Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2621 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 May 2012 - 10:35 AM

Vezi postareaIoana, la 07 May 2012 - 10:13 AM, a spus:

Noi seara avem o problema, domnu´plescaie cand se spala.N-am vazut sau auzit niciodata o pisica sa faca asa cand se spala, plus ca zici ca are o limboanta de juma de m :hungry: , iar asta il deranjeaza pe al meu.Eu mai trec cu vederea, oricum ma trezesc mai tarziu,dar al meu daca se baga in pat la 12 si se trezeste la 6 il deranjeaza ca nu poate adormi sau il trezeste cu plescaitul.Nici nu stiu ce sa-i mai fac.Usa nu o pot inchide ca sare pe ea.
Ale voastre plescaie?

Si pe al meu il deranjeaza spalatul lui Cody, care incepe pe undeva pe la ora 2 noaptea, dar chiar se spala zgomotos, nu pot sa zic ca plescaie, dar pe mine nu ma deranjeaza asa tare. Si daca il cearta, imi place ca Cody protesteaza. :hungry:
GEORGIA

#2622 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 07 May 2012 - 10:48 AM

Multumim pentru complimente si pupici, fetelor :hungry:.
Iulia, ce frumos e pufosul cu ochi albastri; Ioana, as vrea si eu sa stea pufosii mei la smotocit, rasfatat si dragalit asa ca al tau. Georgi, pup pe burticuta pufoasa :hungry:

Aseara am dus acasa de la servciu o violeta africana, sa-i schimb pamantul. Am pus-o pe dulapul cu papuci din hol si m-am apucat de una alta prin casa. Dupa 5 minute ma informeaza colegu' ca sunt pe cale sa raman fara planta. Nera trecuse la pascut. Am dat pisica jos de pe planta si planta am catarat-o pe etajera unde blanoasele nu au acces.

#2623 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 May 2012 - 11:59 AM

Vezi postareaCami, la 07 May 2012 - 10:48 AM, a spus:

Aseara am dus acasa de la servciu o violeta africana, sa-i schimb pamantul. Am pus-o pe dulapul cu papuci din hol si m-am apucat de una alta prin casa. Dupa 5 minute ma informeaza colegu' ca sunt pe cale sa raman fara planta. Nera trecuse la pascut. Am dat pisica jos de pe planta si planta am catarat-o pe etajera unde blanoasele nu au acces.

HI!HI! Tare faza! Al meu mi-a halit dintr-o garofita de ghiveci, noroc ca l-am vazut la timp, rau nu i-a facut, dar....
GEORGIA

#2624 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 07 May 2012 - 12:30 PM

Numa' "modele originale", fiecare-n culoarea lui, da' toti uniti de o pasiune comuna: sa stea craciti. =)) Zic de motanimea de pe pagina asta.

Motanu', "barbatu' casei", plescaie foaaarte zgomotos si cand se spala, si cand bea apa (de fapt, nu prea stie sa bea apa.)
Noi credem ca-i din cauza ca n-a avut o mamica sa-l invete treburi d-astea, pisicesti, cand era copil. L-am gasit cand avea aproximativ o luna, si ale mele au refuzat sa-l adopte, asa ca a trebuit sa-nvete singur.
In plus, sforaie de mama focului. Asta din cauza ca-i cam grasunel, defect pe care luptam sa-l reparam, da-i destul de greu: magaru', cand isi termina portia lui de mancare, se duce langa celelalte si sta langa ele, intimidandu-le, pana pleaca si-i lasa lui mancarea.

Si eu, si barbat-miu, ii privim "defectele" cu ingaduinta. Ne trezim noaptea ba de sforait, ba de plescait, ne uitam unu' la altu', radem si ne culcam la loc. Si ziua-l lasam sa socheze musafirii cu sforaiturile lui. =))

#2625 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 May 2012 - 01:01 PM

Vezi postareaCami, la 07 May 2012 - 10:48 AM, a spus:

Multumim pentru complimente si pupici, fetelor =)).
Iulia, ce frumos e pufosul cu ochi albastri; Ioana, as vrea si eu sa stea pufosii mei la smotocit, rasfatat si dragalit asa ca al tau. Georgi, pup pe burticuta pufoasa =))

HAHAHA, parca mai vorbea cineva despre Veve si violeta!! Nici nu stiu daca-s otravitoare, ce pot sa zic ca intr-o luna, deceda tip mortal, ca am ferit-o de coltii ei!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2626 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 May 2012 - 01:19 PM

Mitzi de exemplu e o finutza, nu o auzi,dar el de exemplu si la 2 m distanta de tine il auzi, e ceva de genul stai la masa cu o persoana care mananca cu gura deschisa si plescaie.
Eu n-am probleme cu el, intr-un final adorm,dar al meu daca i-ai stricat somnu e jale.
Bine ,ideal ar fi daca ar dormi singurel,asa cum o face Mitzi.Acum e ok, ca s-a incalzit,dar cand o sa vina frigu la toamna sa stau cu usa deschisa la dormitor v-a fi un chin,mai ales ca eu nu incalzesc in toata casa.
Da speram ca ne cizelam si ne dam pe brazda. =))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2627 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 May 2012 - 01:21 PM

Eu m-am obisnuit cu tractorasul meu, euneori dorm cu capul pe ea, ca se urca pe perna. Veve face cel mai mult scandal la spalat, pe Cafe nici n-o auzi!

#2628 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2012 - 01:30 PM

Vezi postareazerda, la 07 May 2012 - 01:21 PM, a spus:

Eu m-am obisnuit cu tractorasul meu, euneori dorm cu capul pe ea, ca se urca pe perna. Veve face cel mai mult scandal la spalat, pe Cafe nici n-o auzi!

Misu, primul nostru motan torcea precum tractorul, imi aduc aminte ca intr-o noapte ne-am trezit am crezut ca se aud masini de afara, cand colo era el =)) .
El de cele mai multe ori cand ma simt ca ma duc la culcare se trezeste si vine dupa mine.I-am spus soatei ca o sa ma culc in sufrageri de acum, asa nu se mai trezeste copilul:))

Acasa la mine

#2629 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 07 May 2012 - 01:54 PM

Ioana, cred ca cel mai simplu ar fi sa-ncerci sa-i influentezi cumva orarul, astfel incat sa-si faca "dusul principal" cand voi nu dormiti. Vezi ce face el inainte de culcare, si decaleaza-i, un pic cate un pic, obiceiurile, pana va sincronizati la somn. Ale mele se trezesc doar daca le-apuca setea sau foamea. Rareori le apuca vreo alta nevoie fiziologica noaptea.

Cand abia ne-am mutat ba o apuca pe una mieunatu', ca vedea vreun paianjen/insecta odioasa si mare, de care-i e frica (si-atunci il mobilizam pe barbat-miu sa omoare bestiile =)) ), ba aveau nu stiu ce treaba prin baie, ba diverse, de trebuia sa fac pe portaru' toata noaptea: deschideam si inchideam in continuu usa la dormitor. Barbat-miu imi zicea "sclava pisicilor". Nu c-acuma n-as mai fi, da' mi-au scazut considerabil din atributii. Si chiar dorm binisor noaptea. Sarind peste faptul ca 3 pisici stau chiar pe/langa mine mine (pe jumatatea de pat a lu' barbat-miu nu se duc, ca el le deranjeaza cand se foieste :D ), de-s nevoita sa dorm intr-un semi-spagat si uneori ma mai trezesc intepenita dimineata. =))

#2630 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2012 - 02:19 PM

Myra, depinde cand intra in casa, uneori e 11 , alteori e mai devreme, sta ce sta si se culca.Uneori doarme dus si vine abia pe la 3-4 dimineata la noi, aleori e baz cand ma simt ca m-am ridicat de langa el.
Acum doarme in transporter.A deschis usa de la camera unde aveam tramsporterul si s-a bagat acolo =))

Acasa la mine

#2631 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 May 2012 - 07:17 PM

Ioana, Felix se spala în general foarte zgomotos, dar stia si mai silentios. Cum el se iubea si respecta, si îi placea ca albul sa fie impecabil, se spala cu foarte multa saliva. Se scuipa de-a dreptul. Adica în timp ce se spala prindea de blana cu dintii apoi facea asa un zgomot ca si cînd te clatesti dupa ce te speli pe dinti... asta era irigatul cu saliva... deci extrem de galagios! Si tzoak si muah, si tot asa o tinea într-o spalatura. Era foarte curat :)
Acum si Mike a început sa faca zgomote. Din cauza ca se spala tot mai mult. Pîna nu demult era un jegosel. Acum e foarte curatel, si a început sa se spele mai zgomotos, mai cu sîrg si pasiune. O face cu drag si îsi ia timp... si se rostogoleste pe toate partile sa ajunga în toate locurile :)

De ieri nu mai avem iarba mare, iar lui îi este dor de ea si asteapta sa creasca.
O privire înainte de a taia iarba. Îsi lua adio :)

Fisier atasat  Mike Azalee (1).jpg (458.48K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Mike Azalee (2).jpg (448.51K)

Mai putin si-i trebuia GPS, sa gaseasca drumul spre intrare :hungry:

Fisier atasat  Mike Azalee (3).jpg (827.31K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2632 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 11 May 2012 - 07:22 PM

Pupu-i eu ochisorii lui verzi ca iarba de bursucel! Frumoasa iarba, pacat ca ati taiat-o :hungry:
Sunt sigura ca si Mike o sa-i duca doru :)
A cat is a friend fur-ever !

#2633 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 May 2012 - 08:24 PM

haha Maya ce mutrita are.Cand il vad asa grasunel si il vad pe al meu, vreau si eu sa se mai ingrase putin.

Si la noi la fel era iarba, nu se mai vedeau, azi am tuns-o, mai ales ca acum 2 zile o tunsesera si vecinii si facem nota discordanta,plus ca numai pup de la papadii avem in casa.

Mitzi se uita in urma mea
Fisier atasat  Mitzi.jpg (316.17K)

si domnu porcusor care se tavaleste prin praf
Fisier atasat  Schatzi.jpg (142.13K)

Acasa la mine

#2634 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 May 2012 - 12:58 PM

Vezi postareaMaya, la 11 May 2012 - 07:17 PM, a spus:

De ieri nu mai avem iarba mare, iar lui îi este dor de ea si asteapta sa creasca.
O privire înainte de a taia iarba. Îsi lua adio :rolleyes:

Ii sta asa de bine lui Mike in iarba aceea, se asorteaza cu ochii lui dumnealui!
Si Cody cand se spala trage cu dintii de blanita.
GEORGIA

#2635 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 May 2012 - 12:59 PM

Vezi postareaIoana, la 11 May 2012 - 08:24 PM, a spus:

Mitzi se uita in urma mea
si domnu porcusor care se tavaleste prin praf

Si lor le place in natura. Pupici lui Mitzi si lui domnu porcusor!
GEORGIA

#2636 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 May 2012 - 02:50 PM

nu stiu ce li s-a pus pata pe florile mele!! O vreme am crezut ca li se par interesante cele noi! ei bine nu! culmea nesimtirii mi-au atacat florile vechi!
m-am suparat rau de tot cand am prins-o pe Pisi rozind o planta, i-am zis nu, s-a oprit brusc, apoi a continuat netulburata, cum nu eram atenta, iar! Si Pisi stie de NU, am luat-o si i-am turnat apa pe cap din pumn, sper s-o fi convins!! a stat 10 minute departe de mine si apoi a venit la mine in brate, nu sunt sigura ca a inteles, dar altceva nu am ce sa-i fac!! Am scos mai toate florile din aria lor de atac, dar am o planta care sta perfect in sufragerie, taman pe aia li s-a pus pata!

Nu stiu dar si plantele sunt fiinte vii, nu-mi place sa le rontzaie, cand le dau iarba de pisici nu mananca!

#2637 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 16 May 2012 - 03:48 PM

Vezi postareazerda, la 16 May 2012 - 02:50 PM, a spus:

Nu stiu dar si plantele sunt fiinte vii, nu-mi place sa le rontzaie, cand le dau iarba de pisici nu mananca!

Evident ca stiu de NU dar mai stiu si ca au dreptul sa ignore NU-ul :lol:

Eu am renuntat la flori o perioada, dupa care am luat un stativ la care nu pot ajunge dintisorii rai :D
A cat is a friend fur-ever !

#2638 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 16 May 2012 - 03:52 PM

Vezi postareazerda, la 16 May 2012 - 02:50 PM, a spus:

nu stiu ce li s-a pus pata pe florile mele!! O vreme am crezut ca li se par interesante cele noi! ei bine nu! culmea nesimtirii mi-au atacat florile vechi!
m-am suparat rau de tot cand am prins-o pe Pisi rozind o planta, i-am zis nu, s-a oprit brusc, apoi a continuat netulburata, cum nu eram atenta, iar! Si Pisi stie de NU, am luat-o si i-am turnat apa pe cap din pumn, sper s-o fi convins!! a stat 10 minute departe de mine si apoi a venit la mine in brate, nu sunt sigura ca a inteles, dar altceva nu am ce sa-i fac!! Am scos mai toate florile din aria lor de atac, dar am o planta care sta perfect in sufragerie, taman pe aia li s-a pus pata!

Zerda, dear, uelcam tu za clab :D
Matzoancele mele sunt ierbivore de-a dreptul, rod tot ce prind in cale. Nu iarba de matze, desigur, ca doar sunt mai bune plantele lu' mami :lol: Asa ca am apelat la o solutie extrema: plante in ghivece de se pun pe perete sau in ghivece pe o etajera la inaltime. Si-asa e toata lumea fericita.

#2639 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 May 2012 - 04:12 PM

Am trei plante pe o etajera la inaltime adica eu ma urc pe scaun sa o ud pe cea mai de sus, restul sunt pe balcon unde ele nu au voie, dar le place maxim!!
am o scheflera care are 11 ani nu le inspira prea tare, dar pe violeta li s-a pus pata, am scos-o de sub coltii lor, nu stiu cat de bine ii e acolo, mai cautam.
de ce m-am enervat este ca din alea 3 suspendate, am taiat niste vlastare care atarnau, nu le-au acordat nici o atentie pana nu au incoltit si le-am plantat!!
in rest am mai mutat doua plante pe balcon sa nu le jumuleasca! una din plante e chiar in culmea fericirii! dar una nu prea...

#2640 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 18 May 2012 - 03:49 PM

Fusei cu Pushu la tara, valeuuuuu, numai intr-o chiraiala a stat cu frate-su ce a ramas acolo, la cumnat. Pisoiul meu are semn pe nas, se vede clar urma a doi colti, desi e mai solid e si mai blind, l-am tot observat, era atit de dornic e sa se joace si sa aiba tovaras de joaca incit ii accepta fratelui sau multe.

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic