Dau un gigot de miel
Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 17 November 2013 - 09:50 PM
Dau un gigot de miel
Postat 17 November 2013 - 11:36 PM
S-ar putea ca la început sa-l dispere pe Tom cu talentele ei acrobatice si viteza tineretii... el poate o vrea mai multa liniste. Oricum o sa-i prinda bine compania, mai ales ca voi plecati.
Stella, vad ca al tau si fara coada tot golan a ramas si umbla noptile teleleu! Cum îi merge? S-a recuperat complet? Nu are probleme la catarat si sarit? Mai pune si tu poze cu el!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 18 November 2013 - 09:53 AM
black_cat, la 17 November 2013 - 08:52 PM, a spus:
Pun o poza mai buna de astazi cu Olive.
E superba!
Postat 18 November 2013 - 11:50 AM
Olive e o frumusete!

Postat 18 November 2013 - 10:48 PM
Foxyy, la 18 November 2013 - 09:53 AM, a spus:
E superba!
alpha, la 18 November 2013 - 11:50 AM, a spus:
Olive e o frumusete!
Va multumesc dragutelor!
Si pentru ca am "jucarie" nou va mai pun o poza.
Din categoria: "Nu-i pentru cine se pregateste" Olive a hotarat ca Ziggy sa fie prietenul ei cel mai bun
ziggy&olive2.jpg (755.74K)
Number of downloads: 0
Postat 19 November 2013 - 01:12 AM
Postat 19 November 2013 - 08:30 PM
Mihaitza si-a revenit dupa inca o vizita la vet unde l-au hidratat. Vineri seara a inceput sa se simta un pic mai bine,apoi a inceput sa manance si sa tzopaie prin casa ca de obicei. Orez simplu, nu a vrut sa manance sub nici o forma! L-am amestecat cu mancarica de-a lui...a vomitat,l-am amestecat cu carne de pui facuta pireu a mancat tot,tot. De fapt ar manca toata ziua.
Va multumesc ca ati intrebat de el,am avut cateva zile de panica,am crezut ca-l pierdem...a slabit mult dar o sa-si revina el,acum ca este bine. Poate mai tarziu pun si o pozica cu baietzelul nostrum pufos.
Black cat,ce dragalasa e Olive:)
Pup toate iubitoarele de copii pufosi!
Postat 19 November 2013 - 11:03 PM
Postat 20 November 2013 - 07:42 PM
Intre timp am descoperit ca Olive are 2 mici "olives" ceea ce-l face un Oliver
Tomita vrea sa-l returneze de unde a venit, ia!
DSC04729.jpg (424.67K)
DSC04736.jpg (513.51K)
DSC04738.jpg (452.53K)
Postat 20 November 2013 - 10:02 PM
black_cat, la 20 November 2013 - 07:42 PM, a spus:
He he he, se repeta povestea lui "Maya" lui Maya (nu a mea) care din "Maya" s-a descoperit ca e de fapt "Mike"
Totusi eu zic ca sansele sunt mai mari ca ei sa se inteleaga, ca daca Oliver era Olive, avea tendinta sa fie sefa..asa cred ca o sa se imprieteneasca mai usor.
Postat 20 November 2013 - 10:43 PM
Uma, la 20 November 2013 - 10:02 PM, a spus:
black_cat, la 20 November 2013 - 07:42 PM, a spus:
He he he, se repeta povestea lui "Maya" lui Maya (nu a mea) care din "Maya" s-a descoperit ca e de fapt "Mike"
Totusi eu zic ca sansele sunt mai mari ca ei sa se inteleaga, ca daca Oliver era Olive, avea tendinta sa fie sefa..asa cred ca o sa se imprieteneasca mai usor.
Si cu Tomitza a fost la fel, la shelter il numeau Nadia
Baietii se inteleg nesperat de bine- toti 3. Tomitza incepe sa descopere cum e joaca intre pisoi si ii place foarte mult. Cand il pierde din vedere pe cel mic pentru o vreme, incepe sa-l caute prin casa. Ma pregatisem pentru o perioada de lupte, miorlaituri, scuipaturi, blana zburand si de fapt totul a mers uns. Ce-i drept si asta micu are o personalitate absolut adorabila. Seara trag cate o tura de joaca dupa care cad rupti si dorm toata noaptea, nici nu zici ca sint 3 animalute in casa noaptea. As putea sa vorbesc despre iei pana maine dimineata
Postat 20 November 2013 - 11:11 PM
De aia încep a se întelege bine între ei, asa ca între barbati
Black Cat, poate pe unii îi plictisesti (cei care nu au feline), dar pe noi te asigur ca NU! Aici te afli între semeni
Ma bucur ca Mihai e bine!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 20 November 2013 - 11:14 PM
Black_cat, aici se povesteste non stop despre pisicute...e locul nostru, al bipezilor indragostiti iremediabil de pufosi! Chiar mi-e drag sa aud povesti cu pui nou adoptati, mai ales cand se descopera unul pe altul..si cum se schimba cel de acasa cand vine piciul nou.
Sunt fascinata de exemplu de Mike al Mayei..cum din bebe mic si "subordonat" sefului, a devenit pe rand, agasat la maxim ca venea cineva nou, la pozitie de pisic protector si acum la iubirea cu Samuila
Postat 21 November 2013 - 10:47 PM
Olive e superba , o lady , eleganta si simandicosa .. deci are dreptul sa isi aleaga cel mai bun prieten.. e ..EA .
Daca tot am postat hai sa povestesc si eu
Avand deja o pisi in famile , la un moment dat ne am hotarat ca nu e de ajuns .. si am mai adus un pui mic ..cand zic mic nu exagerez .. era un pic mai mare decat un pachet de tigari .
Ma asteptam ca pisi mea sa o respinga initial , sa fie rea cu " intrusa " ce mai eram pregatita de razboi
Surpriza , taman invers .. rautatea mica o cahia pe aia mare , nici nu putea ridica labuta fara sa se rastoarne gratios pe spate .. dar Ea era Malefica:)).
Dupa ceva timp si rabdare .. erau reteta de salata de pisici bine cunoscuta aici
Concluzia mea .. de la pisici " expect the unexpected"
Postat 23 November 2013 - 01:17 AM
DoReMi, la 21 November 2013 - 10:47 PM, a spus:
Olive e superba , o lady , eleganta si simandicosa .. deci are dreptul sa isi aleaga cel mai bun prieten.. e ..EA .
Daca tot am postat hai sa povestesc si eu
Avand deja o pisi in famile , la un moment dat ne am hotarat ca nu e de ajuns .. si am mai adus un pui mic ..cand zic mic nu exagerez .. era un pic mai mare decat un pachet de tigari .
Ma asteptam ca pisi mea sa o respinga initial , sa fie rea cu " intrusa " ce mai eram pregatita de razboi
Surpriza , taman invers .. rautatea mica o cahia pe aia mare , nici nu putea ridica labuta fara sa se rastoarne gratios pe spate .. dar Ea era Malefica:)).
Dupa ceva timp si rabdare .. erau reteta de salata de pisici bine cunoscuta aici
Concluzia mea .. de la pisici " expect the unexpected"
Ha ha imi si imaginez piticania incercand sa atace si cazand cu rotile in sus
Postat 23 November 2013 - 04:42 AM
Postat 29 November 2013 - 11:50 PM
O vreme am stat alaturi de fratiori, ne-am jucat:
1.jpg (294.24K)
Am si mancat impreuna:
2.jpg (227.07K)
Iar dupa un timp, pe cand aveam 6 saptamani, indivizii sus-numiti au venit si m-au luat. M-au spalat ei cumva, dar tot plina de negreala eram, din pricina ca m-am bagat prin toate cotloanele subsolului unde locuiam cu mami si restul de puisori. Aici eram deja dupa o noapte in noua casa, inspectand patul omuletilor si incercand sa nu ma sperii de soarecu' urias de pe fundal:
3.jpg (181.43K)
Mi-e cam somn. Si frig. Ma bag la caldurica. Poate-adorm putin:
4.jpg (399.74K)
Imi place sa ma cocot, chiar daca sunt mica:
5.jpg (302.31K)
Pana sus-sus, in varf:
6.jpg (364.83K)
Gata, v-am salutat de bun venit, asa ca trec la nani.
Postat 30 November 2013 - 12:42 AM
Foxyy, la 29 November 2013 - 11:50 PM, a spus:
O vreme am stat alaturi de fratiori, ne-am jucat:
Am si mancat impreuna:
Iar dupa un timp, pe cand aveam 6 saptamani, indivizii sus-numiti au venit si m-au luat. M-au spalat ei cumva, dar tot plina de negreala eram, din pricina ca m-am bagat prin toate cotloanele subsolului unde locuiam cu mami si restul de puisori. Aici eram deja dupa o noapte in noua casa, inspectand patul omuletilor si incercand sa nu ma sperii de soarecu' urias de pe fundal:
Mi-e cam somn. Si frig. Ma bag la caldurica. Poate-adorm putin:
Imi place sa ma cocot, chiar daca sunt mica:
Pana sus-sus, in varf:
Gata, v-am salutat de bun venit, asa ca trec la nani.
Inteleg ca e fetita? Vai cat de frumoasa e!!! Sa va traiasca Foxy si sa ne mai povestesti de ea.

Ajutor