Maya, nu cred ca or sa ajunga sa se inteleaga precum Sam cu Mike,Samulica e inca puiuti, e jucaus,de aici si insistatul lui cu Mike.
Avand experiente cu perechi stiu ca fetele sunt mai cuconitze nu se lasa cu una cu doua, ofera dragoste si afectiune numai cand vor.
Negrutza la fel ca Mitzi este, venea cand voia ea la iubit, D´artagnian lua cu fortza

Acum babutza fiind e un strop mai pasiva ca sa ma expirm asa.Mama are inca un motanel,mai tinerel, luat dupa ce a murit D´artagnian, ala are chef de joaca, sare la ea,dar ea nu mai reactioneaza, il lasa in pace.
Ei bine domsoara Mitzi rectioneaza daca il vede pe domsor, il tine la disanta si ii arata cine e sefa in casa.
In schimb am observat ca fac rocada spatiilor de dormit.Acum mai nou domnu doarme afara pe un scaun unde am pus un covor care s-a stricat(am vrut sa-l spal si s-a macinat dedesupt maclavaisul cu care era lipit) si voiam sa-l arunc.Sta cocotat pe covor ca intr-un jilt, am zis ca am sa-l tai pe jumatate si am sa le fac culcus pt. la iarna pt cand stau afara si n-au chef de intrat in casa.
Azi dimineata m-am trezit iara in scanadal.In casa intrase un motan negru al vecinei de langa noi(nu cea cu Woddy si Diego) , Schatzi de mama focului maraia si scotea sunete ciudate.Am iesit din dormitor si a fugit motanu,Schatzi dupa el , l-a luat la fugarit pe sub gardul viu intrand pe teritoriul negriciosului.Probabil ca vazandu-si stapana a prins curaj si l-a luat el la fugait pe Schatzi care s-a oprit in fata usii maraiind de mama focului.Intre timp a aparut si mama negriciosului certandul si gonindul inapoi acasa.Eu m-am ascuns repede dupa perdea ca eram intr-o pijama cam decoltata

Mitzi nu face niciodata urat la alte pisici,dar el atata scandal face cand vine vreuna pe teritoriul lui, macalar-l mama pe el de baiat

Pai normal ca baietii tb sa stea si ei la masa, sau pe masa, dar asta e un detaliu infim