Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#401 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2010 - 01:24 PM

Noi din pacate zilele astea am avut probleme cu blanosul. Cody al nostru a fost bolnavior, acum vad ca se simte bine, dar in zilele astea nu stiu ce i s-a intamplat ca se oprea din mers miorlaind jalnic si tragand dupa el labuta stanga din spate. L-am masat pe labuta, l-am apasat pe toata suprafata labutei sa vedem daca are ceva rupt sau scrantit, ar fi plans daca il durea undeva anume, dar el nu plangea, masajul cred ca ii facea bine. Dupa aceea ne-am gandit ca i s-ar fi putut contracta muschiul, ca la om. In fine, ce a avut, ce n-a avut, important este ca acum se simte bine. Azi dimineata cand eu m-am trezit, a iesit sa inspecteze zapada proaspat depusa in curte, dar nu prea mult, ca ii ingheta codita si mai tarziu a iesit cu fratiorul sau sa mai faca o tura de curte, mai ales azi intr-o zi speciala, este ziua lui fratiorul lui biped si trebuie sa-i faca toate placerile, inclusiv aceea de a se juca in zapada cu el. Imi pare rau ca nu am fost acasa cu ei sa-i trag in poze.Of!
A mai patit cineva cu blanosul asa ceva?!?!
GEORGIA

#402 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 January 2010 - 01:32 PM

Giorgiana a spus:

Noi din pacate zilele astea am avut probleme cu blanosul. Cody al nostru a fost bolnavior, acum vad ca se simte bine, dar in zilele astea nu stiu ce i s-a intamplat ca se oprea din mers miorlaind jalnic si tragand dupa el labuta stanga din spate. L-am masat pe labuta, l-am apasat pe toata suprafata labutei sa vedem daca are ceva rupt sau scrantit, ar fi plans daca il durea undeva anume, dar el nu plangea, masajul cred ca ii facea bine. Dupa aceea ne-am gandit ca i s-ar fi putut contracta muschiul, ca la om. In fine, ce a avut, ce n-a avut, important este ca acum se simte bine. Azi dimineata cand eu m-am trezit, a iesit sa inspecteze zapada proaspat depusa in curte, dar nu prea mult, ca ii ingheta codita si mai tarziu a iesit cu fratiorul sau sa mai faca o tura de curte, mai ales azi intr-o zi speciala, este ziua lui fratiorul lui biped si trebuie sa-i faca toate placerile, inclusiv aceea de a se juca in zapada cu el. Imi pare rau ca nu am fost acasa cu ei sa-i trag in poze.Of!
A mai patit cineva cu blanosul asa ceva?!?!

La pisici inca n-am auzit pe nimeni cu probleme de genul asta. La catei, da. O prietena mi-a spus ca a avut catelusa ei ceva probleme la spinare si labute din pricina ca se baga mereu pe sub dulapuri si se cam forta sa intre acolo. A dus-o la infiltratii si si-a revenit. Nu stiu ce diagnostic i-a pus medicul, dar am inteles ca ar fi ceva legat de depunerile de calciu. Multa sanatate lui Cody! :appl:

#403 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2010 - 01:38 PM

foxyy a spus:

La pisici inca n-am auzit pe nimeni cu probleme de genul asta. La catei, da. O prietena mi-a spus ca a avut catelusa ei ceva probleme la spinare si labute din pricina ca se baga mereu pe sub dulapuri si se cam forta sa intre acolo. A dus-o la infiltratii si si-a revenit. Nu stiu ce diagnostic i-a pus medicul, dar am inteles ca ar fi ceva legat de depunerile de calciu. Multa sanatate lui Cody! :appl:

Multumim mult si voua la fel!!!
Momentan se simte bine, dar daca vad ca chestia cu labuta se repeta trebuie sa ma duc cu el la veterinar sa nu aiba ceva, pana la urma.
GEORGIA

#404 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 January 2010 - 02:36 PM

Georgiana, La multi ani baiatului,sa va aduca numai bucurii si sa aibe parte de o viata insorita.

Vad ca vb de otrava, si eu stiam ca nu e bun laptele si daca-mi aduc bine aminte recomandat era si carbunele medicinal.

Nici eu nu o spal pe Mitzulina,nici cand iesea afara si venea plina de noroi, o stergeam doar pe labute si burtica, restu facea ea.

De cand sta in casa e o rasfatata total, acum de ex a venit la mine si a cerut in brate, o mangai si daca ma opresc isi ridica privirea de parca ar zice,"ce faci, nu crezi ca tb sa zic eu cand sa te opresti?"

Ce e cel mai nasol e ca vom fi plecati de acasa pt cateva zile si nu stiu cum sa fac,mai alesc ca face la ladita si nu mai iese afara.De luat cu mine n-am cum sa o iau ca n-am cum sa o tin acolo si vor fi f multi copii,sa o las singura acasa 3 zile,iarasi nu stiu ce sa zic.Din pacate nu prea am pe cine sa pun sa vina,mai ales ca tb sa umble la nisip si nu oricine e incantat.
Pt cand plecam in tara nu o sa fie pb,atunci am sa o iau cu mine, va sta in casa, nu-i bai.Dar tb sa sun la companie sa vad cat ma costa pt ea si daca e cazul sa o pun la cura :appl:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#405 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2010 - 03:27 PM

Ioana a spus:

Georgiana, La multi ani baiatului,sa va aduca numai bucurii si sa aibe parte de o viata insorita.

Multumim mult pentru urari si voua toate cele bune si multa sanatate!!!
Lui Mitzulina un pupic pisicos de la Cody!!! Si sa fie cuminte alea trei zile cand sunteti plecati, iar voi sa nu stati mai mult de atat ca o sa planga fata dupa voi!!! :o :appl:
GEORGIA

#406 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 19 January 2010 - 04:38 PM

Azi am fost la vet....fata mea n-a mai facut pe ea cand am pus-o in cutie =)) hi hi...evoluam...dar cand sa o scoata asistenta din cutie o musca..saraca ;)...si am scos-o eu...suprinzator a fost foarte cuminte la intepaturi...taiat unghii... in 2008 dec, inainte sa pelcam din tara a fost de groaza la vet...nu a stat deloc...a tb sa o tinem doua persoane si vetu sa ii faca ce avea de facut...deci per ansamblu s-a mai domesticit :D

Pasaportul ni l-a facut imediat...in Ro dureaza doua saptamani..:blob8:...si am cadorisit-o si cu o zgardutza cu clopotel...si cu cutie noua...mai mica pt ca avem anumite conditii la avion.

Multumim frumos Georgiana! Multa sanatate la mustaciosu cu ochi albastri. Si La multi ani pentru baiat!!!

Ioana sa stii ca si mie imi vine sa o pun la slabit...numa matza are 3.6 kg..deci cu cutia imi sare lejer de 4 kile :blob8:...si la 8 euro pe kil...nu vreau sa ma gandesc cat voi plati la biletul mandrei...nu mai am cand sa o bag la regim..pt doua zile..

#407 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,540
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 19 January 2010 - 10:48 PM

Da luati dom'le un laptop ca lumea, ce gluma-i asta? Trebuie sa doarma un pisoi de-a-n curulea ca abia ii incape popou pe tastatura? Zau asa!

Fisier atasat  100_2621.JPG (103.09K)
Number of downloads: 52
Fisier atasat  100_2619.JPG (82.23K)
Number of downloads: 53
brain loading....please wait....

#408 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 19 January 2010 - 10:57 PM

black_cat a spus:

Da luati dom'le un laptop ca lumea, ce gluma-i asta? Trebuie sa doarma un pisoi de-a-n curulea ca abia ii incape popou pe tastatura? Zau asa!

Ha!HA!
Asta mi-a amintit de "pisica alba,pisica neagra"-Filmul lui Kusturica.
Numai ca la voi e "Laptopul alb,pisica neagra" ! :toothy9;
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#409 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2010 - 09:02 AM

anaiordan a spus:

Multumim frumos Georgiana! Multa sanatate la mustaciosu cu ochi albastri. Si La multi ani pentru baiat!!!

Multumesc din suflet pentru urari si voua toate cele bune!!! Sa-i faci o poza mandrei cu noua zgardutza cu clopotel!!!
GEORGIA

#410 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2010 - 09:03 AM

black_cat a spus:

Este super tare cum sta el cocotat pe laptop!!! :floare:
Insa mie imi place tare poza cu el de la avatar!!!
GEORGIA

#411 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 20 January 2010 - 11:21 AM

Giorgi, cum e motanelul? Se mai vaita sau acum e bine?
Multi :floare: de la noi!

#412 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 20 January 2010 - 11:31 AM

black_cat a spus:

Asa o privire areeee : "Si totusi incap! :roll: " de ti-e mai mare dragul :love7: . :lol: pe boticul lui mustacios.

Cand il vad.... asa mi-e dor de Miki :floare: .

#413 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 January 2010 - 01:59 PM

Giorgi,cum e Cody? Mai are dureri la labuta?Dragul de el :scratch: ...poate s-o fi lovit pe undeva..sau o fi sarit de undeva si si-o agatat piciorul,si l-o fi sucit cumva...cine stie ce fac si nazdravanii astia mustaciosi :pupic:

Kitty,bash ca ala nu e laptop pentru curu domnului agent de circulatie!
Poate îi faci probleme psihice ...cînd sta Tom pe laptopu ala,crede ca s-a îngrasat :floare: ...bagi în depresiuni sarmanu baiat! :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#414 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2010 - 02:43 PM

Cody nu s-a mai vaitat, nici ieri, nici astazi, chiar a iesit in curte si s-a plimbat prin zapada. Doamne, frumoasa este zapada proaspat asternuta, este asa alba si pufoasa!

Maya, posibil sa ai dreptate, el sare din patul lui Alex, patul fiind etajat, este si destul de greu si s-o fi lovit in scara patului. Dar acolo ii place sa se suie si scoate capul si labutele printre zabrelele patului.
M-am speriat mai ales duminica dimineata, el vroia sa faca un pipilica in chiuveta, cum face in fiecare dimineata si nu putea sa se suie si sa vezi miorlaituri jalnice si disperate. A trebuit sa-l iau in brate si sa-l asez in cada, ca sa-si faca baiatul nevoile.
Sa speram ca nu se mai intampla, altceva nu stiu ce sa zic, dar oricum ne-am speriat, ce sa facem il iubim prea mult!

Snej, multi pupici :scratch: si de la noi pentru blanosul vostru!!!
GEORGIA

#415 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,540
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 January 2010 - 02:51 PM

Giorgiana a spus:

black_cat a spus:

Este super tare cum sta el cocotat pe laptop!!! :scratch:
Insa mie imi place tare poza cu el de la avatar!!!

Poza de la avatar imi place si mie, aia o am si pe desktop. Citind ce scrii tu mai incolo Giorgiana mi-am amintit ca pana acum vreo 2 ani si Andrei al meu tot pat din ala a avut, exact la fel. Si Tomita tot acolo dormea iar datul jos era o aventura penrtru ca treptele la scara aia erau alunecoase pentru el si mereu sarea de pe a 2-a sau a treia treapta de sus. Sint aproape sigura ca de la o saritura din aia s-a lovit si Cotitza al tau, ori a lovit o treapta din cadere ori aterizarea in sine l-a zdruncinat daca el e si greutz. Sper sa se faca bine si sa fie mai atent la coborare ca de urcat sint sigura ca se va mai urca.
brain loading....please wait....

#416 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2010 - 03:12 PM

black_cat a spus:

Poza de la avatar imi place si mie, aia o am si pe desktop. Citind ce scrii tu mai incolo Giorgiana mi-am amintit ca pana acum vreo 2 ani si Andrei al meu tot pat din ala a avut, exact la fel. Si Tomita tot acolo dormea iar datul jos era o aventura penrtru ca treptele la scara aia erau alunecoase pentru el si mereu sarea de pe a 2-a sau a treia treapta de sus. Sint aproape sigura ca de la o saritura din aia s-a lovit si Coditza al tau, ori a lovit o treapta din cadere ori aterizarea in sine l-a zdruncinat daca el e si greutz. Sper sa se faca bine si sa fie mai atent la coborare ca de urcat sint sigura ca se va mai urca.

Pai, da, asta este problema, ca se va mai urca sigur acolo, deci chiar adora acel loc si nu cred ca il putem dezvata sa se mai suie in patul lui Alex. Si asta nu coboara pe trepte, chiar daca au ceva lipit sa nu aluneci, el sare direct de acolo pe parchet, de te si sperii. Cand suntem pe langa pat, ne lipim de scara si sare pe umarul nostru si il luam in brate. Probleme si cu mustaciosii astia!!!
GEORGIA

#417 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 20 January 2010 - 09:37 PM

Ca tot se vorbea pe aici despre reactia pisicilor crescute doar in casa la vederea unui soricel:

5dpWa70h3Iw

#418 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2010 - 11:10 AM

foxyy a spus:

Ca tot se vorbea pe aici despre reactia pisicilor crescute doar in casa la vederea unui soricel:

5dpWa70h3Iw

Suuuupeeeer, mi-a placut mult!
Oare si Cody ar reactiona la fel?!?!
GEORGIA

#419 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2010 - 11:11 AM

foxyy a spus:

GEORGIA

#420 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 January 2010 - 01:34 PM

Giorgiana a spus:

foxyy a spus:

No way!!!

Asta e un film,realitatea este alta.Asta e un pisoi de ala gras,care prefera un copan înaintea unui soarec :D Glumeam,dar mi-am amintit de un motan de care mi-a povestit Uma :-*

Una la mîna.Un pisoi nu ataca/manînca orice soarec.Soarecu ala din imagine e un soarec gras,ala nu e de afara ci din laborator,pet store sau casa,destinat hranirii reptilelor pe care unii le tin acasa :D ...aia nu-i manînca pisicile.

Un soarec de afara,nu se da la mîtz..asta a sarit la bataie de vreo 2-3 ori...ceea ce înseamna ca vine dintr-un box...nu cunoaste relatia dintre el si mîtz :D

(sau se cunosc!!! :D vorbesc serios!)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22