Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#761 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 May 2010 - 01:20 PM

Ioana,Mitzulina e taaare gînditoare!

Uma
,i-am pupat mustetili!ACu doarme pe un dulap,la Denise în camera :pupic:

Lori,e misto tare poza cu pisica obosita.Dupa recoltatul de rosii a adormit la locul de munca :hug:

Gio,ma bucur l-ai pozat pe Cody,ca nu-l mai vazusem de ceva vreme :floare:
Cum se întelege cu Ursula? :-h
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#762 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 04 May 2010 - 03:13 PM

Vezi postareaMaya, la 04 May 2010 - 01:20 PM, a spus:

Gio,ma bucur l-ai pozat pe Cody,ca nu-l mai vazusem de ceva vreme :violent1:
Cum se întelege cu Ursula? :toothy9;

Cu chiu, cu vai! Cand o scuipa si vrea sa-i dea cu laba, cand o pupa pe nas.
GEORGIA

#763 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 May 2010 - 05:20 PM

Azi am ajuns la concluzia ca daca Felix nu e gravid,nici normal nu mai este!
Am facut o prajitura cu muuuulte fructe.Un amestec de zmeura,bucatele de mango si capsuni.Ca pofteste el la prajituri,asta nu e secret,dar sa manînce toti capsunii,zmeura si mango?! :-*

Am taiat Denisei o bucata,si i-am lasat-o pe masa.Am intrat scurt în baie sa-mi tai o unghie care mi-am rupt-o...chestie de 1 minut.Cînd m-am întors Felix mînca din prajitura aia ca din ultimul lui desrt din viata.Cînd m-a vazut în usa,a început sa înfulece aproape înecîndu-se.Ma gîndesc ca îi era frica ca-i iau farfuria de sub nas.Ce sa-i mai iau..l-am lasat s-o manînce toata.Nu-mi venea sa cred cum manînca capsuni,zmeura care e chiar acruta si mango(!) Dupa cum se pare i-a picat tare bine,ca a si fugit sus pe dulap a culcare.
Dan, a zis ca sigur e de vina batrînetea,o fi putin senil...si cine stie ce tarta cu somon îsi închipuia el ca manînca :-*

La categoria fructe pîna acum a mîncat doar struguri si pepene rosu.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#764 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 05 May 2010 - 06:24 PM

E clar! Baiatul vrea sa-si mentina silueta cu fructe..nu a aflat inca ca de fapt nu trebuie sa le manance in prajitura :-*
Dragul de el, el mereu a fost un fin apreciator al mancarii tale...acum nu mai tine seama, fie somon, fie prajitura, nu iarta nimic :-*
A cat is a friend fur-ever !

#765 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 May 2010 - 07:35 PM

Vezi postareaMaya, la 05 May 2010 - 05:20 PM, a spus:

Azi am ajuns la concluzia ca daca Felix nu e gravid,nici normal nu mai este!
Am facut o prajitura cu muuuulte fructe.Un amestec de zmeura,bucatele de mango si capsuni.Ca pofteste el la prajituri,asta nu e secret,dar sa manînce toti capsunii,zmeura si mango?! :-*

Am taiat Denisei o bucata,si i-am lasat-o pe masa.Am intrat scurt în baie sa-mi tai o unghie care mi-am rupt-o...chestie de 1 minut.Cînd m-am întors Felix mînca din prajitura aia ca din ultimul lui desrt din viata.Cînd m-a vazut în usa,a început sa înfulece aproape înecîndu-se.Ma gîndesc ca îi era frica ca-i iau farfuria de sub nas.Ce sa-i mai iau..l-am lasat s-o manînce toata.Nu-mi venea sa cred cum manînca capsuni,zmeura care e chiar acruta si mango(!) Dupa cum se pare i-a picat tare bine,ca a si fugit sus pe dulap a culcare.
Dan, a zis ca sigur e de vina batrînetea,o fi putin senil...si cine stie ce tarta cu somon îsi închipuia el ca manînca :)

La categoria fructe pîna acum a mîncat doar struguri si pepene rosu.

Motanul meu haleste zamos (pepene galben) in disperare. Cred ca ar fi in stare sa manance pana explodeaza! :-*
Diferiti puisori de la pisica mancau rosii si castraveti (nu salata :)).

Pisicile, in general, mananca legume / fructe daca le lipseste vreo vitamina din organism. Sau ceva minerale. De aia mananca si ierbuta (in afara de faptul ca iarba ii ajuta sa elimine firele de par inghitite). Poate asa o fi si cu Felix... :-*

#766 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 May 2010 - 09:11 PM

Vezi postareaUma, la 05 May 2010 - 06:24 PM, a spus:

E clar! Baiatul vrea sa-si mentina silueta cu fructe..nu a aflat inca ca de fapt nu trebuie sa le manance in prajitura :angry:
Dragul de el, el mereu a fost un fin apreciator al mancarii tale...acum nu mai tine seama, fie somon, fie prajitura, nu iarta nimic =))

Noi doi,avem oricum tabieturile noastre.Dejunam împreuna,si amîndoi iubim asta.Daca se întîmpla ca dejunam toti deodata,are grija sa ocupe din start locul de lînga mine.Niciodata nu se baga între Dan si Denise,doar între Dan si mine.
În timp ce-mi pregatesc mie,îi pregatesc si lui bucatele mici din ce manînc eu,si poate si el.Atunci e asa îngîmfat ca un sot iubit si servit de o nevasta devotata :tongue3:
Cel mai mult savureaza "intimitatea" asta cînd sîntem doar noi doi,si discutam,povestim tot doar noi doi .E un maaare egoist,si nu vrea sa ma împarta în momentele astea cu nimeni :((
Primeste si de la ai mei sa ciuguleasca,dar eu îi suflu altfel..îi pregatesc farfuria,îi aranjez...nu-i dau asa "pe fuga"
Avem un ritual :o

Mike e mai timid,si cum el oricum nu manînca nimic din mîncarea noastra,nu se baga între noi cînd mîncam.Dar daca sînt singura acasa,adica cu mustaciosii,atunci am unu în stînga si unu în dreapta.
Lui Felix îi pregatesc din ce manînc si eu,iar Mike primeste niste crontanele speciale.Niste perinute umplute cu crema de brînza,sau pasta de carne.

Berry,tot într-o fuga vine la mîncare.Mai doarme noaptea la noi,dar numai pe canapea în sufragerie.În rest umbla.E cel mai obosit pisic ce l-am vazut vreodata =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#767 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 May 2010 - 09:19 PM

Vezi postareaFoxyy, la 05 May 2010 - 07:35 PM, a spus:

Motanul meu haleste zamos (pepene galben) in disperare. Cred ca ar fi in stare sa manance pana explodeaza! :angry:
Diferiti puisori de la pisica mancau rosii si castraveti (nu salata =))).

Pisicile, in general, mananca legume / fructe daca le lipseste vreo vitamina din organism. Sau ceva minerale. De aia mananca si ierbuta (in afara de faptul ca iarba ii ajuta sa elimine firele de par inghitite). Poate asa o fi si cu Felix... :tongue3:

Felix,pîna acum a halit doar pepene rosu si struguri.Eu îi dau tot timpul sa miroase ce manînc ...si oricum,daca nu îi dau îsi baga el nasu' în gura mea sa vada ce mestec =))

Fructe fierte/compot,a mai mîncat - mere,Apfelmus...
Legume gatite cumva -îi plac mult de tot ardeii kapia copti,rosiile coapte,morcovi fierti,telina fiarta,cartofii fierti îi plac foarte mult.Si ce ar mînca ca disperatul,ar fi maslinele :((

cînd mai fac dovleac Butternut copt cu fileuri de portocala si scortisoara,si de astea manînca,dar nu de fiecare data...depinde de chef.Cred ca îl atrage scortisoara,nu dovleacul sau portocala.La fel reactioneaza la pastaile de vanilie.
Dupa ce le scot din laptele fiert(daca fac vreun desert),el linge pastaile de numa :o
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#768 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 May 2010 - 09:21 PM

Vezi postareaMaya, la 05 May 2010 - 09:19 PM, a spus:

Felix,pîna acum a halit doar pepene rosu si struguri.Eu îi dau tot timpul sa miroase ce manînc ...si oricum,daca nu îi dau îsi baga el nasu' în gura mea sa vada ce mestec :angry:

Fructe fierte/compot,a mai mîncat - mere,Apfelmus...
Legume gatite cumva -îi plac mult de tot ardeii kapia copti,rosiile coapte,morcovi fierti,telina fiarta,cartofii fierti îi plac foarte mult.Si ce ar mînca ca disperatul,ar fi maslinele =))

cînd mai fac dovleac Butternut copt cu fileuri de portocala si scortisoara,si de astea manînca,dar nu de fiecare data...depinde de chef.Cred ca îl atrage scortisoara,nu dovleacul sau portocala.La fel reactioneaza la pastaile de vanilie.
Dupa ce le scot din laptele fiert(daca fac vreun desert),el linge pastaile de numa =))

Of, dragii de ei! Pupam niste alintati!!! :tongue3:

#769 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 05 May 2010 - 09:49 PM

Trebuie sa fac poze la farfuriutele Mayei -de cate ori mananc, iau o farfuriuta cu mine si tot asa pun din ce mananc, sau daca e ceva care nu are voie, pun putin iaurt sau piept de pui, ce-i place fetei.
Chestia cu bagatul capului in gura sa vada ce mananc il are si Mica mea - mai ales daca ii miroase in casa a ceva bun (peste la cuptor, ficatei in tigaie,etc) dar nu vede o farfurie pe masa, doar pe mine asteptand...asa ca vine fuga si ma miroase de zor la gura.
Cea mai dubioasa reactie o are Maya mea la mirosul de radacinoase - dupa ce curat morcovi, telina, pastarnac sau patrunjel, intra in delir - miroase mana, o linge, se freaca de ea, o musca, intra intr-o nebunie totala, ca si cand ar fi catnip :tongue3:

Cicisor dragul de el e tinerel, descopera ..viata!

#770 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 May 2010 - 09:58 PM

Vezi postareaUma, la 05 May 2010 - 09:49 PM, a spus:

Trebuie sa fac poze la farfuriutele Mayei -de cate ori mananc, iau o farfuriuta cu mine si tot asa pun din ce mananc, sau daca e ceva care nu are voie, pun putin iaurt sau piept de pui, ce-i place fetei.
Chestia cu bagatul capului in gura sa vada ce mananc il are si Mica mea - mai ales daca ii miroase in casa a ceva bun (peste la cuptor, ficatei in tigaie,etc) dar nu vede o farfurie pe masa, doar pe mine asteptand...asa ca vine fuga si ma miroase de zor la gura.
Cea mai dubioasa reactie o are Maya mea la mirosul de radacinoase - dupa ce curat morcovi, telina, pastarnac sau patrunjel, intra in delir - miroase mana, o linge, se freaca de ea, o musca, intra intr-o nebunie totala, ca si cand ar fi catnip :tongue3:

Cicisor dragul de el e tinerel, descopera ..viata!

La cartofi, motanul se teleporteaza de oriunde o dormita prin casa. Nu stiu cum simte, da' imediat se prezinta la datorie cand incepe cineva sa curete cartofi cruzi. Si daca nu capata, e jale mare! Maica-mea mereu trebuie sa-i dea individului cateva feliute de cartofi (subtiri de vezi prin ele) si abia apoi se poate apuca de treaba ei! :angry:

#771 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 06 May 2010 - 12:49 PM

La mine e cu ciocolata. Oriunde ar fi Miu-Miu, cand desfac o tableta apare si el. Da' nu-i trebuie ciocolata ci aluminiul. Ii fac o bilutza si i-o arunc sa se joace fotbal cu ea. Dezamagirea mare e daca-s bomboane de ciocolata la cutie, alea n-au invelis de aluminiu si domnul blanos incapatzanat cauta, cauta... ^_^ Dar pentru momente din astea avem pastrate cateva bilutze de aluminiu intr-un sertar, doar nu putem dezamagi pisicu'! :notworthy:

#772 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 06 May 2010 - 01:39 PM

Si Cody este foarte pofticios, de multe ori doar gusta ce ii dai, dar trebuie sa ii dai, nu scapam de el, are un fel anume de a-ti cere ce vrea, de nu-i rezisti.
Ieri, de ex. a mancat o clatita intreaga si ar mai fi vrut. Si mai nou ii plac biscuitii, de orice fel, mai tari, mai moi, cu crema, fara. Asa ca... gusturi si gusturi!
Pupici la toti mustaciosii pofticiosi!!!
GEORGIA

#773 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 May 2010 - 05:29 PM

Ce de pofticiosi avem! :D

Si Mayei ii place tot ce e fasnitor, sa-si bage dintisorii in ele! Trebuie sa tin departe orice punga pentru ca altfel devine perforata de doi dintisori jucausi.
In plus fata mea, a real Canadian, joaca hockey cu capacele de plastic de la sticlele de apa. Si daca nu il ia la alergat prin toata casa, il plimba in gurita, "suteaza" tot ea fuge sa apere ;) E o adevarata placere sa vezi cata pasiune pune...ca jucariile sunt doar pentru placerea lui mami care le cumpara..eu tot mai entuziasmata sunt de un capac, o hartie, o punga...dar deh' daca mami nu are ce face cu banii :tongue3:

#774 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 May 2010 - 03:48 PM

Ieri dimineata pe la 6,cînd mie înca nu mi se deschideau ochii de somn,au venit toti trei craii deodata la masa.Toti lesinati de foame.Cum Cicilica reactioneaza cel mai la urît,e primul servit.

De cînd "îl avem" si pe Berry,are fiecare flocos loc separat pentru haleala.Înainte Fel si Mik,haleau pe doua covorase(de alea de pus sub farfurii) diferite,dar unu lînga celalalt.Ei,de cînd vine si nebunaticul mic,nu mai merge cum vreau eu ...asa ca pe Mike l-am lasat la locul vechi,ca e mai ferit,el vrea liniste si e mai timd.
Pe Felix,l-am plasat lînga usa de stica care da spre terasa,ca de acolo poate urmari circulatia cu penaj din gradina,si îi place sa se uite la TV ,în timp ce haleste :floare:
Lui Berry,i-am facut un locsor într-un colt în apropiere de Mike,ca lui îi este oricum egal în ce loc primeste de mîncare,ca el linge toate farfuriile,si manînca si suspendat,numai sa manînce!

Sa revin la ziua de ieri...
În dimineata aia,Berry era crizat rau de foame.În timp ce eu pregateam farfurii/castroane pentru ei,el deja fugea în toate locurile de nebun,si lingea castroanele golite de seara.Felix,astepta linistit.Se vede ca vîrsta l-a facut întelept.Chiar nu-l deranjeaza ca-i dau prima data la Cicilica.Banuiesc ca si-a dat seama ca daca al mic e satul,poate mînca toata mustetimea în liniste,altfel nu!
Cum am zis,i-am dat la fomila,apoi am dus castronelul lui Mike.Berry,vazîndu-ma cu alt castron în mîna s-a luat dupa mine.I-am pus lui Mike castronelul,iar Berry s-a bagat ca un nesimtit pe sub botul Mik,si a început sa înfulece din castronul lui.Mike se uita la mine disperat...el cînd e disperat de foame,sta pe loc si se uita cu ochi panicati si bulbucati ca un alien :hello:
Felix,între timp s-a urcat pe masa sa ma anunte ca el înca nu a primit farfuria!Ca sa nu mai fac drumuri,i-am dat farfuria direct pe masa :)
Piticotu sare repede pe scaun,se ridica în doua labe si repede-repede trage trei limbi si la farfuria lui Felix.Batrînul înca îl urmarea rabdator...totusi avea pleoapele pe jumatate coborîte,se uita "de sus" pe sub gene,iar Berry,cunoaste privirea asta.Asa ca a coborît de pe scaun si s-a repezit din nou spre farfuria lui Mike,care voria din nou sa manînce.Berry,cutra mica, sare la bataie,si-i arde doua labe dupa cap lui Mike.În momentul ala,Felix,care înca nu mîncase deloc,ci îl tot urmarea pe piticul agitat,a sarit ca o racheta de pe masa direct pe Berry,i-a ars cîteva labi ca lumea,de i-au zburat smocuri de par,apoi l-a prins de ceafa cu dintii si l-a împins de lînga Mike.Apoi s-a urcat linistit pe masa,a început sa manînce.Mike cu ochii cît cepele,a început sa crontane si el din castron,Cici s-a dus la locul lui si si-a mîncat portia( si la propriu si la figurat :) )...iar linistea s-a reîntors :floare:

Dupa ce si-au potolit stomacelele,l-am cautat pe Berry la ceafa sa vad daca l-a muscat Felix,dar nu avea nici macar o zgîrietura...nici pe spate de unde i-au zburat smocurile de par.

Nu am "actionat" deloc,nu l-am certat pe Felix deloc...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#775 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 07 May 2010 - 05:49 PM

Felix :occasion14:
Motanul asta ma face sa-l iubesc din ce in ce mai tare, chiar daca e la asa departare! Dragul mamii intelept, cum a restabilit el ordinea in casa! BIG BOSS pupu-i eu mustatile!

#776 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 May 2010 - 09:36 PM

Vorbeam cu mama, pisica mea cea mai mica s-a gandit sa se certe cu mama ei! Scandal de nu ne auzeam in telefon!acum una doarme pe un fotoliu, dupa ce si-a luat niste bashchetzi in freza si alta sta aici pe birou sa vada ce scriu!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#777 Useril este offline   puica 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: visiniu
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 May 2010 - 07:37 PM

Nu de multa vreme si-a facut aparitia un nou membru in familia noastra...si cum eram fideli topicului acesta, admiram si admiram frumusetile blanoase..il prezentam si noi pe MIU :floare:

Fisiere atasate

#778 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 09 May 2010 - 09:06 PM

Bun venit Miu :floare:

Cafe, e superb cand ai mai multe pisicoante si comunica intre ele :)

Trebuie sa laud pufoasa mea - am avut aseara prieteni la masa si jocuri de remy (ne era tare dor!) si pufoasa mea a stat langa noi dar a fost foarte cumintica! A mancat si ea in farfuritele ei si s-a asezat pe scaunul ei preferat (da, matzul meu are un scaun la masa ) si ne-a urmarit. A mai "comunicat" cu prietenii, dar a fost super, super cuminte! Nu a plecat de langa noi pana nu am terminat jocul (si mami a castigat detasat)

Azi, cadou de ziua mamei, a stat calare pe mine toata ziua si acum asteapta sa iasa friptura de miel din cuptor...miroase tare bine si mustetile se misca de zor..mmmm :D

#779 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 09 May 2010 - 10:05 PM

Vezi postareapuica, la 09 May 2010 - 07:37 PM, a spus:

Nu de multa vreme si-a facut aparitia un nou membru in familia noastra...si cum eram fideli topicului acesta, admiram si admiram frumusetile blanoase..il prezentam si noi pe MIU :floare:

Bun venit puiului mic si nebunel in familia voastra si aici in clubul mustacioaselor.
brain loading....please wait....

#780 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 May 2010 - 10:24 PM

Bun venit,Miu!Te asteptam cu povestioare si nazbîtii :D

Uma,Maya noastra e o Lady! :floare:

Cît despre dragul tau ginere,zice barbatu-meu cum de nu l-am certat ca a sarit la Cici?...
Daca ar fi fost al nostru 100 % ,îl certam...dar asa,nu pot ma bag între fratie!
Chiar daca-si pierde el mult timp la noi,manînca si doarme...trebuie sa vedem totusi ca nu e al nostru.Are o alta casa,alti "parinti" bipezi.I-am zis ca baietii nostri stiu asta,ca el locuieste în vecinatate...si cum arata cînd eu cert stapînul casei cînd un "intrus"(chiar daca ne este drag) sare la ceafa fratelui mai mic...?..nu ar fi corect! :)

Pentru ca la noi deabia azi a iesit o raza de soare,si de nu mai stiu cînd tot ploua,am adunat toate cele si le-am aruncat pe masa...spre bucuria mustaciosilor.Le place sa doarma pe masa,mai ales cînd acolo este umbrela mare,pernele de la scaune si balansoare...

Felix,totusi a gasit o cutiuta :D

Fisier atasat  baietii (1).jpg (294.16K)
Number of downloads: 5

Vremea lu' peste!

Fisier atasat  baietii (2).jpg (277.42K)
Number of downloads: 7

Azi,cum s-a zvîntat oleaca pamîntul,Mike deja s-a culcat între fragute...sa-i miroase frumos.
Pisoiul asta e un Beau al frumosului,al parfumului de flori,iubeste toate petalele :(

Fisier atasat  baietii (3).jpg (472.18K)

Ne întindem ciolanele.

Fisier atasat  baietii (4).jpg (436.78K)

Lipaia apa ramasa în orificiile de la fîntîna.

Fisier atasat  baietii (5).jpg (451.45K)

Apaaaa?

Fisier atasat  baietii (6).jpg (400.44K)

Mi-era o seteeee!

Fisier atasat  baietii (7).jpg (349.29K)

Ce bine ca am unde sa ma spal pe picioare! :D

Fisier atasat  baietii (8).jpg (368.08K)
Number of downloads: 6

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40