Ioana, pup tuciureii!
Eu am usita normala, cu cip nu pot sa pun, ca Mike nu suporta nici un fel de zgarda, si oricum, si eu as tot sta sa ma gîndesc ca se agata pe undeva, si posibil sa-si faca rau... mai ales Sam, care se catara peste tot! Si pe balcoanele vecinilor...
De intrat intra doar pisicii care vin oricum la noi. Deci si la tine ar veni cei care le dai oricum de haleala, ca Diego si si fra'su
Pepelota, sa stii ca unii pisoi ramîn nebunatici si la virste intrate deja în categoria seniorilor. Felix se juca si ne mai trezea la 3-4 dimineata ca avea chef de pupat sau miorlait si admirat în oglinda. Daca asa e firea lor, nu se linistesc niciodata, dar totusi devin mai
cooli putin.
Banuiesc ca si Sam, a fost dus la adapost de nebun ce este. Îl am de un an aproape, si el mai are vreun an pe cocoasa, deci vreo doi are sigur, si tot nebun e. In primele luni juca noptile, rasturna si spargea ghivecele cu orhidee de pe pervazuri, alergînd dupa tzîntzari, muste...sau stiu eu ce nazareli avea el la 2 noaptea... miorlaia, facea raliuri, mi-a spart rame cu poze de pe mobilier, mi-a julit dulapurile, mi-a taxat canapeaua si înca o face ( si are sisaluri curbate, etajate, plus toti pomii din gradina)... ne musca noapte de noapte de picioare cînd ne miscam, acum doar 1-2 pe saptamîna

... azvîrle din baie toate sticlele cu gel, sampon, ceasul, si iti spun, nici nu mai vrei sa stii cîte face, asa de am ajuns sa-mi lipesc decoratiile de mobilier cu banda adeziva cu lipici pe ambele parti... si nu l-as da, schimba sau face ceva pentru nimic în lume. Îl mai cert, cînd ne musca de picioare îl mai iau cu plapuma si-l "arunc" jos din pat, iar în secunda doi el e 'napoi si ne agata iar
Sînt convinsa ca si la 10 ani, la fel de nebun v-a fi. Sper doar sa ramîna sanatos, ca în rest... asta este, e bebele nostru.
Nebunia nu are de a face cu tineretea. Pe Mike îl avem de cînd avea 10 luni, si de atunci a fost cel mai cuminte motan din lume, la fel e si acum si are trecut de 7 ani. E un sensibil fara pereche, e linistit, paseste ca o felina, chiar daca e dolofan, nu miorlaie, e mereu multumit. Vine la iubit, se joaca în reluare, le cere pe toate aproape doar din priviri. Cu el ne întelegem la nivel telepatic

Miauna doar cînd ii este foame rau, cîteodata cînd se dezmiarda mai scoate "miu"-uri, si urla daca simte motani straini pe terenul nostru! Deci poate, dar nu se agita doar daca e în pericol
Îi iubim asa cum sînt, nebuni sau cuminti