Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 01 March 2013 - 05:17 PM
Multumim de urari!
Postat 01 March 2013 - 05:27 PM
zerda, la 01 March 2013 - 05:17 PM, a spus:
Multumim de urari!
Samy, da, asistentul meu la fotografiat... si cam la tot ce fac

El tre' sa fie prezent la orice pîrtz

Si cînd fac mîncare, sta la distanta ( ca stie ca e cald prin zona) , dar ma urmareste cum toc, cum învîrt. Foaaarte curios. Îi mai arunc cîte o bucatica de morcov... ce mai, gatim împreuna

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 01 March 2013 - 07:03 PM
Postat 01 March 2013 - 07:41 PM
Maya, la 01 March 2013 - 05:27 PM, a spus:

si eu, pina la venirea lui Perla era doar Puffy, acum amindoua

Daca coc pieptul de pui primesc si ele unul, daca ii fac sandwich-ul de toate zilele lui Marco primesc prosciutto cotto si tot asa, depinde ce fac, o bucatica minuscula lu Perla ca de aristocratica ce e e foarte delicata si o bucatoaie lu Puffy, Perla mai face firmituri sau nu termina si atunci trece Puffy si curata

Postat 03 March 2013 - 10:08 AM
Postat 04 March 2013 - 10:09 AM
Aici dormind ca un copilas:

Number of downloads: 0
Postat 11 March 2013 - 12:14 PM

Number of downloads: 2
Postat 15 March 2013 - 02:09 PM
Acum vreo doua zile, dupa o zi cretina de tot la serviciu, ajung acasa aprind niste lumanari parfumate pe masuta de cafea si ma asez in fotoliu sa ma relaxez. Pufosenia mea tacanita se tot plimba pe masuta si tot amusina lumanarile. Ma temeam sa nu-si arda mustatile, cum a mai patit, si-am poftit-o sa se dea jos de pe masa. Pana sa se dea jos, atata si-a fluturat coada aia stufoasa peste lumanari pana i-a luat foc. Am vrut sa sar la ea sa-i sting coada, da' s-a stins intre timp.
Dupa aia se tot invartea in jurul cozii, incercand sa-si dea seama ce s-a intamplat. Noroc ca e pufoasa tare si nu si-a ars pielea, s-au parlit numai cativa mm de par

Postat 15 March 2013 - 02:23 PM
Postat 15 March 2013 - 05:50 PM
Cami, la 15 March 2013 - 02:09 PM, a spus:

Concluzie, a nu se lasa lumanarile la nivelul labutelor

A mea a fost si mai rea, cred ca de atata frecat de o lampa, s-a parlit un pic si a crezut ca eu am facut-o!!
Pentru prima data in viata ei m-a hasait... I-au trebuit cateva ore ca sa-si revina de frica de mine

Acum e invatata lectia, nu ai voie sa e iubesti de lampi..si face scandal, dar e pentru binele ei
Postat 15 March 2013 - 08:29 PM
Statueta cu cele doua pisici care a spart-o în sase bucati e reparata complet. Noroc ca am barbat dragut si priceput

De vreo doua luni, la mine în casa stau toate adunate, si asta ma enerveaza, ca eu ador decoratiile. Azi m-am agatat de doua statuete, iar sotul: " Ai luat ceva de spart pentru Sam?"

Da, deci le-am cumparat si le-am lipit cu banda adeziva pe ambele parti, de dulap

Noroc ca am si piese dragi pe care nu mi le muta din loc, ca-s grele.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 15 March 2013 - 10:21 PM
Maya, la 15 March 2013 - 08:29 PM, a spus:

Da, deci le-am cumparat si le-am lipit cu banda adeziva pe ambele parti, de dulap

Pupam mustatile aventuroase

Postat 15 March 2013 - 11:42 PM

Noi am devenit mai spartani in ceea ce priveste decoratiile; nu neaparat ca sa nu le sparga, ci sa nu-si dea cu ele prin cap/peste picioare etc. Asta dupa ce ne-am trezit la 1 noaptea cu o corniza pe jos (devenise sport zilnic sa se catere pe ea), dupa ce si-a dat cu scaunu' peste picioare de a schiopatat 3 zile dupa, si dupa nspe chestii minore (carti, vazute, sticlute) daramate de pe rafturi. Barbat-miu zice ca-s paranoica, eu zic ca paza buna trece primejdia rea.
Si n-oi rata ocazia sa mai pun una-doua poze.

Si pentru fetele care comanda pe zooplus, iar au oferte bune la RC, Hill's, Sanabelle, Eukanuba si Applaws (gen 2 produse la pret de unu'.)
Postat 16 March 2013 - 12:33 AM
Postat 16 March 2013 - 09:25 PM
Postat 16 March 2013 - 11:35 PM
Postat 17 March 2013 - 12:23 AM

Postat 17 March 2013 - 02:12 AM
zerda, la 16 March 2013 - 12:33 AM, a spus:
Garda principala tot incearca sa se fofileze pe sub patura, sa fie... acoperita

Acuma nu-l mai las sa stea sub patura, cum statea inainte sa nasc, ca este un picut imprevizibil si panicos, si la orice miscare mai brusca sare de un metru, si uneori zgarie. Imi pare rau de el, ca vad cat isi doreste sa stea pe langa cocuta. Uneori se aseaza langa ea si-i toarce, gratuit, fara sa-i spuna careva vreo vorba sau sa-l mangaie. Iar cea mai tare faza a fost cand l-am prins incercand sa se mangaie singur de manutele ei.

Cami, la 16 March 2013 - 09:38 AM, a spus:

Multumesc! E tare misto sa stai cu toti in pat!

moatza, la 16 March 2013 - 09:25 PM, a spus:
Ai ochi buni! Bebe avea vreo 5 kile in pozele astea, iar "animălurile" incep de la 6, de bucata. Multumim!
Adriana, la 16 March 2013 - 11:35 PM, a spus:
Multumesc! Poate-s pe faza si reusesc sa prind si cate 3 blanuri in pat, sa vedeti atunci poze!
Uma, la 17 March 2013 - 12:23 AM, a spus:

Uma, si eu am crescut la fel. Si tocmai pentru ca stiu cum e, n-as renunta, pentru nimic in lume, la a-mi creste copilu' cu animale in preajma.
Si pe langa experienta mea personala, pe langa sfaturile psihologilor (care chiar zic sa-i iei copilului unu'/mai multe animalute, sa-l responsabilizezi, alea-alea), mi se pare crud si nedrept sa ma "debarasez" de micile, dragile mele bestiute, dupa ce m-au bucurat atata vreme.
Ia, ca vin si c-un film despre o mica "mowgli".
http://www.youtube.c...d&v=y8zZ_NGRoJo
Postat 17 March 2013 - 03:29 AM

Alta prietena are piticuta si gemeni...piticuta ii mai hasaie (unul dintre pici a venit la mine acasa si a hasait la matzone al meu, nu ca avea motiv, dar asa a invatat sa comunice cu blanoasele) si de cate ori plang piticii, se duce fuga la maica-sa sa miaune, sa-i atraga atentia !
Am numai exemple pozitive...dar sunt atat de multi indivizi in romania care prefera sa arunce in strada un animal, in loc sa se informeze de ce avantaje au bebeii care cresc alaturi de ei....