carmaw, la 18 November 2011 - 07:59 AM, a spus:
Fetelor am nevoie va rog de o info.
Nu stiu daca o sa reusesc sa l slabesc pe Choupylica ca sa ajung sa l iau cu mine in avion cind calatoresc spre Belgi si cu siguranta trebuie sa calatoreasca cu valizele.

((((((
Deci nu o sa i fie frig acolo in cala?
Cum se procedeaza stiti?
Se anunta cind se cumpara biletul ,se depune cusca cu 24 de ore inainte; se face ceva de dormit...il imbrac??
multumesc mult!!!
nu stiu daca mai e de actualitate intrebarea, dar o sa raspund in caz ca cineva o sa mai aiba nevoie de informatii.
deci cu compania Tarom regulile sint urmatoarele: daca animalul are impreuna cu cusca 5 kg poate merge cu tine in avion , insa trebuie ca atunci cand faci rezervarea sa faci si rezevare pentru el ( sa scris pe rezervarea ta ca ai animal) deoarece nu permit mai mult de 2 custi pe cursa .de asemenea imbarcarea animalului se face cand pasagerul face check-in.plata este 12 eur/kg.
eu pe Mister la-m plimbat Israel - Romania - Israel de vreo 3-4 ori pana acu, fara probleme, a chiar a depasit cam cu 1 kg limita si nu a zis nimeni nimic.
de asemenea trebuie sa aiba pus la punct carnetul cu vaccinuri si antirabicul facut cu cel putin 1 luna inainte de plecare + viza medic ca pisoiul este sanatos.
de asemenea ai grija ca cusca trebuie sa aiba anumite masuri astfel incat sa intre sub scaun pentru ca nu te lasa sa-l tii in brate.
cam atat imi amintesc, daca aveti intrebari referitor la anumite companii aeriene, ma pot interesa.