Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3121 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 September 2012 - 06:37 PM

Da, da Maya, "levierul" ala e super, mercic ca mi l-ai aratat :floare: .Dupa ce i-am gasit atunci Mitzulenei capusa mi-am luat,erau in set 2 dimensiuni si noroc cu ele ca cea de pe urechea lui Schazi era mica pitica.

Noi pana acum n-am avut pb cu capusele, nu-s ce le veni acu.Pe Mitzi din pacate nu pot sa o caut, e suparata rau de tot pe mine si nu ma lasa,de 2 seri se uita se se aseze in canapea langa mine si apoi sa razgandeste si se duce langa sot.
E de coma de vreo 2 zile de cand s-a suparat pe mine ma cearta rau de tot, cand vrea afara , tot drumul pana la usa mormaia, maraie, comenteaza se infoaie, e criminala.Dimineata a dat nas in nas cu Schatzi da s-au "pupat", n-a zis nimic, mai tarziu iara a inceput sa se ia de el.El saracu se mai duce la ea,dar cred ca o si stie de "frica" ca de multe ori se opreste din viteza cu care vine spre ea si se retrage.

Candva ,sper , or sa ajunga la sentimente mai bune.Luna viitoare tb sa ajung si cu ea la dr pt vaccin, sa vad poate il iau si pe el la un control mic.Oricum de cand e la noi a luat ceva in greutate, nu f mult(avea cam 3,5 kg cand l-am luat acum are aproape 3,9 kg),dar se vede si blanita ca luceste.
Aseara a mancat salata, frunze, e criminal cand il vad ce haleste.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3122 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 22 September 2012 - 07:06 PM

ouff iar a vomitat Choupy...o spuma alba peste un lichid verzului galbuliu.....omu meu a facut criza si a zis ca i dam de mincare prostii deci a fost la pescarie a cumarat 2 pesti mari de 13e /kilo
I am pregatit unul a mincat ceva....aici la naiba praznic unde sunt azi vetul nu a fost dar luni ma duc catre civilizatie pt deslusire caci nu mai pot cu plinsul

#3123 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2012 - 07:18 PM

Vezi postareaverber, la 22 September 2012 - 07:06 PM, a spus:

ouff iar a vomitat Choupy...o spuma alba peste un lichid verzului galbuliu.....omu meu a facut criza si a zis ca i dam de mincare prostii deci a fost la pescarie a cumarat 2 pesti mari de 13e /kilo
I am pregatit unul a mincat ceva....aici la naiba praznic unde sunt azi vetul nu a fost dar luni ma duc catre civilizatie pt deslusire caci nu mai pot cu plinsul

Imi pare rau de el, tb sa vezi care e buba.Dar ce am obs eu de-a lungul timpului referitor la mancare care i-o dai, el mananca f mult din aia de pe la Lidl, nu?
El mai iese pe afara?

Eu observ la Schatzi de ex, el e pofticios,mananca repede cam de 2 ori mai repede ca Mitzi si apoi vomita.Nu mai vomita ca inainte , e adevarat,dar e adevarat ca a trecut de la Whiskas si alte mancaruri gen cu care a fost inainte hranit pe Royal Canin, Schesir si alte mancaruri speciale pt pisici cu probleme la stomac sau care sunt sub greutate..

Acasa la mine

#3124 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 22 September 2012 - 08:02 PM

Mîncarea aia sanchi - Premium de la Lidl e oribila!
Pe Sam, mai sus de Gourmet de la Purina (Gold si A la Carte) si cîte un sort de la Miamor, nu pot sa-l "urc". Nu vrea si pace. M-am saturat de aruncat mîncare - Almo, Porta, Gimpet...! Nu atinge nimic bun. L-am tinut si înfometat, ma gîndeam ca asa cel putin probeaza! Nu si nu!

Crud nu vrea nimic. Gatit manînca cînd si cînd piept de pui. Singura carne de care se atinge. Cel mai bine manînca pieptul copt. În rest îi plac cartofii piure si morcovii cruzi... Bine macar ca mai haleste cîte o pastiluta de taurina. Lapte de pisici nu vrea, dar bea normal de care bem si noi. Nu are probleme, nu face diaree, nu-l vomita. Nici nu bea mult, dar îi place.
Oricum, arata bine. A pus pe costite, are ceva peste 4 kile, are blana moale, a mai crescut si tot zbenguit a ramas :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3125 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 23 September 2012 - 01:40 AM

Azi am baut lapte batut...am pus un pic in farfuriuta pentru Maya..apare un varf mic de limbuta..lipca...pauza...lipca..dupa care lipca-lipca cu viteza luminii :floare:
Eu nu-i prea dau ca face moale in pantaloni, dar nu i-am pus mai mult de doua lingurite, si fiind batut sper ca e ok.
A cat is a friend fur-ever !

#3126 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 23 September 2012 - 08:29 AM

neata dragele mele
Da inainte minca pliculetele alea negre de la LIDL caci nu vroia nimic scump din comert
Am incercat sa i fac ceva cu sos din pulpita de pui ...dar nimic:(
Acum de vreo 3 saptamini e plingacios ,de abia maninca ceva ,vomita...nu iese afara...observ ca nu are forta:(
Am fost la vetul idiot care i a facut antibiotic si inca 2 INJECTII PE CARE LE AM CONTINUAT SI EU ACASA....isi mai revenise un pic si ieri HOP iar a vomitat(spuma alba si lichid verzuliu)
Acum i am facut peste la gratar a lins ceva.... ieri noapte pe la orele 24 a mincat si ceva carnita de vitel....DAR BEA ENORM....prea mult!
Deci am mincare de la RC Intestinal gastro ...(crantanele si pliculete) nu se uita, i am adus din Romania pliculete(nu le mai vrea) am saci Purina....nimmic.....o sa deschid magazin
Singura solutie poate sa incerc ceva cu sos(nu vrea paté nici gelatina)....ouffff
Da asta e , e moale, se uita duios (mi se rupe sufletul),bea tot timpul apa de la dus (care curge in permanenta)... nu ii e foame???
Vomita.
Acum cind toate usile sunt deschise....nu iese afara ...sta pe balcon la soare
Sa vedem ....dar sunt ingrijorata....mai am un peste in frigider sa vad cum sa i fac ceva sos
================
pup fetele mele :floare:

#3127 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 September 2012 - 08:39 AM

Nu ai niciun doctor mai priceput?? Eu cred ca e ceva gastrontestinal, dar nu e exclus sa fie pancreatita, trebuie niste analize sa vezi amilaza pancreatica, Hill's i/d, dar daca bea multa apa ar putea fi si diabet. toate astea se vad numai la analize!
Sanatate multa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3128 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 23 September 2012 - 12:32 PM

Vezi postareazerda, la 23 September 2012 - 08:39 AM, a spus:

Nu ai niciun doctor mai priceput?? Eu cred ca e ceva gastrontestinal, dar nu e exclus sa fie pancreatita, trebuie niste analize sa vezi amilaza pancreatica, Hill's i/d, dar daca bea multa apa ar putea fi si diabet. toate astea se vad numai la analize!
Sanatate multa!

La diabet m am gindit si eu:((
Sa vedem azi a mai papat acum ii fac o supa de peste(am pus morcov ardei verde redus totul la pudra
vreau sa fac ceva gen Maya un fel de supica la borcan
pupicei cofeluta!

#3129 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 23 September 2012 - 05:26 PM

Verber, în primul rînd tre' sa îi faci niste analize sa vezi de unde vine problema. Ca bea apa multa, poate însemna multe! Cu observatiile tale si analizele la sînge, sigur va descoperi vetul ce are!
Cît despre mîncarica, nu îi da des peste, ca nu prea e indicat la motani. Nu-i da mîncare condimentata. Daca nu vrea mîncarica din plic/doza, fierbe-i tu niste piept/carne de pui în ceva apa, cu un morcov maruntit. Nu îl fierbe pîna gelatineaza de singur, ci dizolva o foaie de gelatina sau agar-agar, iar în final adauga doi stropi de ulei de masline. Daca îi place carnita moale si jeleu, poate accepta varianta asta.
Daca e slabit ia din pet shop niste multivitamine sub forma de pasta si da-i sa linga.
Daca ai adunat prea multa mîncare care n-o manînca, n-o tine pîna se strica ci da-o cuiva cu pisici, sau du-o în tara daca poti, daca nu doneaz-o la un adapost de animale. Eu asa am facut mereu cînd se aduna. Daca nu aveam drum în tara, dadeam prin vecini sau chiar am dus în magazine care au boxa pentru adaposturi.

Daca nu are probleme la stomac, pentru putere da-i cîte 1 galbenus (fara albus!) crud pe saptamîna si cîte o portioara de carne cruda de vita, pui, curca... sau alte pasari.

Pupam baiatul bolnavior si îi dorim refacere rapida! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3130 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 23 September 2012 - 07:11 PM

Maya draga mea multumesc mult! :)
Da supita de peste nu o vrea:(
Acum am revenit de la taverna unde am luat carnita de vita....nu vrea nici asta
Se vede ca nu e bine are nasucul uscat si blanita i se desface riuri riuri
Astept ziua de miine caci...zau imi erau suficiente problemele cu sanatatea mea....acum si cu pisicu....nu mai pot:(
Dar sper totusi sa i dau de leac!
ps mincarea o dau la pisicile salbatice care sunt puzderie pe aici...chiar ieri am descoperit in gradina o mamica cu 3 pisoiasi care au mincat piept de pui....si probabim supita de peste miine..
Da ce este in plus voi duce in ro sau dau la adapostul de animale de pe linga mine
seara buna!

#3131 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 September 2012 - 05:28 PM

Veber, ai fost la dr?ai vesti?

Maya, mie tare mi-e drag de Samulica tau cand il vad zbenghea asa.

Domsoru meu sare si el ca o capritza prin gradina de multe ori, uneori se mai duce si catre Mitzi da se opreste, semn ca o stie de sefa si nu vrea sa o intarate.

Ale mele nu prea mananca mancare cu peste, mai mult pui.Schatzi papa scoci proaspete cand cumpar pentru noi, sau mai mananca de la noi peste sau creveti,da nu in conserva.

De ceva timp, mai ales acum ca s-a racorit si inchid usa si nu mai intr-ies in voie, domnu imi da trezirea pe la 5-6, deschide usa de la dormitor si se infiinteaza la geam.Il las afara si revine peste vreo 2 ore cerand in casa, batand in geam.
In schimb Mitzi care dimineata cerea si ea afara acum sta si doarme pana ma trezesc eu.

Seara el a prins obiceiul sa se duca sa deschid usa la pod si doarme ascuns pe acolo, ea mai nou cred ca e suparata pe mine ca se duce si doarme langa al meu sau la el in brate :notworthy:

Acasa la mine

#3132 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 September 2012 - 07:22 PM

Sigur e suparata!! Dupa ce am iesit din spital dupa 17 zile se facea Pisi ca nu ma vede si-n schimb numai la el in brate statea!!

#3133 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 24 September 2012 - 08:08 PM

Fetele mele nu am vesti:(
Am facut rost de tel altui vet dar azi nu a raspuns ....miine ma duc direct
Azi Choupy nu a mincat supica de peste ci doar ceva fire de carnita de vita
In seara asta i am facut si supica de pulpa de pui care il asteapta;;;dar vad ca nu i atras:(
Oricum nu a mai vomitat dar tot e cu boticul uscat ,blanita bizara,apatic si plingacios...las usa deschisa si nu se duce afara
Astept ziua de miine

pup fetele si pisiciosii

#3134 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 September 2012 - 09:00 PM

Neaparat sa mergi maine! Sa-i faca analizele, sa stii ce si cum! Iti tin pumnii!!

#3135 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 September 2012 - 01:56 PM

Verber, sanatate multa lui Choupy! Si sa vii cu vesti bune de la vet.
GEORGIA

#3136 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 September 2012 - 04:04 PM

Buna,buna
Am fost cica are gastrita....
Nu are temperatura dar a slabit acum are 4.750KILE deci a slabit in 10 zile de la 5200KILE
Primul lucru a luat un piepten si la cautat de pureci....hm....
deci ia dat pt azi si miine vitamine si la 12 ore 1/4 dinTAGAMET(cimetidine sksf 200mg)si trebuie sa l sun vineri pt ca daca nu si revine asa macar 30% il interneaza pt analize si il baga si pe glucoza(daca zahar corect...
Deci acum parca e mai vioi ....ce a plins in masina plus ca nu l am pus in cusca si mi a facut praf fusta:(
Da noi sa fim sanatosi!
pupicei la mustaciosi si multe multe multumiri pi urarile de sanatate
ps acum se pare ca avem doar un calculatorici in casa..;tableta nu reuseste nimeni s o conecteze si celalat cred ca si a dat ultimul suflet
pup

#3137 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 September 2012 - 05:39 PM

Daca e gastrita isi revine, ca si Pisi mi-a facut gastrita, cu mancare speciala, regim, si tratament.
Dar daca tot era acolo, putea sa-i faca si analizele, sa nu-l mai chinui inca odata!
Si vineri mi se pare un timp prea lung... ma rog, eu am fost cu Pisi patru zile in sir la tratament! Si asta manca dupa ce i-a trecut criza de varsat!

#3138 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 25 September 2012 - 06:40 PM

Vezi postareazerda, la 25 September 2012 - 05:39 PM, a spus:

Daca e gastrita isi revine, ca si Pisi mi-a facut gastrita, cu mancare speciala, regim, si tratament.
Dar daca tot era acolo, putea sa-i faca si analizele, sa nu-l mai chinui inca odata!
Si vineri mi se pare un timp prea lung... ma rog, eu am fost cu Pisi patru zile in sir la tratament! Si asta manca dupa ce i-a trecut criza de varsat!

IUBITA AICI CU IUBIREA DE ANIMALE E MAI GREU....dinsii se pasioneaza doar pt capre:)
sa vedem...pup

#3139 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 September 2012 - 09:48 AM

Verber si Cody a avut gastrita si tot asa cum spune Zerda, cu tratament 4 zile injectabil, tratament dupa aceea acasa, regim special, i-a trebuit doua saptamani sa se faca bine.
Of, sanatate lui Choupy!
GEORGIA

#3140 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 26 September 2012 - 11:19 AM

bUNA
iA DAT DOAR CEVA PANSAMENT GASTRIC VAD....
Georgi ce injectii a facut al tau???
aici vad ca vetzii sunt toti varza sau norocul meu se rasfringe si asupra lui Choupilica...
pup dragele mele

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic