Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1741 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 28 September 2011 - 11:29 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 September 2011 - 10:15 AM, a spus:

Si aici asteptand ceva, numai el stie ce.

Nu cred ca asteapta nimic. Se gandeste: "Sa nu clipesc, sa nu clipesc! Sa mi se vada ochisorii mei frumosi! Of, nu face odata poza aia! Gata, am reusit sa nu clipesc! O sa ma uit mai tarziu pe forum sa vad cum am iesit!" :D

"Ooo, sunt beton! Iar le-am luat faţa lui Ursulache si Ritei! Ma mir si eu ce fotogenic sunt si ce ma mai lauda lumea pe forumuri!"

:)

#1742 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 September 2011 - 02:13 PM

Mangaiat si pupat oricum este, cand de unul, cand de altul!
Dar am impresia cateodata ca pisoiul asta este constient ca este frumos si este tare mandru din cauza asta, zau! :D :D
MITU, mie imi place tare de Daisy, ne incuscrim, ce zici! :)
GEORGIA

#1743 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 September 2011 - 03:45 PM

Frumosi sunt dragii de ei (si eu zic tot asa, fata e sefa de sefa!)

Giorgi dar ce s-a intamplat cu porumbelul, e ranit?
A cat is a friend fur-ever !

#1744 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 September 2011 - 04:15 PM

Vezi postareaUma, la 28 September 2011 - 03:45 PM, a spus:

Porumbita, este fetita, nu are nimic. Pt. ca o tinem in colivie, doar cand nu suntem acasa sau am multa treaba si nu ma pot tine si dupa ea. Si asta pana reuseste sotul meu sa-i faca voliera. In rest o tinem libera cu noi prin casa, prin baie. Este cuminte tare. Si daca ti se pare mai zbarlita, a trebuit sa o dam cu ulei, dupa aceea i-am facut si un fel de baita cu apa+sare+otet contra paduchilor, cred ca ii avea deja pt. ca a doua zi dupa ce am gasit-o au inceput sa se vada pe ea si nu mai vroia sa manance. Am intrat pe site-uri de columbofili si am aflat cum sa o vindecam. Acum dureaza o perioada pana isi reface penajul.
Na, ca am vorbit la rubrica pisici si de porumbei. Sper sa nu se supere cineva! :D
GEORGIA

#1745 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 28 September 2011 - 04:56 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 September 2011 - 04:15 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 28 September 2011 - 03:45 PM, a spus:

Porumbita, este fetita, nu are nimic. Pt. ca o tinem in colivie, doar cand nu suntem acasa sau am multa treaba si nu ma pot tine si dupa ea. Si asta pana reuseste sotul meu sa-i faca voliera. In rest o tinem libera cu noi prin casa, prin baie. Este cuminte tare. Si daca ti se pare mai zbarlita, a trebuit sa o dam cu ulei, dupa aceea i-am facut si un fel de baita cu apa+sare+otet contra paduchilor, cred ca ii avea deja pt. ca a doua zi dupa ce am gasit-o au inceput sa se vada pe ea si nu mai vroia sa manance. Am intrat pe site-uri de columbofili si am aflat cum sa o vindecam. Acum dureaza o perioada pana isi reface penajul.
Na, ca am vorbit la rubrica pisici si de porumbei. Sper sa nu se supere cineva! :rolleyes:

Nuuuu...aici vorbim de toate animalutele...scuze ca te-am intrebat..dar eu am o obsesie, nu-mi plac pasarile in colivii...simt ca nu am eu aer cand le vad asa...
Am zis ca e ranita si o tineti pana se face bine, dupa care ii dati drumul..

#1746 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 September 2011 - 08:21 PM

[quote name='Uma' date='28 September 2011 - 05:56 PM' timestamp='1317221772' post='104663']
[/quote]
Nuuuu...aici vorbim de toate animalutele...scuze ca te-am intrebat..dar eu am o obsesie, nu-mi plac pasarile in colivii...simt ca nu am eu aer cand le vad asa...
Am zis ca e ranita si o tineti pana se face bine, dupa care ii dati drumul..
[/quote]

O sa aiba curand casuta ei, unde sa poata zbura in voie, un loc unde sa se odihneasca, sa doarma. Momentan cand nu suntem acasa nu poate sta libera, chiar daca este cuminte, Cody este tot timpul in jurul ei, chiar si Ursula si trebuie supravegheati.

Fisier atasat  IMG_0890.JPG (127.84K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#1747 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 29 September 2011 - 08:23 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 September 2011 - 02:13 PM, a spus:

MITU, mie imi place tare de Daisy, ne incuscrim, ce zici! :lol:

Stii reclama aia cu "Sa nu ne grabim, sa-i lasam sa se mai cunoasca!" :rolleyes:
Sa o vezi cum merge provocatoare cu codita pe sus pe la nasucul motanilor!
O scumpete! Nu regret nici o clipa ca am pastrat-o. :rolleyes:

#1748 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 September 2011 - 08:28 AM

Vezi postareamitu, la 29 September 2011 - 08:23 AM, a spus:

Stii reclama aia cu "Sa nu ne grabim, sa-i lasam sa se mai cunoasca!" :lol:
Sa o vezi cum merge provocatoare cu codita pe sus pe la nasucul motanilor!
O scumpete! Nu regret nici o clipa ca am pastrat-o. :rolleyes:

Stiu reclama, atunci trebuie sa bem neaparat si un suc. :rolleyes:
Este o scumpete si mie imi este draga!
GEORGIA

#1749 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 29 September 2011 - 09:59 AM

Unde o fi pisica?

Fisier atasat  daily_picdump_802_15-540x419.jpg (43.85K)
Number of downloads: 1
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#1750 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 29 September 2011 - 12:14 PM

:D

Inocenta copiilor!

#1751 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 September 2011 - 02:15 PM

Vezi postareadragos, la 29 September 2011 - 09:59 AM, a spus:

Unde o fi pisica?

Super! :D
GEORGIA

#1752 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 30 September 2011 - 09:05 AM

Vreau sa va cer sfatul in legatura cu motanii mei care in continuare sunt foarte slabi (4,6-4,8 kg) şi nu au deloc pofta de mancare. Au trecut caldurile, ar fi trebuit sa fie mai bine. Ma ingrijoreaza ca azi dimineata, de exemplu, nu au vrut deloc sa manance nici unul din cele 3 feluri de bobite. Nici unul dintre ei. I-am pacalit cu un pliculet cu mancare umeda in care am adaugat niste bobite. Mancare gatita sau cruda mananca cu pofta dar in cantitate mica.
Le spal de cateva ori pe zi bolurile din sticla, le pun mancarea in diverse locuri mai inalte (pe pervaz, pe canapea) ca sa nu fie stresaţi de pisicuta, le-am pus putina apa in bolul cu bobite. Mancarea ce le-o pun dimineata pe terasa ramane aproape neatinsa. Nu stiu ce sa mai fac. Vet-ul ne-a spus acum vreo luna ca 2 ar putea fi cauzele: caldura si prezenta unei femele prin preajma (pai si motanii şi Daisy sunt sterilizati) :rolleyes: In rest ei sunt in regula, dorm, se fugaresc, vin la scarmanat. Au fost deparazitati, vaccinati. Incerc sa imi impart timpul sa ma ocup pe rand de fiecare. Ideea e ca au trecut deja cateva luni de cand o avem pe Daisy, ar fi trebuit sa se obisnuiasca.
Nu vreau sa-i chinui cu analize ca sunt tare stresati cand ii duc la vet.
Ce sa fac? :)

#1753 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 30 September 2011 - 09:31 AM

Vezi postareamitu, la 30 September 2011 - 09:05 AM, a spus:

Vreau sa va cer sfatul in legatura cu motanii mei care in continuare sunt foarte slabi (4,6-4,8 kg) şi nu au deloc pofta de mancare. Au trecut caldurile, ar fi trebuit sa fie mai bine. Ma ingrijoreaza ca azi dimineata, de exemplu, nu au vrut deloc sa manance nici unul din cele 3 feluri de bobite. Nici unul dintre ei. I-am pacalit cu un pliculet cu mancare umeda in care am adaugat niste bobite. Mancare gatita sau cruda mananca cu pofta dar in cantitate mica.
Le spal de cateva ori pe zi bolurile din sticla, le pun mancarea in diverse locuri mai inalte (pe pervaz, pe canapea) ca sa nu fie stresaţi de pisicuta, le-am pus putina apa in bolul cu bobite. Mancarea ce le-o pun dimineata pe terasa ramane aproape neatinsa. Nu stiu ce sa mai fac. Vet-ul ne-a spus acum vreo luna ca 2 ar putea fi cauzele: caldura si prezenta unei femele prin preajma (pai si motanii şi Daisy sunt sterilizati) :rolleyes: In rest ei sunt in regula, dorm, se fugaresc, vin la scarmanat. Au fost deparazitati, vaccinati. Incerc sa imi impart timpul sa ma ocup pe rand de fiecare. Ideea e ca au trecut deja cateva luni de cand o avem pe Daisy, ar fi trebuit sa se obisnuiasca.
Nu vreau sa-i chinui cu analize ca sunt tare stresati cand ii duc la vet.
Ce sa fac? :)

Schimba-le mancarea. Si noi am tot schimbat fel de fel de marci de mancare pentru ca motanul nostru nu manca aia, nu lmanca ailalta... Spre exemplu nu mananca nimic in gelatina, nu mananca nici o terina/pateu, vrea doar in sos. Nu mananca de la Wiskas, mananca ori cea mai ieftina si de cacat mancare de pisici de la Aldi sau cea mai scumpa Gourmet Gold Lux 37 de stele. Aia de la Aldi care ii placea nu se mai gaseste (din pacate), nu mai avem chef sa dam zeci de euro pe aia scumpa asa ca tot schimbam. Am gasit acum una, firma casei, la un magazin ci gradinarie si animale. De bine de rau o mananca. Bobite luam mereu din Romania cateva kile ca alea le mananca. Am avea si aici bobite pe catre le mananca dar sunt si alea cele mai scumpe de la mai stiu io ce plan de lux.

Concluzia este ca motanul nostru nu mananca ce as manca eu daca as fi pisica.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#1754 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 September 2011 - 10:03 AM

Eu le schimb mereu hrana. le iau prin rotatie: Purina ProPlan, Sanabelle, Royal Canin, Hill's

Hrana uda le place Whiskas, culmea si Schesir, vai buzunarele mele!

pai daca eu am ditamai tancul de 6 kile, ce sa fac, mai fac si ele cura de slabire, asa vreo zi, ca sunt niste pofticioase! Nu le place, nu mananca, ramane acolo pana mananca!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1755 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 30 September 2011 - 10:36 AM

Pai tocmai asta e problema ca am tot incercat diverse: le-am luat Urinary de la : RCanin (si obisnuit si high dilution), Sanabelle şi Purina. Young Male, Hairball, Exigent, Aromatic, Outdoor, Digestive...tot de la RC. Le-am mai luat si ceva pliculete cu mancare umeda Natura....nu mai stiu cum. Nu le-am dat niciodata mancare ieftina tocmai ca sa nu aibe probleme. Acum, cu Daisy, chiar ca nu pot controla tot timpul ce manca motanii dar lui Diego ma straduiesc sa-i dau Urinary si sa-l urmaresc la litiera.
Am gasit soricei decedati prin gradina, cred ca mai si infuleca din aia mai mici.
M-am gandit ca poate mananca in alta parte dar nu prea avem prin vecini iubitori de pisici, doar de caini.
Sunt foarte activi dupa ce dorm, trag ture pe scari in casa, se fugaresc prin gradina. Au blanita in regula, in gura si urechi nu au nimic. Sper sa fie totusi Daisy de vina si sa-si revina in curand cand o sa stea in casa toti 3.
Sigur sunt stresati de prezenta pisicutei, cand ii adunam de pe afara le dau sa manance in timp ce Daisy e in gradina ca sa nu ii agaseze.

#1756 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 September 2011 - 10:54 AM

Vezi de treaba, vrei sa ti-o impumut pe Pisi?? Nu mai mananca decat asa stil guerilla!! Adica mananca sa nu moara de foame, ca Pisi ii si bate si le mananca si mancarea. Stiu e adorabila, 6 kile de mancacioasa pofticioasa! Lasa motanii in pace, doar nu vrei si tu tanc in casa! Se acomodeaza ei si cu pisicutza, ca doar e castrata!

#1757 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 September 2011 - 01:30 PM

MITU, nici Cody in ultimul timp nu prea are pofta de mancare si observ ca nici Ursula, eu le-am lasat mancarea acolo si mananca pana la urma cand li se face foame.
Si la mine Ursula il fugareste pe Cody si Cody ar fugari-o pe Rita, daca nu am fi atenti, in schimb daca Rita da din aripi si guguleste, Cody se sperie.
Sper sa le treca criza la baietii tai si sa fie totul bine! Pupici la toti trei mustaciosii!
GEORGIA

#1758 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 September 2011 - 10:11 PM

Maya rontaie cu placere biscuitei (Orijen, buni rau, scumpi dar vi-i recomand din inima)in schimb frate-su e sef la mancarea umeda. Amandoi au aceeasi mancare, dar a mea rontaie mai cu spor si frate-su doar asa, se rasfata cu cativa (amica mea nici nu mai cumpara uscati, ii dau eu cate o punguta din punga Mayei ca se treceau si nu mai erau buni)
Dar are si zile cand rade tot umed (are o cutiuta proaspata dimineata si una seara -Wellness fara grains) si o simt la mana ca e ca un pepenas...si are zile cand arunc prima cutiuta aproape intreaga asa ca ii dau putin piept de pui seara ca sa nu aruncam aiurea mancarea...dar de rontait rontaie.
In schimb Parcisor, nu...el cu mancarea umeda..si daca Mayei ii place pateul si de la cele cu sos doar sosul, lui Pica ii plac tocmai alea cu sos si nu alea pate...si ei sunt frati din aceeasi generatie :salut:
Eu zic ca poate fi si de pofte..si de calduri..si de stress...dar daca ei altfel sunt plini de energie si au carnita pe oase..eu zic ca e ok :P

#1759 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2011 - 04:24 PM

Cody facandu-si somnul de frumusete:

Fisier atasat  IMG_0985.JPG (110.12K)
Number of downloads: 1
GEORGIA

#1760 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2011 - 07:18 PM

La multi ani la toate blanoasele ca azi e ziua mondiala a animalelor!! =))

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul