Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3101 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 September 2012 - 02:15 PM

Multumim,multumim de urari.

Maya, nu cred ca or sa ajunga sa se inteleaga precum Sam cu Mike,Samulica e inca puiuti, e jucaus,de aici si insistatul lui cu Mike.

Avand experiente cu perechi stiu ca fetele sunt mai cuconitze nu se lasa cu una cu doua, ofera dragoste si afectiune numai cand vor.
Negrutza la fel ca Mitzi este, venea cand voia ea la iubit, D´artagnian lua cu fortza :pupic:
Acum babutza fiind e un strop mai pasiva ca sa ma expirm asa.Mama are inca un motanel,mai tinerel, luat dupa ce a murit D´artagnian, ala are chef de joaca, sare la ea,dar ea nu mai reactioneaza, il lasa in pace.
Ei bine domsoara Mitzi rectioneaza daca il vede pe domsor, il tine la disanta si ii arata cine e sefa in casa.

In schimb am observat ca fac rocada spatiilor de dormit.Acum mai nou domnu doarme afara pe un scaun unde am pus un covor care s-a stricat(am vrut sa-l spal si s-a macinat dedesupt maclavaisul cu care era lipit) si voiam sa-l arunc.Sta cocotat pe covor ca intr-un jilt, am zis ca am sa-l tai pe jumatate si am sa le fac culcus pt. la iarna pt cand stau afara si n-au chef de intrat in casa.

Azi dimineata m-am trezit iara in scanadal.In casa intrase un motan negru al vecinei de langa noi(nu cea cu Woddy si Diego) , Schatzi de mama focului maraia si scotea sunete ciudate.Am iesit din dormitor si a fugit motanu,Schatzi dupa el , l-a luat la fugarit pe sub gardul viu intrand pe teritoriul negriciosului.Probabil ca vazandu-si stapana a prins curaj si l-a luat el la fugait pe Schatzi care s-a oprit in fata usii maraiind de mama focului.Intre timp a aparut si mama negriciosului certandul si gonindul inapoi acasa.Eu m-am ascuns repede dupa perdea ca eram intr-o pijama cam decoltata =)) .
Mitzi nu face niciodata urat la alte pisici,dar el atata scandal face cand vine vreuna pe teritoriul lui, macalar-l mama pe el de baiat :hug:
Pai normal ca baietii tb sa stea si ei la masa, sau pe masa, dar asta e un detaliu infim :-* .Si la noi la fel, in fiecare seara cand mancam e si dl la/pe masa =))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3102 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 September 2012 - 03:21 PM

Avem poze noi!!!!!

Mami cu baiatul:

Fisier atasat  P9030743.JPG (106.17K)
Number of downloads: 0

Si parintii cu toata trupa de copiii :occasion15: :

Fisier atasat  P9030744.JPG (117.8K)
GEORGIA

#3103 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 September 2012 - 06:23 PM

Frumoasa trupa si diversa!!! :occasion15:

Eu sunt suparata ca Veve a facut cheratita la coltul interior al ochiului, cel mai probabil de la o zgarietura, acum iar tratamente de trei ori pe zi cu unul si de doua cu altul, dat cu unguent si cu gel, bine ca nu e afectat campul vizual!
Am crezut ca vad rosu cand am auzit-o si pe asta! Ma duc s-o ung!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3104 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 September 2012 - 07:05 AM

Georgi...frumoasa grupare.....dar lipseste preferatul nostru Alex.
:tongue3:

#3105 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 September 2012 - 08:21 AM

Zerda, sanatate lui Veve si pupici pe ochisorul bolnavior!

Alex nu era acasa, umbla dupa fete. :tongue3:
GEORGIA

#3106 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 September 2012 - 10:46 AM

cafelutza...sanatate mustacioasei...eu nu sunt multumita de vet.....Choupy tot se tinguie ...imi e o mila...azi i am facut eu a 3 doza de ...nu stiu ce....(mi a dat doftoru 2 seringi cu med)
Sa vedem caci sunt intoarsa si eu!

#3107 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 September 2012 - 12:10 PM

Vezi postareaverber, la 14 September 2012 - 10:46 AM, a spus:

eu nu sunt multumita de vet.....Choupy tot se tinguie ...imi e o mila...azi i am facut eu a 3 doza de ...nu stiu ce....(mi a dat doftoru 2 seringi cu med)
Sa vedem caci sunt intoarsa si eu!

Nasol, mai cere si o alta parere, de la un alt vet, imi pare rau de Choupy! Sanatate la blanos!
GEORGIA

#3108 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 September 2012 - 12:27 PM

Gio, pacat ca nu e si Alex în poza. Tre' sa repetati "operatiunea" cînd e si el acasa. Poza e buna de tablou! :-*
Sanatate bolnaviorilor! :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3109 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 September 2012 - 12:34 PM

Vezi postareaMaya, la 14 September 2012 - 12:27 PM, a spus:

Gio, pacat ca nu e si Alex în poza. Tre' sa repetati "operatiunea" cînd e si el acasa. Poza e buna de tablou! :-*

:-* :-* :-*
GEORGIA

#3110 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 September 2012 - 07:05 PM

Am venit de la vet, cica Veve s-a refacut foarte bine, m-a felicitat pentru ca m-am tinut de tratament, mai bine ma felicita ca m-am tinut tare si pe ea ca m-a suportat fara sa ma gheruie! Inca 12 zile de tratament...
Dar la doctor s-a intalnit cu un soricar, ea in transportor, el in lesa, s-au mirosit, ea nu l-a hasait, el nu a latrat-o, le ardea de joaca! Abia l-a tras de lesa pe soricar afara ca vroia sa mai stea cu Veve!!

#3111 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 September 2012 - 04:07 PM

Siesta de duminica se tine la umbra vitei de vie ruginite, pe frunzele fosnitoare,
înconjurati de verdeturile înca parfumate, paliti de razele soarelui tomnatic.

Fisier atasat  Nani.jpg (770.66K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3112 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 16 September 2012 - 09:34 PM

Ioana ,

Sa-ti traiasca sarbatorita ,inca de 20 de ori pe atat !Imagine postata

Georgi ,

M-ai bine dispus cu poza de familie .Sunteti grozavi !

Maya ,

Samy a crescut mult si e deja aproape la fel de mare ca si Mike .

Zerda ,

Insanatosire grabnica lui Veve .

Si matele mele sunt fitoase la mancare.
Fifi manaca numai crontzonele.Nu vrea carne nici cruda nici din conserva .
Cara manaca crontzonele,conserva si carne de pui.Dar carnea o miroase 5 minute si abia apoi manaca din varful buzelor .
Piscot manaca crontzonele,conserva,carne,galbenus de ou,paine,branza,pateu,mancare gatita.... si tot ce ramane de la celelate doua si .....tot slab e .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#3113 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2012 - 08:43 AM

Vezi postareaMaya, la 16 September 2012 - 04:07 PM, a spus:

Siesta de duminica se tine la umbra vitei de vie ruginite, pe frunzele fosnitoare,
înconjurati de verdeturile înca parfumate, paliti de razele soarelui tomnatic.

Cat de frumoasa este poza, buna de pus in rama!
GEORGIA

#3114 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2012 - 08:45 AM

Vezi postareaPiscotel, la 16 September 2012 - 09:34 PM, a spus:

Georgi ,

M-ai bine dispus cu poza de familie .Sunteti grozavi !

Daca avem familie numeroasa!
Mi-e dor si de mustaciosii tai, poate mai pui vreo poza, mai ales de Piscot.
GEORGIA

#3115 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 18 September 2012 - 08:46 PM

Am venit dupa doua saptamani acasa si am gasit..un motoras :wacko: De cand am intrat pe usa Maya mea a tors non stop..chiar m-am speriat ca ea torcea si cand nu statea langa mine. Prima noapte a petrecut-o calare pe mine, cu mangaiat, cu pupat, cu masaj si cu cazut din pat, ca era atat de prinsa sa se dea cu picioarele in sus cand se freca de mine ca a cazut de doua ori..nu-i bai, s-a ridicat si iar da-i pupat si tors si de toate...acum nu vrea jos din brate, azi dimineata i-am zis ca trebuie sa plec la munca, am pus-o jos si avea o mutrita necajita, mor dupa pufulete!
Ca sa va spun ca ieri m-a lasat sa ii perii coada si pantalonii de la fundulet! Ea niciodata nu ma lasa fara sa-mi traga o pereche de labute, acum torcea si nu-i pasa :pupic:

Mi se rupe inima cand plec, stiu ca imi duce rau dorul chiar daca matusi-sa o adora si vine de doua ori pe zi la ea...dar deh' sunt discutiile noastre de la 3 noaptea, calaritul si vorbitul, pupat de ochisori si frunte...care daca nu-s de la mama bipeda, nu-s destule :((

Am vazut pozele voastre asa ca pup motani si motance si sa ne traiasca sanatosi ca tare mare bucurie aduc in sufletele noastre!
A cat is a friend fur-ever !

#3116 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 September 2012 - 09:16 PM

Nu-mi spune de rasfat ca n-am dormit 3 nopti din cauza de autorasfat Veve, ca e sub tratament! Ma trezeam la 20 de minute cu miauuuu, miauuuu, eu saream ca in desene animate, aoleuuu are ceva, aiurea, vroia pupat si rasfat, ca eu sunt "rea" si o tratez!

Dar e placut cand o vezi ca desi e suparata, vine dupa tine ca un catelus, peste tot, parca sa se asigure, ca esti tot acolo!

#3117 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 September 2012 - 09:05 AM

Da, aveti dreptate fetelor, sunt niste suflete extraordinare si fara ele viata noastra ar fi mai saraca.
Pupici la blanosi rasfatati!
GEORGIA

#3118 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 September 2012 - 11:11 AM

Uma, bine ai revenit :love7: .

Domsoara mea e tare catranita, tot sper sa se inteleaga si ea odata cu Schatzi.Cum il vede maraie si daca vrea si el sa iasa in acelas timp cu ea din casa sare la el :occasion15: .

Aseara am incercat sa o caut de capuse, a trebuit sa o infasor intr-o patura a sarit la mine sa ma muste si zgarie.Ok poate o laba mi-a mai tras ea si in alte dati da acum facea urat de tot,maraia si statea tare incordata.Cred ca a ramas putin traumatizata de cand i-am scos capusa aia cu penseta normala.Cautand-o ieri am dat de locul unde a fost capusa,desi a trecut o luna in locul ala parca ar avea o bubita, ca initial cand o pipaiam am crezut ca are capusa,dar era doar locul cu coaja.

Nici lui nu-i place sa-l caut,dar nu face asa urat,pana acum lui i-am scos 3 capuse, una pe ceafa, una in mustata si una mica ,mica aseara pe ureche.Desi sunt date cu solutie,parca acum sunt mai multe capuse :love7:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3119 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 September 2012 - 08:36 AM

Ioana, ce nasol ca aveti capuse si o solutie eficienta sa scapati de ele nu este?!?!
Iar in privinta comportamentului lui Miti, nu stiu ce sa zic, este ceva care o supara, o deranjeaza, nu este in apele ei, OF! Sper sa ajungeti la o intelegere sau mai bine zis, ei sa ajunga.
GEORGIA

#3120 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 September 2012 - 02:35 PM

Uma, sa-ti pup eu pisicomotorasul! :)

Ioana
, la noi parca au fost mai putine capuse anul asta. Cînd a început sezonul cald, Mike a avut cîteva. Nu mai stiu cîte 3-4. Asta pentru noi este nimic. Dupa cum a început, ma gîndeam ca vom avea invazie de capuse, dar apoi s-a linistit treaba. Sam a avut si el 2. Una în barbie spre gît si una la puta. Amîndoi lesina dupa mîngîieri, dar cînd îi mîngîi cautînd dupa capuse, parca stiu! Si devin nervosi. Lui Mike, nu-i convine, dar întelege, stie ca trebuie si sta chiar daca mai mîrîie, dar nu fuge. Cu Sam... el imediat o taie. Cu aia din barba a umblat o zi pîna l-am prins dormind asa profund si i-am scos-o cu "levierul" ala. Aia de la puta i-am scos-o rapid. Cînd a observat era deja prea tîrziu s-o mai taie. Acolo cum nu e parul lung (direct pe marginea orificiului la putulica), iar jigodia de capusa era mai mare, am scos-o imediat în timp ce-l mîngîiam.

Probabil îi ustura si manînca locul foarte tare pe moment, iar ei memoreaza doar momentul ala cînd scot capusa si de aia se supara. Felix cum umbla mai mult, avea la capuse de picau pe el cînd intra în casa. Cu ani în urma erau extrem de multe capuse în zona nostra. Invazie e putin spus! El venea la scos de singur. Se scarpina imediat în locurile de unde i le scoteam, si apoi era linstit.
Lui i-a ajutat mult uleiul de cocos, dupa ce am aflat de treaba asta. Lui Mike, nu stiu, ca el nu a avut niciodata multe pe sezon. În orice caz nici pureci n-au facut.

Cîteodata nu ajung la întelegere nici mitilicii astia, ca noi, oamenii. Eu ma mir mereu de "gemenele" (asa le zic eu) vecinilor mei, surori aproape identice si ca model pe blana. Pur si simplu nu se suporta, desi cînd erau micute dormeau în acelasi cosulet, se spalau si iubeau una pe/cu cealalta. Cum au crescut un pic, au început sa se hîsîie, apoi sa se bata, cîndva sa se muste... se lasa cu rani, deci nasol de tot. Nu umbla deloc împreuna pe afara, în casa cînd se întîlnesc e un stres total. Manînca si dorm în camere diferite. Se evita cît pot, altfel ies scîntei.

A ta domnisoara rasfatata, sigur e geloasa, si îi este frica sa nu scape ceva de sub control, sa nu piarda tronul... apoi stim ca fetele sînt mai "rele". Cum acolo unde o fi stat înainte, pe el nu prea l-a bagat nimeni în seama, venind la tine unde a fost primit cu bratele deschise, vrea sa va arate cîte de iubitor este si a devenit prea bagaret în ochii Mitzuleanei. Iar ea vrea sa-i arate mereu cine-i sefa, ca nu cumva Schatzy sa uite si sa aibe pretentii la coroana :) Bine ca se tolereaza si nu se ranesc. Asta este. Îi dragalesti cu rîndul.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158