Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4081 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 April 2013 - 10:20 PM

Vezi postareaIoana, la 07 April 2013 - 09:49 PM, a spus:

Maya, chiar daca e tatuat sau cipat degeaba se intereseaza la Tasso daca bipezii nu l-au inregistrat.Doar pe la cabinetle din zona ca ei ar putea stii

Daca e chipat sau tatuat, egal care din ele sau amîndoua, si e pierdut, fara a fi înregistrat la Tasso se gaseste imediat cui îi apartine. Una din serii reprezinta adapostul (daca a fost vreodata în adapost), sau a cabinetului vetului unde a fost tatuat. Tasso anunta cabinetul sau adapostul, iar cei de acolo stiu exact a cui e felina. Cea de-a doua serie contine detalii/istoricul pisoiului.
Tatuajul se vede. E în ambele urechi sau pe interiorul bulanelor din spate (asa se facea mai dedemult).
Daca e doar chipat, trebuie citit de un vet, clar :D
In mod normal chip-ul e în zona gîtului, cel mai des pe partea stînga (dar poate fi si pe dreapta sau mijloc...) putin de la ureche în jos spre spate. Se simte la palpare. E ca un bob de orez wild, de ala mai lunguiet :D

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4082 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 07 April 2013 - 11:44 PM

La multi ani puiutul blanos Mike :D El, Ferdinand iubitor de flori, sensibilul adorat si pernuta preferata a lui Sam, sa va traiasca mult si bine si sa va bucurati reciproc de minunatiile pe care doar o matza le poate aduce (ca fiecare animalut aduce bucuriile lor)
A cat is a friend fur-ever !

#4083 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2013 - 01:08 AM

La multi ani nepotului iubit!!! :D :D :D :( :D :D
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4084 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 08 April 2013 - 08:29 AM

La multi ani si multe ghidusii pufosului Mike, iubitorul de flori :D Sa va traiasca!

#4085 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 April 2013 - 08:41 AM

La multi ani, Mike!

#4086 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 April 2013 - 02:46 PM

Asadar sa vi-l prezint pe Solembum, noul meu vecin, un bagabond pur-sange, care nu e nici o pisicuta nici motanel, ci un motan in toata regula, dupa cum l-am ginit dupa priviri, atitudine si voce:

Peste drum de gradina noastra este un teren viran si am vazut de multe ori pisici pe acolo si banuiesc ca face parte din gasca aceea si ca se intretine singur, bine-mersi. Din gradina alaturata si-a facut un fel de living, ii place tare mult sa stea fix la gard, pe iarba care e mare si sa se uite cum plantez eu patrunjel. Operatia asta am facut-o supravegheata indeaproape :appl: Azi cum am iesit in gradina a si aparut - nu stiu de unde vine si cum face- si a inceput conversatia. I-am dat niste frisca batuta.
Dupa cum vedeti, nu are nici o ureche marcata, m-am uitat azi atent, castrat nu este iar blana nu arata tocmai curata, se vede clar ca traieste in natura.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4087 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 02:49 PM

Nu am cum sa ajung la el, ca sta doar acolo, iar eu gardul nu pot sa il sar, si chiar daca as putea as ateriza in hatisurile de mure salbatice care au impanzit gradina aia. Cred ca cel m ai bine e sa il las in libertatea lui si sa stam de vorba cand ne vedem. Am avut acum vreo luna niste heringi la sare si i-am pus in gradina si au disparut. Carnatii de ieri inca sunt pe-acolo, asadar infometat nu pare a fi.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4088 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 08 April 2013 - 03:21 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 April 2013 - 02:46 PM, a spus:

Asadar sa vi-l prezint pe Solembum, noul meu vecin, un bagabond pur-sange, care nu e nici o pisicuta nici motanel, ci un motan in toata regula, dupa cum l-am ginit dupa priviri, atitudine si voce:
Peste drum de gradina noastra este un teren viran si am vazut de multe ori pisici pe acolo si banuiesc ca face parte din gasca aceea si ca se intretine singur, bine-mersi. Din gradina alaturata si-a facut un fel de living, ii place tare mult sa stea fix la gard, pe iarba care e mare si sa se uite cum plantez eu patrunjel. Operatia asta am facut-o supravegheata indeaproape :appl: Azi cum am iesit in gradina a si aparut - nu stiu de unde vine si cum face- si a inceput conversatia. I-am dat niste frisca batuta.
Dupa cum vedeti, nu are nici o ureche marcata, m-am uitat azi atent, castrat nu este iar blana nu arata tocmai curata, se vede clar ca traieste in natura.

Ce panteruta frumoasa ai tu acolo, Laponel :appl: Cu timpul, poate o sa se imblanzeasca si-o sa va imprieteniti.

Pisoii mei extraterestri sau radioactivi :appl::

Fisier atasat  Pics 006.jpg (61.52K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  Pics 008.jpg (55.03K)
Fisier atasat  Pics 011.jpg (50.5K)

Candva Nera a plecat, si-a ramas numai placinta cracita :):
Fisier atasat  Pics 012.jpg (58.93K)

#4089 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 April 2013 - 03:39 PM

Laponela, dupa luciu blanitei, aluia îi merge bine. E prafuit, ca-i place sa faca bai de pamînt uscat, asa face si Mike. Ala e un curios, si a pus ochii pe tine :appl:
Nu-i mai da frisca, ca o sa faca în pantaloni, iar data viitoare te trateaza cu vreun "cîhhh" în loc de priviri gingase :appl:

Sa stii ca, pentru a spune cu certitudine ca nu e castrat tre' sa-l prinzi de oo, altfel te poti însela. Ai mei baieti au sacul înca. Si Felix l-a avut. Unii veti nu "amputeaza" zorzonelele, ci le golesc doar :)

Mike, fiind nascut în adapost, a fost castrat mai repede, din pacate spre avantajul îngrijtorilor si nu al felinului... asa ca are un sacut mai mic. Felix, a fost castrat dupa dezvoltare, asa ca de la spate arata a barbat în toata regula, si la fel se si comporta :P Sam, si el are sacul, arata a barbat din spate, dar se comporta ca un bebel tembel :appl:

Cami, meseriasi aliens ai tai! radiaza de numa! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4090 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 03:40 PM

Da, e simpatica rau pantera mea. Ador matzele negre :appl: Si ce-mi plac extraterestrele tale :appl:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4091 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 08 April 2013 - 04:55 PM

Vezi postareaMaya, la 07 April 2013 - 10:20 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 07 April 2013 - 09:49 PM, a spus:

Maya, chiar daca e tatuat sau cipat degeaba se intereseaza la Tasso daca bipezii nu l-au inregistrat.Doar pe la cabinetle din zona ca ei ar putea stii

Daca e chipat sau tatuat, egal care din ele sau amîndoua, si e pierdut, fara a fi înregistrat la Tasso se gaseste imediat cui îi apartine. Una din serii reprezinta adapostul (daca a fost vreodata în adapost), sau a cabinetului vetului unde a fost tatuat. Tasso anunta cabinetul sau adapostul, iar cei de acolo stiu exact a cui e felina. Cea de-a doua serie contine detalii/istoricul pisoiului.
Tatuajul se vede. E în ambele urechi sau pe interiorul bulanelor din spate (asa se facea mai dedemult).
Daca e doar chipat, trebuie citit de un vet, clar :appl:
In mod normal chip-ul e în zona gîtului, cel mai des pe partea stînga (dar poate fi si pe dreapta sau mijloc...) putin de la ureche în jos spre spate. Se simte la palpare. E ca un bob de orez wild, de ala mai lunguiet :)

Imagine postata

Ma crezi ca nu stiam insemnatatea numerelor?Uite asa mai invat ceva.
Eu am pipait-o pe Mitzuleana da nu-i simt cipil,da ea are si ceafa groasa :appl:

Lapo, frumusel foc motanelul, da nu pare neingrijit.Sa-l fi vazut pe al meu cand l-am luat anul trecut.Toti au crezut ca e pui ca era micut(ca si talie fata de Mitzi) si slab de-i simteam coastele.Si a fost crescut intr-un apartament 5 ani.

Si acum e o mandrete de baiat
Fisier atasat  Schatzi.jpg (102.86K)

Ia uite cum arata domsoara mea cand se lafaie in praf :appl:

Fisier atasat  Mitzi prafuita.jpg (110.54K)

si daca tot am dat de poza sa mai facem si noi un up-date

putin soare si am iesit pe terasa si normal inconjurata de ele
Fisier atasat  la plaja.jpg (201K)

vecini in vizita

Fisier atasat  Woddy.jpg (171.14K)

vizitator necunoscut
Fisier atasat  Mitzi si-o vecina.jpg (118.63K)

un pofticios
Fisier atasat  vreau si eu.jpg (162.64K)

fata lu ´tata

Fisier atasat  Mitzi si tati.jpg (139.04K)

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4092 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2013 - 06:09 PM

Ce frumosi sunteti toti, chiar si vecinii veniti in vizita!! :love7:

#4093 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 06:27 PM

Oare, credeti ca asa de sensibilos este Solembum (botezul imi apartine, evident)? Bine ca mi-ai spus Maya, ca nu stiam treaba cu frisca. Eu stiu de la tara ca prefera lactate, dar asta e neamt, cine stie ce sistem digestiv o avea :love7:
Ioana, ce paradoxala e imaginea, soare peste tot si in fundal zapada. Tare dragalasa Mitzi a ata.
Cami, tu acolo ai un "british"...cum am auzit nu demult ? :love7: Zi-mi si mie te rog, de curiozitate, tu il tunzi pe shorthair-ul tau?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4094 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 April 2013 - 07:14 PM

Ioana, v-am admirat si pe FB. Sînteti niste frumosi cu totii! :love7:

Lapo, pisicile nu tolereaza lactoza vacii, dar nu toate fac neaparat în pantaloni, iar olecuta nu face rau. Ai mei, beau cînd si cînd olecuta de lapte, si nu patesc nimic. Alea ce cresc asa, din nastere, cu laptele cel de toata ziua, cred ca "dezvolta imunitate".
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4095 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 07:20 PM

Aa, mersi de explicatii. Oricum nu a luat mult, doar asa de curtoazie si doar de pe degetul meu, ca altfel domnu' nu serveste.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4096 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 09 April 2013 - 08:23 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 April 2013 - 06:27 PM, a spus:

Oare, credeti ca asa de sensibilos este Solembum (botezul imi apartine, evident)? Bine ca mi-ai spus Maya, ca nu stiam treaba cu frisca. Eu stiu de la tara ca prefera lactate, dar asta e neamt, cine stie ce sistem digestiv o avea :sad3:
Ioana, ce paradoxala e imaginea, soare peste tot si in fundal zapada. Tare dragalasa Mitzi a ata.
Cami, tu acolo ai un "british"...cum am auzit nu demult ? :sad3: Zi-mi si mie te rog, de curiozitate, tu il tunzi pe shorthair-ul tau?

Da, Laponici, Smokey e corcitura de British Shorthair :sleepy1: Nu-l tund niciodata, nu e necesar, nu are parul lung sa se incalceasca.
Si el bea lapte si mananca iaurt si frisca si smantana si niciodata n-a facut in pantaloni. Initial am evitat sa-i dau, da' i-a dat sotul si l-am urmarit dupa aia, n-a avut nimic. Fetele, Nera trateaza absolut toate lactatele cu dispret suveran, sunt cah, iar Lili, pufosenia, linge cate-un pic de smantana. Pana la urma, cred ca depinde de fiecare pisica.

#4097 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2013 - 12:24 PM

Dintre pisicile mele numai Pisi gusta iaurt si smantana si uneori Veve!

#4098 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2013 - 11:20 AM

LA MULTI ANI!!! si de la mine pentru mustaciosul indragostit de flori, pe numele sau Mike!!!!
Maya, l-ai pregatit de baiat de scoala, ca acum vine toamna! =))
GEORGIA

#4099 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2013 - 11:22 AM

Vezi postareaCami, la 08 April 2013 - 03:21 PM, a spus:

Pisoii mei extraterestri sau radioactivi :):

M-ai facut sa rad! Alex cand il vede pe Cody ca ii stralucesc in asa fel oachele, zice: Bai, stinge lumina, fa si tu economie! =))
GEORGIA

#4100 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2013 - 11:24 AM

Vezi postareaIoana, la 08 April 2013 - 04:55 PM, a spus:

si daca tot am dat de poza sa mai facem si noi un up-date

Ioana, ce frumoase sunt pozele si mustaciosii de asemenea!
Pupici la toti, chiar si la vecini!
GEORGIA

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou