Ioana, la 01 March 2010 - 03:48 PM, a spus:

,asa este, desi ce n-as da sa iasa afara.Azi a dormit cred ca pana pe la 2 in pat.Pe la 3 dimineata a cerut in dormitor, s-a suit intre noi si s-a trezit cand a plecat al meu, a mancat ceva si s-a bagat la loc in pat langa mine.Cand m-am trezit nici nu s-a clintit,desi am miscat-o putin ca a tb sa o sar ca era bagata intre picioarele mele si dusa in lumea lui Ene a fost.Acum zace undeva pe pervaz la soare.
Din fericie doar odata s-a asezat langa usa dand semne ca ar vrea afara si mi-e din ce inc e mai greu gandindu-ma ca vine vremea frumoasa si ea va fi in casa,dar mi-e frica sa-i dau drumu afara ca am strada principala la doi pasi si circula astia ca bezmeticii pe aici.
Incerc sa gasesc ceva cu gradina, doar pt noi si ea.Si asa uitandu-ma ca a venit primavara ma apuca o depresie gandindu-ma ca am lasat in gradina de dincolo, ghiocei, zambile, lalele, micsunele si aici nm-am decat un balcon si ca priveliste.....
Ce pernute colorate are mustacioasa

. Si noi tot in casa stam din cauza de trafic intens in fata casei. Deocamdata nu comenteaza pentru ca nici noi nu stam pe afara, cand s-o incalzi nu stiu cum vom face.
Maya, la 07 March 2010 - 02:26 PM, a spus:
[b]Aseara eram singura în sufragerie.Ma uitam la TV,asa pe întuneric.
Vine Felix,se aseaza pe podea în fata mea,si se uita asa în gol...
Dupa vreo 2 minute apare si Mike,care se aseaza lînga Big Boss...si sta si el.
La un moment dat începe Mike sa scoata un "miau" mormait asa în surdina.
Felix îi raspunde cam pe acelasi ton,dar un alt mormait.
Au schimbat cîteva mormaieli dintr-astea.
Stiu ca pare nebuneste,si eu o nebuna...dar parca conversau!
Maya , baietii tai mi-au amintit de pisoii astia vorbitori:
http://www.youtube.c...ex=0&playnext=1
Giorgiana, la 09 March 2010 - 02:48 PM, a spus:
Dar motan in pijama ati mai vazut, nu, vedeti acum
Si cum ieri a nins in Bucuresti, ca de 8 Martie, d-lui se spala de zor
Giorgina, Cody e baiat bun, ce zgarieturi si muscaturi mi-as fi luat daca indrazneam sa-i fac lui Tom asa ceva