Confuziile astea cu privire la sex pe mine ma ingrijoreaza. Doar putin
Am primit o pereche de iepurasi, unul alb si unul negru, acu opspe ani. Ala negru mi-a fugit, eram in tramvai, a tulit-o din brate si direct pe usa cind se inchidea. Dus a fost. Ala alb, mai blegovan, a ramas in poala. Cine mi i-a dat mi-a zis ca nu le prieste singuratatea, asa ca dupa ce l-am studiat temeinic pe asta cu vecina mea, fata de la tara, am decis ca e baiat. L-am botezat Jimmy. Ma rog, dupa o vreme m-am gindit sa ii aduc companie, si mama s-a asigurat ca am inteles ca trebui sa aduc baiat, ca stia ca urma sa moseasca tirle intregi de iepuroi de cumparam fata

Well, dupa ce au mai crescut ei nitel, m-a ingrijorat comportamentul lor indecent

dar cum sint open minded am zis sa nu ma bag in fericirea lor. Bine, ingrijorarea a tinut doar pina cind intr-o dimineata, mai precis pe 1 ianuarie, am vazut ca sint ceva mai multi. Si mai mici. Am ajuns la 23. Era imposibil sa ii mai tinem, stateau in balcon, iar vecinii incepusera sa se plinga. Plus ca mama era in pragul unei crize nervoase