MAYA, sunt super dragalasi pisoii, sunt sigura ca Denise s-a despartit cu greu de ei!!!!
MANEKI NEKO, am citit cu sufletul la gura ce ai scris despre mustacios si am tresarit de fericire ca puiul si-a revenit si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti probleme de sanatate!
Sa stii ca si eu am plans impreuna cu sotul meu cand Cody era bolnav si nu stiam daca o sa se faca bine, asa ca eu iti inteleg f.bine sentimentele si noi tinem la el ca la un copil, iar acum avem trei copii blanosi si ne straduim sa ne impartim dragostea pentru toti.
Si cum suntem iubitori de feline, pe unde am umblat in vara asta am facut si poze la pisici si le-am dragalit, evident.
Pe ea am cunoscut-o in cele trei zile de stat la mare, o dulceata tare lipicioasa:
IMG_0401.JPG (188.8K)
Number of downloads: 8
Pe el l-am intalnit in gara la Busteni, eram in stare sa-l suim in tren si sa-l aducem acasa, dar....
IMG_0409.JPG (169.95K)
Number of downloads: 8
Ea este Miki, pisicuta prietenilor nostri care au sosit din Italia si in fiecare an cand vin in vizita o aduc si pe ea, nu au cui s-o lase si o iubesc enorm, cum altfel, este o dulce:
IMG_0414.JPG (203.75K)
Number of downloads: 7
La copiii nostri blanosi nu le-am facut poze recent dar sunt bine sanatosi, Cody si Ursula au devenit f.buni prieteni, nu mai pot sta unul fara altul, Dulcineea a crescut ditamai iepurica si este f.pupacioasa, o sa ne despartim cu greu de ea, dar o s-o dam la cineva care are si alti iepuri, o sa vina frigul si nu mai avem cum sa o intretinem.
Pupam dulce pe nasuc toti mustaciosii si mustacioasele si pe mamele lor!!!!