Vreau sa va cer sfatul in legatura cu motanii mei care in continuare sunt foarte slabi (4,6-4,8 kg) şi nu au deloc pofta de mancare. Au trecut caldurile, ar fi trebuit sa fie mai bine. Ma ingrijoreaza ca azi dimineata, de exemplu, nu au vrut deloc sa manance nici unul din cele 3 feluri de bobite. Nici unul dintre ei. I-am pacalit cu un pliculet cu mancare umeda in care am adaugat niste bobite. Mancare gatita sau cruda mananca cu pofta dar in cantitate mica.
Le spal de cateva ori pe zi bolurile din sticla, le pun mancarea in diverse locuri mai inalte (pe pervaz, pe canapea) ca sa nu fie stresaţi de pisicuta, le-am pus putina apa in bolul cu bobite. Mancarea ce le-o pun dimineata pe terasa ramane aproape neatinsa. Nu stiu ce sa mai fac. Vet-ul ne-a spus acum vreo luna ca 2 ar putea fi cauzele: caldura si prezenta unei femele prin preajma (pai si motanii şi Daisy sunt sterilizati)

In rest ei sunt in regula, dorm, se fugaresc, vin la scarmanat. Au fost deparazitati, vaccinati. Incerc sa imi impart timpul sa ma ocup pe rand de fiecare. Ideea e ca au trecut deja cateva luni de cand o avem pe Daisy, ar fi trebuit sa se obisnuiasca.
Nu vreau sa-i chinui cu analize ca sunt tare stresati cand ii duc la vet.
Ce sa fac?