Cami, ma bucur pentru bulgaras de pufulete, ca i-ai gasit o mami buna. Cred ca mi-ar fi fost greu sa-l dau.
Adriana, Perla e o diva, iar Marco un barbat!
Pisoii mei se lasa leganati de numa. Fiecare în alt fel, dar leganati sa fie. Lui Felix îi placea în brate, tinut ca un bebe cu capul în sus pe brat sau rezemat de piept si leganat într-o parte si cealalta si chiar sa-i lalai ceva sau sa-i soptesc în urechi. Cel mai mult îi placea sa fie leganat de mine. Lui Mike, cel mai bine îi place leganatul pe pat sau în brate cu capul rezemat de umar. La leganat o prefera pe Denise. Sam poate fi leganat oricînd, oricum, oriunde si de oricare dintre noi. Pe picioare, în brate, culcat, sculat, plimbat, pe loc... în orice pozitie. Îi place enorm sa fie leganat, chiar zgîltîit si scuturat! Usor bineînteles. Tre' sa-l filmez, sa nu credeti ca traumatizez baiatul
La noi e frig, e zapada poleiata, azi dimineata a poleiat. Sam abia ca iese din casa. Mike adora iarna. Cu toate ca nu sta mult afara, maxim 20 minute, iese destul de des în comparatie cu Sam, care iese doar cînd face în pantaloni. Nu vor sa faca în casa daca au acces afara. Daca închid clapita si pun litiera însa, n-au încotro.
Pe Sam vi l-am tot aratat, ca el e mereu prezent. Azi vi-l arat pe Mikiduta
Am fost cu Mike la joaca. S-a tavalit în zapada, lua zapada în labutele din fata si voia s-o prinda cu dintii... era ca un copilandru!
Cînd am plecat în casa, s-a suparat. Sa mai zica careva ca pisicile n-au expresie pe fata! 
Mike (1).jpg (260.34K)
Number of downloads: 0
Dupa 5 minute a intrat si el, a venit la iubit!
Barbatoiu lu' mama 
Mike (2).jpg (570.03K)
La scarmanat.
Mike (4).jpg (224.66K)
La mîngîiat si pupat ochisorii.
Mike (3).jpg (356.97K)
Si apoi la nani de voie buna 
Mike (5).jpg (233.99K)