ai lui Scahtzi au putut sa se desparta de el.
Bine a fost norocul meu ca ne-a intregit familia,dar tot nu pot sa cred ca cineva poate renunta asa usor la un sufletel asa de dulce.
E ca atunci cand iti cauti locuinta si propietarul nu accepta copii, pai si sa dam copilul ca noi vrem casa aia si nu putem tine copilul ;)
Schatzy e cel mai iubaret motan, cuminte, nu zgarie mobile,nu sparge, nu sare pe perdele..In fine.
Va era dor de noi?
El este bagherutza mea ;)
Fisier atasat  baghera.jpg (76.93K)
Number of downloads: 1

si-a gasit un nou loc de dormit, in cosul cu ziare ;)
Fisier atasat  dorm.jpg (132.33K)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3012 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 August 2012 - 09:52 AM

Pupam Bagherutza cu tot dragul!!

#3013 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 August 2012 - 02:41 PM

Pupam baiat tuciurel! Al meu mai trînteste una alta, si egal ce-ar face nu l-as da pentru nimic în lume! Cum sa renunti la un copilas? Ar putea rasturna casa cu susu-n jos si nu l-am da, ca ne cumpara si vinde si iar ne cumpara cu dragoste si pupaturi, dezmierdari. E atît de comunicativ si dragastos, ca parca e al nostru din nastere!

Sa va mai povestesc tîmpeniute d'a lui Sam, pisoiasul poznas.
Cu ceva vreme în urma, ne întorceam din Austria, de unde pe lînga altele am cumparat si-o prajitura delicioasa cu blat de Quark, iar deasupra jumatati de prune acoperite cu jeleu, pentru un aspect mai oaches. Am probat o mini feliuta, apoi am acoperit-o cu capacul cutiei de transport în care o cumparasem. Era pentru mai tîrziu. Mai tîrziu însa, nu a devenit realitate, pentru ca Samuila atît s-a chinuit pîna a îndepartat cumva capacul, si a lins tot jeleul. A lins toata suprafata prajiturii, inclusiv primul strat din blat de printre prune. Prunele, dupa cum se pare, nu-s pe gustul dumnealui.

Într-o seara, mi-am luat o felie de pîine neagra cu semnite si 2 linguri de bînza perlata. Sam vede farfuria si se ia repede dupa mine. M-am asezat pe canapea. Eram sigura ca trebuie sa împart brînza cu el, desi nu stiam daca îi place sau nu, deoarece nu-i mai dadusem pîna atunci. Îi dau o perla. Se uita, o linge. Mnö, nu-i place. Pai, la reverede atunci. El "înhala" mai departe pofticios spre farfurie. "Doar nu vrei pîine?!" Da, de aia voia! I-am dat vreo 5 bucatele, si ar mai fi mîncat, dar nu i-am dat. Eu încerc sa-l învat cu mîncare grain free... si el manînca pîine! :occasion14:

În continuare, nu vrea sa haleasca filé de vita crud, dar macar nici gatit. Piept de pui crud, nici nu-l linge macar, dar accepta gatit- aburit, pe gratar sau fiert în sos de rosii. Nu sos de rosii normal, ci doar asa piept cu felii multe de rosii, fiert pîna se transforma in sos. I-a placut de numa! Curca, nu vrea sa probeze...

Nu mai zgîrie canapeaua (ca e acoperita)... doara sa la cîte un colt :thumleft: , nu a mai rupt nici o orhidee, nu a mai spart nimic, nu a mai încercat sa escaladeze spalierul cu vita de vie, din cires sare cu simt, iar ca urmare nici nu s-a mai lovit. Totusi si-a gasit alta ocupatie, facînd rele care nu-i afecteaza ciolanele. Rupe pasele de tîntari de la ferestre... sînt curioasa ce urmeaza. Ce-i mai trece prin cap?!

Vrei sa vezi ce stiu eu sa fac?

Fisier atasat  Samuila la rupt plase de tîntari (1).jpg (285.72K)

Uite, pe aici putem lasa de-acum 'nainte tîntarii în casa,
ca eu si-asa nu mai am nimic de vînat si ma plictisesc!

Fisier atasat  Samuila la rupt plase de tîntari (2).jpg (663.55K)

Fisier atasat  Samuila la rupt plase de tîntari (3).jpg (647K)

Pot chiar si la fereastra asta, ce daca e jaluzeaua mai jos!

Fisier atasat  Samuila la rupt plase de tîntari (4).jpg (710.28K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3014 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 August 2012 - 09:22 AM

Ioana, sunt frumoase pozele cu Baghera ta, mai ales unde isi arata coltisorii! Sa-ti traiasca amandoi taciuneii!

Maya, normal ca copilul nu se da, oricate prostioare ar face, ce noi nu facem, ne da cineva altcuiva?!?! :floare:
Este dulce foc Samuila si ce se chinuie el cu plasa de la fereastra!
GEORGIA

#3015 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 August 2012 - 02:04 PM

Ce dulce e Bagheruta, asa tot negrut!

Si Sam face numai pozne...sa rupa el plasa, vaaai. Si Tomitza al meu are ce are cu plasa. A invatat sa se catere pe ea, parca e veverita.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3016 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 August 2012 - 02:25 PM

Si ale mele se catarau pe plasa, acum nu mai fac asta, este si din cauza ca sunt mai tineri si mai jucausi!

#3017 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 August 2012 - 02:25 PM

Pupam si noi inapoi pe toata lumea.

Maya, e criminal Samulica, se vede ca e inca puiut si are chef de joaca.

Mitzuleana mea a invatat de la fratisu numai prostii :) .Desi au usa deschisa sa intre in casa vine la usa de la dormitorul nostru care da in terasa si incep sa (el) sa traga labe la geam, sau(ea) sa agate tocul geamului si (amandoi) sa miaune.Au o placere nebuna sa faca asta mai ales cand sunt eu acasa si dorm.
Daca se intampla sa fie usa inchisa la terasa si ei in casa, ea "bate" in usa noastra, el, mai jmecheras, sare pe clanta si deschide usa.
Pentru el inca nu s-a inventat usa neincuiata cu cheia sa nu o poate deschide.
Acum dorm amandoua ca valizele in gara, toata noaptea umbla ziua dorm.Ea dupa ce mananca dimineata se duce si doarme la noi in pat, el azi a prins paturica nestransa in canapea si dupa ce a framanta-o bine s-a culcat =))
Plus ca e precum un catel de paza, inafara de cei doi frati nu lasa pe nimeni in casa.Daca se intampla ca el sa fie pe jos si vrea careva la noi face urat de tot. :)
Uitandu-ma la el ma bucur ca a inceput sa puna si el ceva pe oscioare,nu mai vomita,decat rar daca a halit cu pofta si eventual mai mult decat portia de dimineata.

In rest ma minunez de el ce mananca.Cum Samulica papa paine si domnu la fel, cu dulceata :) , sau mancaruri picante.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3018 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 August 2012 - 02:39 PM

Vezi postareaIoana, la 10 August 2012 - 02:25 PM, a spus:

Cum Samulica papa paine si domnu la fel, cu dulceata :) .

Daca el papa paine cu dulceata, eu vreau biscutiti cu dulceata, sa vin tot la usa de la terasa sau cum?!?!?! =)) :)
GEORGIA

#3019 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 August 2012 - 02:47 PM

Vezi postareaIoana, la 10 August 2012 - 02:25 PM, a spus:

Maya, e criminal Samulica, se vede ca e inca puiut si are chef de joaca.

Samuila, n-o mai fi el puiut ca vîrsta, dar în cap e copilandru. Parca e un pisoias de 4-5 luni în culmea nebuniei. În urma cu doua luni era nebun de legat, acum e doar buiac si neastîmparat. Probabil asa va fi si la batrînete. Unii nu se potolesc niciodata, si toti adora plasele de tîntari. Anul recut în vara, înca mi le rupea Felix. Of, cît de dor îmi este de el... =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3020 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 10 August 2012 - 03:07 PM

Ioana, e super frumos martanul taciunel =))
Maya, mare strengar e Sam al vostru. Si blanosii mei au rupt plasa de tantari, in incercarea de-a vana vrabiile de pe pervazul ferestrei :)

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul