Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 23 February 2010 - 10:33 PM
Vine rapid si scurt,manînca tot ce-i dau plus ca goleste castroanele barbatilor,si fuge.Tot pe o fuga e de vreo 2-3 zile.
E murdar si plin de praf...nush ce-i cu el,dar cred a dat de gagici!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 23 February 2010 - 10:37 PM

Sper ca sa aiba si alta casa si sa-l duca la de-ouat....
Postat 23 February 2010 - 10:43 PM
Uma, la 23 February 2010 - 10:37 PM, a spus:

Sper ca sa aiba si alta casa si sa-l duca la de-ouat....
Daca e al cuiva..nu am ce sa comentez.Nu pot castra mîtzul oamenilor.Dar daca nu-i gasesc casa pîna cred eu ca face domnisorul anul...
Dupa ce se duce zapada,ma duc în recunostere pe la noi prin zona.Am depistat directia din care vine de fiecare data.Aproape-s convinsa ca vine din apropiere.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 27 February 2010 - 11:59 PM
Iar a fost 2-3 zile disparut,dar de data aceasta nu a mai fost la gagici...ci a venit tatuat în urechi si fara oua!Acum stiu sigur ca e mîtzul cuiva,deci are o alta casa,doar ca totusi vine la joaca,mîncarica si nanica si la noi.E un viclean!

Egal,deci oricum ma bucur de fiecare data cînd vine.
Nu l-as fi castrat asa devreme,e prea tînar...dar asta este.Acum ca nu va mai umbla dupa femei,banuiesc ca o sa-si pastreze mai departe obiceiul de a veni la baietii mei,la joaca.
Azi atîta s-a dragalit de noi,ne-a lins,ne-a pupacit,s-a jucat,a si dormit putin.
Dan le-a costruit o casa labirint din carton,si baietii se amuza de numa!
Nu stiu cine l-a castrat,dar a facut-o foarte urît.Eu stiam ca în ziua de azi nu se mai ciontesc motanii în halul asta.
Ai mei flocosi vin de la adapost(si sa nu uitam ca Felix a fost castrat cu 9 ani în urma),si totusi sînt castrati cu demnitate... din exterior,nu se vede ca nu ar fi întregi.Adica mai au sacul,chiar daca e lipsit de oute...lui cicilica mic parca i le-a taiat careva cu topurul direct de la baza.E ciontit,numai are nici un sac...nica..

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 28 February 2010 - 02:16 AM
Maya, la 27 February 2010 - 11:59 PM, a spus:
Iar a fost 2-3 zile disparut,dar de data aceasta nu a mai fost la gagici...ci a venit tatuat în urechi si fara oua!Acum stiu sigur ca e mîtzul cuiva,deci are o alta casa,doar ca totusi vine la joaca,mîncarica si nanica si la noi.E un viclean!

Egal,deci oricum ma bucur de fiecare data cînd vine.
Nu l-as fi castrat asa devreme,e prea tînar...dar asta este.Acum ca nu va mai umbla dupa femei,banuiesc ca o sa-si pastreze mai departe obiceiul de a veni la baietii mei,la joaca.
Azi atîta s-a dragalit de noi,ne-a lins,ne-a pupacit,s-a jucat,a si dormit putin.
Dan le-a costruit o casa labirint din carton,si baietii se amuza de numa!
Nu stiu cine l-a castrat,dar a facut-o foarte urît.Eu stiam ca în ziua de azi nu se mai ciontesc motanii în halul asta.
Ai mei flocosi vin de la adapost(si sa nu uitam ca Felix a fost castrat cu 9 ani în urma),si totusi sînt castrati cu demnitate... din exterior,nu se vede ca nu ar fi întregi.Adica mai au sacul,chiar daca e lipsit de oute...lui cicilica mic parca i le-a taiat careva cu topurul direct de la baza.E ciontit,numai are nici un sac...nica..

Sa stii ca nici la Tomitza nu se vede nici un sac, nimic, daca nu stii e greu de zis daca e fata sau baiat

Postat 28 February 2010 - 05:45 AM

Sper macar sa ii dea mancare buna acasa- cu toate ca la modul de fomila cum vine la tine...nu cred ca are ce-i trebuie acasa.
Cum au reactionat baietii? L-au consolat? I-au explicat ca nu e mai putin motan fara de oo?
Lui Parcisor i-au lasat pungutele -sunt mici, mici (operatia a fost facuta la un an)dar le are..
Postat 28 February 2010 - 10:44 AM
Numa nu vorbeste.
Ana are mere.
Berry n-are pere.....

Sorry .

Dar e mai bine asa ca de acum se linisteste.
Si matele mele sunt castrate toate.
Chiar si asa se mai ciomagesc,ca mai uita cine e sefa.
Dar nu dureaza decat 5 minute,pana le pune Carra la punct.

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 28 February 2010 - 04:59 PM
Ce ma mira pe mine însa,este faptul ca merge careva cu mîtzul într-un cabinet privat,si i se face felinului o asemenea operatie!Pentru pretul care-l cere veta din orasul unde locuiesc,pai trebuia sa-i faca operatie de înfrumusetare sarmanului mîtz,nu sa-i cionteasca ouale cu tot cu sac

Stiu ca e vorba doar de estetica,ca operatia în sine..adica ca are sau nu sac pisoiul,nu are importanta...dar...
Egal,piscicii se vindeca rapid.Berry,probabil ca a uitat deja ce s-a întîmplat.Se joaca,manînca,sare,se da peste cap...deci e fericit

Uma,baietii nu l-au consolat..l-au mirosit doar,au facut pupile mari si s-au dat la oparte

Dupa putin timp s-au jucat toti în casuta labirint.
Stella,l-am pupicit

Pisco,da e bine ca e castrat,doar ca e putin prea repede.Dupa parerea mea,si a altora,Berry are cam 6 luni.
Un vet de treaba ,nu castreaza motanii mai tineri de 8-9 luni.Chiar si la vîrsta asta,daca motanul nu este dezvoltat bine(sau este de talie mica),sanatos si sa cintareasca cel putin 4,5 Kg,nu o face.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 28 February 2010 - 05:51 PM
Maya, la 28 February 2010 - 04:59 PM, a spus:
Ce ma mira pe mine însa,este faptul ca merge careva cu mîtzul într-un cabinet privat,si i se face felinului o asemenea operatie!Pentru pretul care-l cere veta din orasul unde locuiesc,pai trebuia sa-i faca operatie de înfrumusetare sarmanului mîtz,nu sa-i cionteasca ouale cu tot cu sac

Stiu ca e vorba doar de estetica,ca operatia în sine..adica ca are sau nu sac pisoiul,nu are importanta...dar...
Egal,piscicii se vindeca rapid.Berry,probabil ca a uitat deja ce s-a întîmplat.Se joaca,manînca,sare,se da peste cap...deci e fericit

Of, Maya draga, gandesc repede si scriu incoerent (asta e scuza mea ca sa nu zic ca gandesc incoerent si scriu repede

Postat 28 February 2010 - 06:00 PM
Ca nu se face inainte de 8-9 luni.
Sunt prea mici sa suporte bine anestezia,care poate sa le afecteze ficatul.
Nici aparatul genital nu e dezvoltat suficient.
Plus ca rinichii sunt apoi destul de sensibili.
Uite cainele meu avea 4 ani cand l-am castrat.Si pentru ca e mare,vetul nu l-a mai pus pe cantar,ci i-a apreciat greutatea din ochi.Are vreo 60 de kg.
I-a facut o anestezie prea puternica si la o luna tot el l-a diagnosticat cu insuficienta hepatica.
A zis ca e o coincidenta,dar eu sincer nu cred.
Cainele meu nu a mancat toata viata lui nimic altceva decat graunte.
Nici macar o bucata de carne.
Asa ca de unde insuficienta hepatica.
Acuma de 6 luni e pe regim strict cu orez si boabe speciale.
Asta ca sa stiti ce poate face un vet cu capul in nori.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 28 February 2010 - 07:31 PM
black_cat, la 28 February 2010 - 05:51 PM, a spus:
Of, Maya draga, gandesc repede si scriu incoerent (asta e scuza mea ca sa nu zic ca gandesc incoerent si scriu repede

Kitty,nu stiu cum trebuie castrati cîinii.Aici am vazut ca se taie tot.Asa e si catelul prietenei mele.Nici urma de sac nu are.Daca asa e bine,sau nu...habar nu am.
De pe siteul asta,asa ca fapt divers:
(e vorba despre vîrsta si castrare)
latifa.ro
"Sterilizarea pisicilor este o procedura benefica atat pentru animal cat si pentru stapan. Multa vreme s-a crezut ca interventia chirurgicala de castrare trebuie efectuata numai dupa ce pisica a avut un rand de pui, dupa ce pisica a implinit 6 luni sau dupa ce a avut primul ciclu de “calduri”. Totusi, cercetarile actuale au demonstrat ca sterilizarea poate fi efectuata fara probleme chiar si de la varsta de 2-3 luni. Mai mult decat atat, se pare ca sterilizarea la varste mici prezinta chiar avantaje (ex: recuperare mai rapida). Consultati-va cu un medic veterinar, el este singurul care poate decide ce este mai bine pentru pisica sau motanelul dumneavoastra! Castrarea este o interventie chirurgicala simpla, care in general nu pune probleme, pisicile recuperandu-se in doar cateva zile."
Sînt si veti care spun cu nerusinare despre colegii lor care nu vor sa faca aceste operatii motanilor,decît dupa anumite vîrste si conditii,ca nu au destula experienta...niste nesimtiti care vor sa faca repede banul si îi doare în cur de viata motanului.Poate chiar se gîndesc ca motanul poate avea probleme cu aparatul genital de la vîrsta mai frageda...adica un potential client,din care mai poate scoate ceva bani cît de curînd!
Cum naiba sa castrezi un motan de 8 saptamîni!?Ala inca nu-i nici întarcat bine,si ce sa mai vorbim de ouale lui..care-s aproape invizibile la vîrsta aia...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 28 February 2010 - 07:41 PM
Piscotel, la 28 February 2010 - 06:00 PM, a spus:
Ca nu se face inainte de 8-9 luni.
Sunt prea mici sa suporte bine anestezia,care poate sa le afecteze ficatul.
Nici aparatul genital nu e dezvoltat suficient.
Plus ca rinichii sunt apoi destul de sensibili.
Uite cainele meu avea 4 ani cand l-am castrat.Si pentru ca e mare,vetul nu l-a mai pus pe cantar,ci i-a apreciat greutatea din ochi.Are vreo 60 de kg.
I-a facut o anestezie prea puternica si la o luna tot el l-a diagnosticat cu insuficienta hepatica.
A zis ca e o coincidenta,dar eu sincer nu cred.
Cainele meu nu a mancat toata viata lui nimic altceva decat graunte.
Nici macar o bucata de carne.
Asa ca de unde insuficienta hepatica.
Acuma de 6 luni e pe regim strict cu orez si boabe speciale.
Asta ca sa stiti ce poate face un vet cu capul in nori.
Da,anesteziile pot duce la urmari nasoale,daca nu sînt facute cum trebuie.
Un animal mare,fiind mai rezistent se alege cu o insuficienta hepatica(sau cardiaca...sau cine mai stie ce),iar în cazul animalelor mici(cîini,pisici...),o anestezie gresita poate duce rapid ...la capat...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 March 2010 - 01:28 PM
Fisiere atasate
-
IMG_1154.JPG (200.92K)
Number of downloads: 6 -
IMG_1164.JPG (530.96K)
Number of downloads: 6
Postat 01 March 2010 - 03:06 PM

Acu' ca sta în casa,i se pot vedea amprentele pe pernute!!!!!
Ai mei au niste "talpi" crapate!

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 March 2010 - 03:48 PM

Din fericie doar odata s-a asezat langa usa dand semne ca ar vrea afara si mi-e din ce inc e mai greu gandindu-ma ca vine vremea frumoasa si ea va fi in casa,dar mi-e frica sa-i dau drumu afara ca am strada principala la doi pasi si circula astia ca bezmeticii pe aici.
Incerc sa gasesc ceva cu gradina, doar pt noi si ea.Si asa uitandu-ma ca a venit primavara ma apuca o depresie gandindu-ma ca am lasat in gradina de dincolo, ghiocei, zambile, lalele, micsunele si aici nm-am decat un balcon si ca priveliste.....
Postat 07 March 2010 - 02:26 PM
Vine Felix,se aseaza pe podea în fata mea,si se uita asa în gol...
Dupa vreo 2 minute apare si Mike,care se aseaza lînga Big Boss...si sta si el.
La un moment dat începe Mike sa scoata un "miau" mormait asa în surdina.
Felix îi raspunde cam pe acelasi ton,dar un alt mormait.
Au schimbat cîteva mormaieli dintr-astea.
Stiu ca pare nebuneste,si eu o nebuna...dar parca conversau!

Au stat si au "discutat" asa o vreme.
Vazînd ca nu pleaca,am scos camera si am început sa-i blitzui.
Desi era întuneric,si eu îi blitzuiam de numa,au ramas pe acelasi loc înca mult timp.
Cred ca am facut vreo 50 de poze.Nereusite imaginile,
dar vroiam sa-i prind în ipostaza asta în care ei "comunicau",sa le arat si alor mei!

Felix : "Hey dude, what's up?"

Mike : "It is frightfully boring."

Felix : "Who cares?"

Felix : "What?Sorry, I don't understand..."

Mike : "My Mom says,I'm cute!"

Felix : "Yes,you are so sweet like chocolate!"