Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 10 October 2012 - 04:39 AM
Multumesc din suflet Cafelutei,Floricicai!
Foxy
Imi sinteti atit de aproape pt ca va simt cu inima calda: Maya,Gorgona,Clau ash,Uma,Cristina
Din lipsa de interes medical grec(pt ca o ecografie se putea face demult) baietelul meu cumintel si pufos ma priveste si vegheaza de sus!!
Iarta ma Choupy!!

Postat 10 October 2012 - 05:57 AM
Postat 10 October 2012 - 06:23 AM
A fost odata un sufletel mic si pufos!
A fost:(
Acum 3 ani (ranita de comportamentul grecilor carora nu le pasa de animale)....dadeam de mincare la pisicutze......printre ele o calina care venea mereu in extra la... mingiiat( si papa).
Intr o dimineata un glasuletz mic ne scoate din pat.....era ea mamica care din dorinta de a si salva puiul ...ni l a adus in botisor!
L am botezat Choupy.....era baietelul nostru ,viata mea!
De atunci, din clipa aia viata noastra s a schimbat....am oprit o si pe ea pe mamica,i am hranit, l am intarcat....puiutu mic dormea cu noi....nu mai puteam de dragalas si cumintel ce era!!
Am calatorit cu el prin Europa, a cunoscut o pe mama mea(odihneste te in pace si tu maicuto) a cunoscut prietenii din Belgia!!
Mamica lui nu a mai aparut banuiesc ca localnicii au otravit o si pe ea
Era cuminte,ii placea mereu sa se suie pe noi,venea in galop cind il strigam sa intre in casa.....mirosea florile,se urca in copaci....il credeam aparat!Cite si cite amintiri am....numai ele de acum o sa mi incalzeasca sufletul!!
Dar destinu rau ne loveste si baietelul meu incepe sa bea apa multa devine apatic, nu mai maninca ,nu mai bea nimic in final
Incepe lupta pt a gasii un doctor .....mergem la 3, spitalizari,perfuzii nimic nu a ajutat!
I au facut doar niste examene de singe si cu toate rugamintile mele veterinarii GRECI nu s au ostenit sa i faca ecografii analize mai complete.Blestemati sa fie!!
Stiti cum este sa stau cu puiul in brate care se uita neajutorat la tine,care poate are dureri....si sa nu poti face mare lucru pt ca 'veterinarii' de aici nu au inima ,interes si de multe ori nu au nici o aparatura.
Diagnostice aiurea ....apa in cavitatea stomacala,insuficienta renala si cite altele....
De unde??De ce??
Otrava?
Virus?
M am gindit sa calatoresc cu el in Belgia in Romania dar puil lui mama nu ar fi rezistat transportului!!
Rea soarta....si de ce mereu pe noi???
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
Choupy mic mamica ta nu te va uita niciodata, i ai incalzit si infrumusetat viata,durerea se va estompa dar nu va trece!
================================================== =====
Peste citeva ore Pappy va merge la clinica sa te ia, te va infasura usurel in lucrurile noaste si alaturi de un biletel te vei odihnii intr un cring alaturi de o bisericuta unde eu, nefericita ...voi venii mereu sa ma rog!
Poate asa ma vei ierta!!
Choupy mic o sa fim impreuna!!
DD nu meritam asta!!!De ce???
Postat 10 October 2012 - 06:44 AM
vreau sa-ti dau o imbratisare, macar virtuala.
Postat 10 October 2012 - 07:12 AM
Din pacate mereu au fost si vor fi oameni care nu iubesc animalele....tare pacat ca nu stiu ce pierd. ce afectiune iti aduc aceste suflete nevinovate.
Curaj Verb, si suntem toti alaturi de voi si de durerea voastra.
Postat 10 October 2012 - 07:46 AM
stella, la 10 October 2012 - 07:12 AM, a spus:
Din pacate mereu au fost si vor fi oameni care nu iubesc animalele....tare pacat ca nu stiu ce pierd. ce afectiune iti aduc aceste suflete nevinovate.
Curaj Verb, si suntem toti alaturi de voi si de durerea voastra.

Postat 10 October 2012 - 08:25 AM

Am urmărit cu sufletul la gură povestea, chiar dacă nu am scris aici. Îmi pare tare rău de chinul tău şi al lui.

Postat 10 October 2012 - 08:30 AM
Aveti grija de voi!

Postat 10 October 2012 - 08:48 AM
Postat 10 October 2012 - 08:52 AM
Este departe de orice imaginatie sa nu poata face o ecografie, sa nu faca o analiza de sange!!
Carmen, sunt alaturi de tine in suferinta ta! Din pacate, chiar ar fi fost mai bine sa fii in Romania acum, poate nu scriam atatea cuvinte triste!
Postat 10 October 2012 - 09:01 AM

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Postat 10 October 2012 - 09:31 AM
Multumesc ca exista acest forum care mi a permis sa va am alaturi!
O zi buna caldutele mele!
Postat 10 October 2012 - 09:38 AM

Imi pare nespus de rau
off,off

Postat 10 October 2012 - 10:03 AM
lili, la 10 October 2012 - 09:38 AM, a spus:

Imi pare nespus de rau
off,off

Multumesc ca esti alaturi...ce m as fi facut fara voi?
PS a sunat veterinarul 2 ca sa ceara vesti si cind a auzit sa repezit sa mi ceara toate medicamentele ramase dar si pe cele pe care trebuia sa le primes miine(ipakidine si altele)
Vulturi inumani

Postat 10 October 2012 - 10:04 AM
Verb, ma doare tare sa vad ca se confirma.Imi pare tare rau.Zerda are dreptate, daca erai in Romania, poate ... Asta i-a fost soarta.De-acolo, de sus, va priveste si va vegheaza si se va juca mereu in sufletul vostru.

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!