Asa trec ei peste vremea asta
depresata, lipiti unul de celalalt. Sam, nu se va maturiza niciodata. Asa era cîndva si Mike, bebe. Desi, chiar si acum mai are faze cînd vrea sa fie bebele meu, dezmierdîndu-se într-un alt fel, asa mai copilaresc tolomac si ghidus, de cînd îl are pe Sam, a preluat rolul de sef matur cu stea în piept. Cînd îsi revine din starea asta, îsi schimba rapid pozitia, îsi ia moaca aia serioasa de barbat... îsi schimba atitudinea complet într-o secunda, iar pe fata îi poti citi: " Valeuu, iar m-am lasat dus de val?" Sam nu vrea sa fie barbat, el vrea sa fie copilasul poznas, si vrea iubit de toata familia cel putin 27 de ore pe zi
Acum cîteva zile, Mike dormea lînga mine, iar Sam chiar ce se trezise, din cosul cu rufe. S-a strecurat finut înghesuindu-se între noi. Mike s-a întors putin pe-o parte si l-a luat cu laba de dupa gît, asa prieteneste. Sam încerca sa-l urneasca din loc cu spatele, împingîndu-se cu picioarele de mine. Mike, cum înca îl tinea asa de dupa cap cu laba, îl strînge putin spre el, apelînd la manichiura lui de vultur. În momentul ala piticul nu s-a mai împins. Si-a pus botul pe labe si s-a culcat, asa vreo 10 secunde. Cred ca în sinea lui, gîndea ca a întrecut masura cu comportamentul bagaret, iar Mike îi arde una. Dupa ce a observat însa ca Mike doar îl cuprinndea mai cu foc, a suflat usurat si s-a bagat în burtica lui, si dusi au fost.
Cîteodata se mai ling. Sam îl spala pe Mike pe cap, pe urechi, asa cu spor, cu limba lata si tepoasa. Mike, care nici pe el nu-i place sa se spele, se simte coplesit de spalaturile lui frate-su, si vrea sa-i raspunda si el la fel. O face într-asa fel ca eu pot sa fac pe mine de rîs. Scoate limbuta asa doi milimetri din gura si o lipeste de capul sau urechile lui Sam, asa în mai multe locuri... de parca îl gusta