Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3221 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 05 October 2012 - 11:11 AM

Vezi postareaverber, la 05 October 2012 - 04:13 AM, a spus:

Sarut mina si mii de multumiri.
Azi dimineata astept un verdict daca nu il comand in US.....problema e ca cardul meu e in EUROS......nu stiu cum oi face???

Presupun ca e similar cu ebay. Iti faci cont pe amazon si pay pal. La pay pal bagi la detalii cardul care il ai (presupun ca merge la plati pe internet). Pay pal iti trebuie ca sa platesti cu el, la contul de pay pal bagi datele de card si asa e mai safe cand platesti pe amazon cu pay pal account. Ei verifica datele, s ar putea sa retina o suma mica gen 1 euro ca sa verifice contul (poate e bine sa faci de acum, ca s ar putea sa dureze pana verifica ei), apoi elibereaza euro inapoi si gata, ai cont. Cand cumperi de pe amazon, faci plata cu pay pal account (aia cred ca fac exchange ul Euro - dolari sau banca). Daca comanzi de pe amazon sa ceri transport la rece.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#3222 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 05 October 2012 - 02:04 PM

Vezi postareaverber, la 05 October 2012 - 04:18 AM, a spus:

ps Produsul e facut de canadieni nu de francezi si am scris la Dnul Fournier sa mi indice partenerii de aici....sa vedem

Compania-mama e in Franta. Uite un link spre companiile Europene -imposibil sa nu te poata ajuta.

http://www.vetoquino...dex.asp?page=41
A cat is a friend fur-ever !

#3223 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 05 October 2012 - 06:35 PM

Vezi postareaUma, la 05 October 2012 - 02:04 PM, a spus:

Vezi postareaverber, la 05 October 2012 - 04:18 AM, a spus:

ps Produsul e facut de canadieni nu de francezi si am scris la Dnul Fournier sa mi indice partenerii de aici....sa vedem

Compania-mama e in Franta. Uite un link spre companiile Europene -imposibil sa nu te poata ajuta.

http://www.vetoquino...dex.asp?page=41

Multumesc dragele mele
am scris dar multe din aceste situri nu trimit in Grecia deci trebuie sa trec prin mina romaneasca...pt ca nu se poate altfel(prietena mea din usa.....nu stiu unde a disparut)
Mai mult azi d amiaza nu m am putut duce cind mi a indicat la vet....o inmormintare expres a unui drag prieten......
Am vorbit cu veterinarul care nici el nu m a putut astepta(a fost chemat la un accident) si deci miine dim imi vad blanosul drag
In functie de ce imi spune incep iarasi telefoanele la amica din SUA sa l cumpere ea si sa l trimeata expres si frigorific(chiar ca nu ma intereseaza costurile) sau sa trec prin mina unor cabinete din RO care nu stiu cum au pastrat produsul
Viata dificila.
pup dragele mele inimoase
===================================
duminica
azi am fost la vetrinar si mi am luat motanelul cu perfuzie....acasa nu merge picuratorul sa vad ce fac
Luni 10.30 ma intorc cu el sa ii faca analizele de singe....imploram toate divinitatile!!!
Daca e asa cum se vede deja..... iubirea mea pufoasa ma va parasii....lasind aceasta lume nedreapta fara un sufletel ce nu merita tot ce a patit.
Nici nu mai pot descrie in cuvinte prin ce trecem...
pastrez speranta ca macar dincolo sa fim impreuna

#3224 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 October 2012 - 05:50 PM

Verb, draga mea, chiar ca e nedrept sa treci prin atatea necazuri!
Te rog, nu intra in depresie! nu mai avea ganduri asa negre.
Ai facut tot ce se poate ptr Choupi, il iubesti asa de mult...
Se va intampla ce e scris sa fie.
Multa-multa sanatate ptr amandoi!

#3225 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 October 2012 - 07:16 PM

Multumesc din suflet dragele mele!!
Ieri seara credeam ca moare numai in rugaciuni si plinsete am tinut o....inutil sa spun ca am aprins candela
Azi dimineata cu ajutorul DD traia
Azi la ora 9 cu 1/4 diazepan dat de doctor(pt deschiderea apetitului a mincat asa cit o vrabiuta dar azi a baut singurel
In seara asta tot cu diazepan ...nu vrea nimic...ma pregatesc sa i dau fortat cu seringa pateu consistent de la RC

Miine la 10.30 suntem la doctor dar indiferent de rezultate( omu care plinge pe ascuns)nu l vom euthanasia.....joi vom avea niste medicamente din Belgia(ceva rubenal,fortekor sau cibacene,ipakatine)in functie de analize pe care le vreau acum detaliateadica sa stiu cum e treaba cu fosforul,potasiul etc
Azi de ma mine putere i am facut B12 caci medicatia doctorului a fost numai konakion MM si Vibramycin)

Din ce am citit noi pe net asta nu scad ureea

Nu mai stiu ce sa zic :P :P ....plus ca nu i a facut analize amanuntite pt rinichi

Ajutor de la cel de sus ne trebuie :toothy9; :P nu as fi crezut sa pot suferii atit...
ps am incercat sa l hranesc artificial dar l am gasit vomitind spuma alba ...si poate si altceva care intrase deja in pernuta lui :)

#3226 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 October 2012 - 07:52 PM

Verber, imi pare rau ca sufera atat baiatul si implicit si voi, DAR, te rog nu mai fi pesimista.Am observat de multe ori si referitor la sanatatea ta ,tu in loc sa gandesti pozitiv si cu gandul ca Dumnezeu este susu si face minuni nu faci decat sa te gandesti la catastrofe.E adevarat ca tuturor ne vine radul biped sau patruped, dar cand Cel de Sus vrea.Tu prin felul in care gandesti parca atragi raul.Nu te supara pe mine, eu sunt genul ce-i in gusa-i si-n capusa si mi-am atras anipatii din cauza asta, dar te rog gandeste pozitiv.
O greseala ai facut-o si tu cand ai asteptat atat pana sa ajungi la vet cu baiatul, apoi te-ai lasat in asteptare.Daca esti dispusa sa platesti, putei de la inceput sa te duci la dr sa-i spui: " nene uite banii, cum pe capre le tratezi si pe banii mei imi poti verifica la sange motanul.Daca tie nu-ti pasa mie da".
Orice minut pierdut e un minut in minus al lui Choupi.El e tinerel, poate rezista, organismul si varsta il ajuta si eu am crezut ca-l pierd pe al meu cand 3 zile l-a sondat si-l vedeam cum sufera,dar a supravietuit ca era de aceeasi varsta cu al tau.

Stiu cum e sa pierzi un suflet drag ,chiar daca patruped.Dupa lungi tratamente cu drumuri lungi prin troleibuze de cate 2 ori/zi cu catelul, perfuzii peste perfuzii, tot am pierdut sufletelul mic care mi s-a stins in brate,Dar desi am suferit macar stiu ca am facut tot ce am putut.

Important e sa gandim pozitiv, oricare ar fi finalul, iar tu asta trebuie sa faci.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3227 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 07 October 2012 - 08:03 PM

multa sanatate de pisoc. tare greu e cand sunt bolnavi.

spuma alba pote voma din cauza ca nu mananca si are acizi care se degajeaza in stomac. am avut si eu problema cu vomatul unei spume albe cu mister si era din cauza ca avea tartru pe dinti si facuse o gingivita nasoala din cauza carei nu mai manca, ceea ce a dus la vome de astea cu spuma alba.

ai nevoie urgent de niste analize de sange detaliate si complete, altfel nu se poate pune un diagnostic cum trebe...

multa sanatate

#3228 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 October 2012 - 08:55 PM

iata pt cine are pisici un sit al unui doctor .....care explica multe referitor la insuficienta renala
http://conseilsveter...ments-partie-i/

#3229 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 08 October 2012 - 05:54 AM

Am vorbit depre dragu lui mama aici:
www.cheznousencrete.com
Binenteles omu meu care si el era f optimist inainte acum bulversat.... din Choupy a facut Tchoupy :love7am fost ladoftor are analize mai bunute dare slabit ca varsa si apa si pateul dat cu seringa
am avut iar un moment greu in seara asta.....joi imi vin din B ipakidina si altele
Miine mergem la doctorul 3

#3230 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 09 October 2012 - 12:59 PM

Of, saracu sufletel :floare:
Verber, cum zicea si Ioana, gandeste pozitiv si du-te la vet stai acolo pana e de acord sa faca pisoiului toate analizele. Sanatate multa va doresc si tie si piticului.

Smokey al meu si-a revenit repede dupa operatie, la cateva ore dupa operatie sarea prin casa ca un greiere si se bumbacea cu Lili si Snowbell :scratch: A sangerat un pic peste noapte, am gasit urme de sange pe jos pe unde se asezase, da' dimineata era vioi si zapacit ca de obicei.
L-am dus vineri la control, si avea temperatura cam ridicata. L-a consultat doctorul, m-a intrebat daca e vioi, daca mananca, daca am observat ceva neobisnuit in comportamentul lui. Doctorul n-a gasit nimic in neregula cu el, operatia se vindecase ok, nu era inflamata, eu nu observasem nimic neobisnuit la el, asa ca a concluzionat ca probabil ii crescuse temperatura de la stres si de la faptul ca pe drum si cat l-am asteptat pe doctor a stat ghem in transporter.
Acuma e bine, nu mai are febra, alearga si topaie prin casa ca bezmeticu' :thumleft:

#3231 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 09 October 2012 - 04:25 PM

doctora 3 eleni:
= apa in cavitatea stomacala......i au preluat analize din apa aceadta....din prima mi a spus Ficat praf!
=insuficienta renala grava
=analize singe de la git
Omu meu a plins toata noaptea cu el in brate ....nu a mincat ,nu a baut a vomitat spuma alba
Aprins luminarea
In masina azi spre doftora ELENI....scrincea saracutu.....mureai de mila lui....i a curs singe din nasuc....ori din cauza azotului ori inima
NIMENI nu intelege nimic.....de ce la 3 ANISORI nenorocirea asta
Mi sa spus sa mi revin sa rezist caci poate moare la ei(a ramas pt 2 zile de perfuzii) si ori a fost otravit ori are un virus nenorocit....ori cancer
Eu incerc sa mai pastrez speranta....dar o hotarire se apropie!
Hai sa mai cred ca totul se va stabili cit de cit!

#3232 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 09 October 2012 - 04:27 PM

Vezi postareaCami, la 09 October 2012 - 12:59 PM, a spus:

Of, saracu sufletel =))
Verber, cum zicea si Ioana, gandeste pozitiv si du-te la vet stai acolo pana e de acord sa faca pisoiului toate analizele. Sanatate multa va doresc si tie si piticului.

Smokey al meu si-a revenit repede dupa operatie, la cateva ore dupa operatie sarea prin casa ca un greiere si se bumbacea cu Lili si Snowbell :D A sangerat un pic peste noapte, am gasit urme de sange pe jos pe unde se asezase, da' dimineata era vioi si zapacit ca de obicei.
L-am dus vineri la control, si avea temperatura cam ridicata. L-a consultat doctorul, m-a intrebat daca e vioi, daca mananca, daca am observat ceva neobisnuit in comportamentul lui. Doctorul n-a gasit nimic in neregula cu el, operatia se vindecase ok, nu era inflamata, eu nu observasem nimic neobisnuit la el, asa ca a concluzionat ca probabil ii crescuse temperatura de la stres si de la faptul ca pe drum si cat l-am asteptat pe doctor a stat ghem in transporter.
Acuma e bine, nu mai are febra, alearga si topaie prin casa ca bezmeticu' :D

bravo sanatate iubitului pufos!!

#3233 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 October 2012 - 07:01 PM

Sanatate lui Choupy!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3234 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 09 October 2012 - 07:22 PM

Vezi postareazerda, la 09 October 2012 - 07:01 PM, a spus:

Sanatate lui Choupy!

Iubita mea merci!!

#3235 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 09 October 2012 - 08:15 PM

a murit blanosul meu mititel!
choupy =))

#3236 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 October 2012 - 08:19 PM

Offffffffffffff Doamne! Imi pare tare rau! Macar nu se mai chinuie!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3237 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 09 October 2012 - 08:30 PM

:D :P :D :P =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3238 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 09 October 2012 - 08:52 PM

Vezi postareaverber, la 09 October 2012 - 08:15 PM, a spus:

a murit blanosul meu mititel!
choupy :D

:P :P :P =)) :P :P :D

Condoleante!

#3239 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 09 October 2012 - 10:11 PM

:tongue3: :hungry: :crying:

#3240 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 09 October 2012 - 10:18 PM

Imi pare nu rau, ci cumplit de rau de bietul sufletel :tongue3: :hungry: :crying:
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic