Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4061 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 April 2013 - 08:27 PM

Vezi postareazerda, la 01 April 2013 - 08:13 PM, a spus:

Asta-i pozitia MA DOARE IN BASHCHETZI!!

:-*

Si în general întîlnita la dolofani :D
Ai mei amîndoi dorm asa, dolofanii. Felix nu o facea. Era prea ascutit, nu avea stabilitate pe spate. Se rasturna. Desi Sam cîntareste olecuta mai mult ( 4,6 kg ) fata de cît cîntarea Felix (rar ajungea la 4,5 kg), el poate dormi asa, pentru ca are alta costructie. E mai moale, mai pufos, mai cu ghiozdanel lat :D Mike doarme cel mai des asa :P

Plimbat pe brate, ca asa merita! Pentru ca linge si barba :D
Pozele cu Sam sînt tot de atunci cînd îl lingea si pe fata, frunte, ochi... s.a.m.d :D

Fisier atasat  e (2).jpg (291.95K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Sam linge Dan.jpg (546.55K)

Mike a descoperit primavara :D

Fisier atasat  e (3).jpg (611.4K)

Obosit de atîta paza :D

Fisier atasat  e (4).jpg (346.33K)

Poza asta e facuta cu cîteva zile 'nainte de Pasti, cînd afara era alb... la fel ca de Pasti. Deci e actuala =))

Mike se întreba unde ramîne primavara??????????????

Fisier atasat  Mike.jpg (645.75K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4062 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 08:41 PM

Saracul Mike la cat ii place lui sa miroasa flori, o sa faca depresie cu vremea asta!! =))
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4063 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 April 2013 - 08:49 PM

Vezi postareazerda, la 01 April 2013 - 08:41 PM, a spus:

Saracul Mike la cat ii place lui sa miroasa flori, o sa faca depresie cu vremea asta!! =))

Fara gluma, chiar e asa. Azi fiind temperatura peste zero, cîteva grade plus, a descoperit Dan panselutele si alte floricele care înca nu-s plantate, sînt înca în "oale". O masa maaare plina de ele. S-a urcat Mike peste ele. Dragu de el calca asa doar pe vîrfurile degetelelor, sa nu le striveasca. Stia ca nu e frumos ce face, dar pur si simplu cînd le-a vazut era în culmea fericirii :-* L-a dat Dan jos de pe ele, si a fost taaare suparat. L-am adus pe masa în casa unde are cosuletul decorativ de pe masa de Pasti :D Si i-am mai pus pe lînga înca doua ghivece cu flori lila ( Pericallis ) care trebuie plantate afara. Acum e mai linstit, dar tot se mai urca pe pervaz si se uita depresiv pe fereastra. Cred ca ceasul interior îi spune ca afara ar trebui sa fie primavara... si nu stie de ce nu este :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4064 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 10:16 PM

Nu-l ajuta prea tare, dar nici noi stim! E lasa, ca apar florile sa vezi ce-i trece!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4065 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2013 - 09:46 AM

Vezi postareaAdriana, la 01 April 2013 - 07:14 PM, a spus:

afara is doar 10°C, mai bine in casa cu semineul aprins, pe divan cu burta in sus =))

Asteapta si o scarmanare pe burtica sau trage doar un pui de somn! :-*
GEORGIA

#4066 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2013 - 09:49 AM

Vezi postareaMaya, la 01 April 2013 - 08:27 PM, a spus:

[center]Plimbat pe brate, ca asa merita! Pentru ca linge si barba =))
Pozele cu Sam sînt tot de atunci cînd îl lingea si pe fata, frunte, ochi... s.a.m.d :-*

Mike a descoperit primavara :D

Mike se întreba unde ramîne primavara??????????????

Sam este o figura pupacioasa, sa se ia de labuta cu Cody, alt mare pupacios.
Si Mike ramane vesnicul "Ferdinand", caruia ii plac florile.
Scumpii de ei!
GEORGIA

#4067 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2013 - 09:57 AM

Dar de "7 kg. de motan" va era dor?! =))

Fisier atasat  IMG_0147.JPG (37.2K)
Fisier atasat  IMG_0149.JPG (47.84K)
GEORGIA

#4068 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 02 April 2013 - 05:41 PM

Vezi postareaAdriana, la 21 March 2013 - 11:21 PM, a spus:

Esti sigura ca vrei 5 kg sa-ti stea pe burta? :pupic:

Foarte sigura.Stiu ca au puteri vindecatoare. :pupic:

Vezi postareazerda, la 21 March 2013 - 11:43 PM, a spus:

Dar ca paranteza ma bucur tare cand multiubitele noastre intra si in inima altora, cred ca e cel mai bun mod de a simti ca facem ceva bine pentru pufoasele noastre, dupa cat ne pricepem si noi si mai invatam de aici!

Pai cum sa nu, Ioana!
Au crescut cu noi, cum copii nostrii bipezi au crescut cu voi. :pupic:
Am scris depre problemele lor de sanatate, ne-am bucurat de realizarile lor, ne laudam cu ei.

#4069 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 April 2013 - 01:32 PM

La noi e atît de întuneric. Macar s-a mai înmuiat vremea peste zi, dar noaptea tot minusuri avem :D
Baietii mei, fac ce stiu mai bine. Nani :D

Fisier atasat  Boys.jpg (303.39K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4070 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 05 April 2013 - 01:59 PM

Ma uit la ei si ma ia cu somn Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#4071 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 05 April 2013 - 03:28 PM

Vezi postareaMaya, la 05 April 2013 - 01:32 PM, a spus:

[center]La noi e atît de întuneric. Macar s-a mai înmuiat vremea peste zi, dar noaptea tot minusuri avem :D
Baietii mei, fac ce stiu mai bine. Nani :P

Bebe Sam n-are nevoie de pernuta ca are burtica lui Mike :D
A cat is a friend fur-ever !

#4072 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 April 2013 - 06:29 PM

Asa trec ei peste vremea asta depresata, lipiti unul de celalalt. Sam, nu se va maturiza niciodata. Asa era cîndva si Mike, bebe. Desi, chiar si acum mai are faze cînd vrea sa fie bebele meu, dezmierdîndu-se într-un alt fel, asa mai copilaresc tolomac si ghidus, de cînd îl are pe Sam, a preluat rolul de sef matur cu stea în piept. Cînd îsi revine din starea asta, îsi schimba rapid pozitia, îsi ia moaca aia serioasa de barbat... îsi schimba atitudinea complet într-o secunda, iar pe fata îi poti citi: " Valeuu, iar m-am lasat dus de val?" Sam nu vrea sa fie barbat, el vrea sa fie copilasul poznas, si vrea iubit de toata familia cel putin 27 de ore pe zi :D

Acum cîteva zile, Mike dormea lînga mine, iar Sam chiar ce se trezise, din cosul cu rufe. S-a strecurat finut înghesuindu-se între noi. Mike s-a întors putin pe-o parte si l-a luat cu laba de dupa gît, asa prieteneste. Sam încerca sa-l urneasca din loc cu spatele, împingîndu-se cu picioarele de mine. Mike, cum înca îl tinea asa de dupa cap cu laba, îl strînge putin spre el, apelînd la manichiura lui de vultur. În momentul ala piticul nu s-a mai împins. Si-a pus botul pe labe si s-a culcat, asa vreo 10 secunde. Cred ca în sinea lui, gîndea ca a întrecut masura cu comportamentul bagaret, iar Mike îi arde una. Dupa ce a observat însa ca Mike doar îl cuprinndea mai cu foc, a suflat usurat si s-a bagat în burtica lui, si dusi au fost.

Cîteodata se mai ling. Sam îl spala pe Mike pe cap, pe urechi, asa cu spor, cu limba lata si tepoasa. Mike, care nici pe el nu-i place sa se spele, se simte coplesit de spalaturile lui frate-su, si vrea sa-i raspunda si el la fel. O face într-asa fel ca eu pot sa fac pe mine de rîs. Scoate limbuta asa doi milimetri din gura si o lipeste de capul sau urechile lui Sam, asa în mai multe locuri... de parca îl gusta :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4073 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 05 April 2013 - 07:57 PM

Vezi postareaMaya, la 05 April 2013 - 06:29 PM, a spus:

Cîteodata se mai ling. Sam îl spala pe Mike pe cap, pe urechi, asa cu spor, cu limba lata si tepoasa. Mike, care nici pe el nu-i place sa se spele, se simte coplesit de spalaturile lui frate-su, si vrea sa-i raspunda si el la fel. O face într-asa fel ca eu pot sa fac pe mine de rîs. Scoate limbuta asa doi milimetri din gura si o lipeste de capul sau urechile lui Sam, asa în mai multe locuri... de parca îl gusta :D

M-ai facut sa rad singura :D Bietul barbatel e pierdut cand vine vorba de spalat :P

Maya imi linge mie degetul sau mana si se spala de ea..adica sunt pe post de burete!
A cat is a friend fur-ever !

#4074 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 April 2013 - 06:27 PM

Puisorul a împlinit azi onorabila vîrsta de 7 anisori! Multi 'nainte, si sanatosi sa fie! Sapte ani, da, gata de-acum la scoala cu el! :hug: Din pacate si ca de obicei în acesta perioada, noi avem o vreme depresiva, umeda si întunecoasa, asa ca Mike n-are chef de pozat ci de dormit. Totusi s-a urcat pe masa sa-si admire floricelele. Bineînteles ca nu puteam sarbatori fara nelipsitele lalele! :)

La multi ani, puisor!

Fisier atasat  Mike 07.04.2013 - 7 ani (1).jpg (359.32K)

Fisier atasat  Mike 07.04.2013 - 7 ani (2).jpg (148.87K)

Fisier atasat  Mike 07.04.2013 - 7 ani (3).jpg (442.88K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4075 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 07 April 2013 - 06:36 PM

Maya,sa-ti traiasca si sa va bucure cu ghidusiile lui muuuulti ani de acum incolo :fuckme:

Fisier atasat  index.jpg (6.8K)
Prietenii advarati sunt rari

#4076 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 April 2013 - 06:54 PM

Sa va traiasca mustaciosii la toate! Am si eu o intrebare la voi: de vreo 6 saptamani s-a aciuat in gradina alaturata un Thomas O'Malley negru ca noaptea, cu ochi verzi si un puf alb in chept. Eu nu l-am observat neam, decat cand am inceput sa imi curat gradinita si el ma oberva in tacere de ore bune. Am vorbit cu el, el cu mine, i-am dat si peste si sunca. El migreaza pe la vecini. Azi am iesit la greblat si a aparut. Cand l-am vazut, i-am adus un cabanos, cu care a inceput sa joace fotbal. Am observat ca atunci cand sunt la plivit, se lipeste de gard ca sa fie cat mai aproape si ma urmareste la fiecare miscare, sa vad ce fac. Cand am inceput sa smulg iarba, probabil ca i s-a parut foarte distractiv, ca a inceput sa se joace cu laboantele prin ochiurile gardului. Nu l-am vazut niciodata in gradina la noi, desi mai sunt doi motani din vecini, grasi si mari, care traverseaza gradina fara nici o greata. Dar el niciodata. Ei, dar eu cum ma duc in gradina, intr.un minut a si aparut la gard. Si nu il simt, nu il aud, e ca o umbra. Ne-am gandit sa sunam la un adapost, sa facem ceva, dar acum ca a aparut iar si pare ca ii merge tare bine la soare, cred ca il las in libertatea lui. Voi ce credeti, e cazul sa anuntam pe cineva?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4077 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 April 2013 - 09:01 PM

:fuckme: La multi ani puiusorul Mike.

Maya sa va traiasca iubitul mic si blanos sa sa incante cat mai mult vietile cu ghidusiile lui.

Lapona, e posibil ca totusi motanelul(pisicuta) sa fie din vecini, trebuie sa urmaresti.Daca e bine ingrijit si nici nu cerceste mancare, poate e curios sa te urmareasca doar,mai ales daca e mai puiut.Pana sa suni la adapost mai asteapta ca daca vin sa-l ia si nu e tatuat sau microcipat si nu poate fi indentificat o sa-l dea parintii bipezi disparut.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4078 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 April 2013 - 09:12 PM

Ioana, am spus, a aparut acum vreo 6 saptamani, poate chiar de doua luni si este vagaond, clar de vazut pe blana si ochii lui. Nu este pui, este un matz matur si nu are nici un fel de zgarda. Dar se pare ca ii merge bine, daca e de atata vreme in zona si se bucura de libertate :fuckme: Gradina in care s-a stabilit este parasita, nu locuieste nimeni acolo.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4079 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 April 2013 - 09:28 PM

Multumesc, fetelor :fuckme:

Laponela, e totusi posibil sa fie al cuiva? De ce crezi ca e vagabond? E murdar, cîltzos sau pare nehranit?
Foarte multe pisici se instaleaza în gradini parasite, exact din cauza ca e liniste. Iar ca nu are zgarda, nu înseamna nimic. Nici ai mei nu poarta. Ai mei au seria tatuata în urechi, asa ca nu le mai pun zgardita cu marca de înregistrare (în banca de date a animalelor). Altii au doar chip, iar altii au tatuaj si chip.

Daca e blînd si-l poti prinde, îl poti duce la vet si poate verifica daca e chip-at. Daca e tatuat în urechi, poti lua seria si informa la Tasso. Daca are bipezi, vor fi informati.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4080 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 April 2013 - 09:49 PM

Nici ale mele n-au zgarda(ca au hotarat ca nu le sade bine si la interval de 1 saptamana s-au intors amandoua fara zgarzi :fuckme: ).Poate doar e aventurier.Dar asa cum spunea Maya, daca te lasa sa il iei in brate te poti uita in interiorul urechii sa vezi daca e tatuat.Chiar daca nu e, poate e cipat si doar cei de la cabinet pot verifica.

Eu de 1,5 ani de cand sunt aici descopar pisici noi care tot vin pe la noi , ori gradina , ori casa, dar nu-s fara stapani,sunt doar curioase sau aventuroase.

Maya, chiar daca e tatuat sau cipat degeaba se intereseaza la Tasso daca bipezii nu l-au inregistrat.Doar pe la cabinetle din zona ca ei ar putea stii
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou