Nu prea am poze, ca ai mei doar nanaeaza si fug la pipilica afara 2 minute, si cu asta basta.. dar vreau sa va povestesc ceva amuzant. Am sters alaltaieri ferestrele, implicit si usita baietilor care este integrata într-una din "feliile" de sticla ale usii de terasa care e din sticla din tavan pîna la podele. Cine are usa si pisici umblatoare, stie ca asta se murdareste într-una. Mai ales cînd ploua. Se prind peri din blana lor, mizerie, etc. O sterg des, dar asa mai la suprafata, iar cînd si cînd o scot din rama si o spal cu apa, sapun si periuta de dinti, sa scot toate impuritatile din toate marginutele. Dupa curatare si uscare am pus-o la loc, dar din greseala invers. Nu se întîmpla nimic, e perfect functionala si asa. Pe mijlocul clapitei transparente scrie mare - Staywell (marca), pe care acum (atunci), privit din interior... scrie pe dos! Nici macar nu e un scris colorat, ci doar un un imprimeu reliefat transparent.
Ei, nici nu va puteti da seama cîta bataie de cap le-a dat treaba asta, baietilor mei! Mai ales lui Sam. Mike, cîndva a cedat încapatînarii de a nu trece prin clapita, pentru ca îl apasa probabil. Pur si simplu s-a enervat si a trecut cu capul ca un taur furios!... dar Sam, nu si nu! Nici nu pot sa va descriu cît au stat în fata clapitei, o studiau de sus în jos si invers, se uitau din parti, o atingeau usor cu labutele, dar nu voiau sa treaca prin ea! Sam, nici macar dupa ce a vazut ca Mike a plecat, nu a vrut sa iese pe acolo! E de necrezut cum observa o schimbare minora si cît îi deranjeaza o chichta. Clar ca din unghiul lor, si vazuta de enshpe ori pe zi, schimbarea o fi aratat dramatic
Cum le-am întors usa 'napoi, "lumea lor" a devenit din nou... normala