Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1461 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 25 July 2011 - 04:03 PM

Vezi postareaEataly, la 25 July 2011 - 02:38 PM, a spus:

Eu ii incurc pe Mike cu Felix si viceversa.

........
Asta-i pozitia de lupta lui Milka, o tine cu labele din fata de cap pe Dora si cu labele din spate o loveste in bot.

Felix are burta alba :)
Si Milka are pozitia de iepurit..grasa mea ma mai prinde cateodata de mana cu labutele din fata si tzup cu copanele din spate la batut una bucata de mama..daca nu mai are alt pisic , se descurca si ea cu ce are :)
A cat is a friend fur-ever !

#1462 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 July 2011 - 05:55 PM

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! :) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

#1463 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 25 July 2011 - 06:58 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 25 July 2011 - 05:55 PM, a spus:

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! :) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa!Spune-i tu!
Uma,stii ce ai de facut! :P

Lili,sînt superbe mitulinele!
Uite baietii mei :P

Mike____________________________________________________________Felix

Fisier atasat  mike.jpg (348.39K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  felix.jpg (400.59K)
Number of downloads: 0

Felix gladiatorul,savurînd ultima raza de soare :)

Fisier atasat  fel2.jpg (130.38K)

Mike bebele lu' mama :)

Fisier atasat  mike1.jpg (412.04K)

Gladiatorul,Bebe si ursuletii :P

Fisier atasat  mikefel.jpg (364.24K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1464 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 25 July 2011 - 08:28 PM

Aha, am priceput.Promit sa nu-i mai confund. :love7:

E superba poza cu gladiatorul surprins intr-o ipostaza tandra".

#1465 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 25 July 2011 - 08:35 PM

Superbi toti blanosii .Imagine postata
Nu ma satur sa-i privesc .

Iar New Entry Milka e cireasa de pe tort.Are ochii superbi ai Dorei .

Nici nu se putea altfel.Trebuia sa sa asorteze cu stapana. Imagine postata Imagine postata

Dora s-ar intelege perfect cu Piscot.
Si la noi ,ziua si trofeul.
Dar nu vrabii, ci soareci,soparle si chiar cartite.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1466 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 July 2011 - 10:19 PM

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! :love7: Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa e recunosc ca nu am mai pozat fata de ceva timp..acum suntem in "certuri" - mama nesuferita (adica io) alearga fata prin casa sa o perie zi de zi ...zice bietul pui ca o sa ramana fara pic de blanita..dar o perii cu Furminatorul si are tone de blanita moarta!
Mai mult, are si multa matreatza pe spinare si nu stiu ce sa-i fac (baie sub nicio forma ca o sa mi-o iau tare de tot!)
Asa ca terminam cu infrumusetarile si promitem poze noi!!

Am ras de ea de numai acum o saptamana...aveam masuta din living prea mare si grea, asa ca le-am donat-o vecinilor si eu mi-am luat alta mai micuta.
Fata a venit in sufragerie dupa ce am instalat-o tot...ea s-a oprit insa la limita la care era masa dinainte! S-a oprit , s-a uitat mirata, a intins gatul sa o mirosasa pe a noua si cu greu s-a dus mai aproape..adica, mmm, chiar vad eu bine ca e mai mica sau ma inseala ochisorii?

#1467 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 July 2011 - 09:12 AM

Vezi postareaPiscotel, la 25 July 2011 - 08:35 PM, a spus:

Dora s-ar intelege perfect cu Piscot.
Si la noi ,ziua si trofeul.
Dar nu vrabii, ci soareci,soparle si chiar cartite.

Oau, ce vanator iscusit este Piscot, preferatul meu!!!!
GEORGIA

#1468 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 July 2011 - 09:14 AM

Vezi postareaMaya, la 25 July 2011 - 06:58 PM, a spus:

Felix gladiatorul,savurînd ultima raza de soare =))

Mike bebele lu' mama =))

Gladiatorul,Bebe si ursuletii =))

[/center]

Daci, pozele astea mi se par dementiale! Pup eu doi mustaciosi!
GEORGIA

#1469 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 July 2011 - 09:42 AM

Vezi postareaUma, la 25 July 2011 - 10:19 PM, a spus:

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! =)) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa e recunosc ca nu am mai pozat fata de ceva timp..acum suntem in "certuri" - mama nesuferita (adica io) alearga fata prin casa sa o perie zi de zi ...zice bietul pui ca o sa ramana fara pic de blanita..dar o perii cu Furminatorul si are tone de blanita moarta!
Mai mult, are si multa matreatza pe spinare si nu stiu ce sa-i fac (baie sub nicio forma ca o sa mi-o iau tare de tot!)
Asa ca terminam cu infrumusetarile si promitem poze noi!!

Am ras de ea de numai acum o saptamana...aveam masuta din living prea mare si grea, asa ca le-am donat-o vecinilor si eu mi-am luat alta mai micuta.

Fata a venit in sufragerie dupa ce am instalat-o tot...ea s-a oprit insa la limita la care era masa dinainte! S-a oprit , s-a uitat mirata, a intins gatul sa o mirosasa pe a noua si cu greu s-a dus mai aproape..adica, mmm, chiar vad eu bine ca e mai mica sau ma inseala ochisorii?

Va asteptam sa terminati cu infrumusetarile, nu de altceva dar trebuie sa dati bine in poza! =))
GEORGIA

#1470 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 05:44 PM

Vezi postareaMaya, la 25 July 2011 - 06:58 PM, a spus:

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! =)) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa!Spune-i tu!
Uma,stii ce ai de facut! :D

Pai da, Maya!(in soapta- a zis ca pune cand rezolva cu blanita si matreata , shhhht!)
De Felix si Michiduta se stie ca sunt indragostita definitiv si iremediabil, dar pozele astea m-au topit de tot, de tot. M-am adunat si i-am tras o repriza de pupici si smotoceli pumitzei mele.
Dragii de ei! Cat imi sunt de dragi toti! :sm2: =)) =))

#1471 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 July 2011 - 10:21 PM

Vezi postareaUma, la 25 July 2011 - 10:19 PM, a spus:

.dar o perii cu Furminatorul si are tone de blanita moarta!

e teribil ce poate sa scoata Furminatorul :scratch:

#1472 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 26 July 2011 - 10:45 PM

Fetelor,
A nevoie de un sfat.
Eu am crescut multe mate si mama la fel.
Cu toate astea intampinam o problema.
Acum o saptamana am primit un pui de British shorthair.O minune de 5 saptamani.
Eu nu am putut sa o tin,desi mi se lipise de suflet,ca am destule mat pe langa casa.
Asa ca i-m dus-o mamei,a carei pisica a murit la varsat de 12 ani acum vreo 4 luni.
Mama a indragit-o imediat si i-am lasat-o bucuroasa ca i-am gasit satapana .
Ei dat mitulina e forte,foarte ...rea.Nu jucausa.Rea.
Zgarie ,musca ataca picioarele.E neobosita .
I-am luat jucarii,undita cu pene,o tinem ocupata,iese afara,dar tot nepotolita e.
Pur si simplu nu nu putem juca cu ea "omeneste ".
In ziua cand am primit-o si i-am dus-o era tare cuminte,dar de a doua zi s-a schimbat 180 de grade.

Credeti ca e ceva trecator sau asa e firea ei ?

#1473 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 27 July 2011 - 01:21 AM

Vezi postareaPiscotel, la 26 July 2011 - 10:45 PM, a spus:

Credeti ca e ceva trecator sau asa e firea ei ?

Stiu ca British-urile sunt mai reci din fire - dar acum cred ca incearca sa-si gaseasca locul si sa se impuna. E un bebe dificil :scratch: Dar acum trebuie sa i se faca educatia, adica inceput cu NU spus tare si apasat, si ne-incurajata cand e sa atace la picioare.
Recomand bilutele de burete, eu o alergam pe a mea prin casa pana cadea extenuata (si Maya a avut perioada ei de, "e ora 12 noaptea? hai sa ne jucam!!!!!"-si daca indrazneam sa o supar se urca pe capacul de la wc si derula toata hartia igienica!)
Rabdare multa, totusi ca e asa de energetica inseamna ca ii e bine..doar mama sa aiba rabdare cu ea :P

Verisoara mea a avut o bucatica de matz care statea numai pe galerie! Si la un moment dat s-a calmat :P

#1474 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 27 July 2011 - 06:58 AM

Uma,

La " Nu " apasat,da putin urechile pe spate ,dupa care continua sa te rontzaie.
Daca tragi mana sau piciorul,e jale,ca se infige cu coltii si ghearele si mai tare.
Cand iese in curte,sare si la picioarle vecinelor .
E un mic diavol.Imagine postata
Am sa-i cumpar mamei o stropitoare din aia mica de plastic sa o fasaie cu apa cand e obraznica.
Sa vedem daca merge asa.

Problema este ca nu stiu daca la 78 de ani,mama mai are rabdare cu asa o nabadaioasa.Imagine postata

#1475 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 July 2011 - 01:06 PM

Pisco,majoritatea pisicontilor care-s despartiti prea repede de muma,au cam acelasi comportament.Dar se poate repara.Trebuie doar olecuta de rabdare.
Sigur are momente cînd doarme,ca doar este o pisica,asa "rea" cum e.Ei,atunci cînd e în faza aia somnoroasa,se lasa mai usor mîngîiata,scarpinata,si accepta dragalelile altfel fata de cînd e activa.Cum o pisica te tine minte/nu te uita,e bine ca mama ta sa repete operatia de cîte ori posibil.E si asta o metoda de "domesticire" care da roade.Chiar daca pisica e o cutritza,o sa-i vina din ce în ce mai greu sa muste mîna care o mîngîie si îi da de mîncare.E adevarat ca se prinde mai greu(ia mai mult timp pîna învata)de o felina asa tînara care nu stie înca diferenta între joaca si instinctul vînatoresc care o împinge sa înhate tot ce misca :)

Daca înhata la mîngîiat,spune-i mamei tale sa o sufle direct în fata.În general asta nu le place,si o lasa mai moale.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1476 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 27 July 2011 - 01:31 PM

Vezi postareaMaya, la 27 July 2011 - 01:06 PM, a spus:

Pisco,majoritatea pisicontilor care-s despartiti prea repede de muma,au cam acelasi comportament.Dar se poate repara.Trebuie doar olecuta de rabdare.
Sigur are momente cînd doarme,ca doar este o pisica,asa "rea" cum e.Ei,atunci cînd e în faza aia somnoroasa,se lasa mai usor mîngîiata,scarpinata,si accepta dragalelile altfel fata de cînd e activa.Cum o pisica te tine minte/nu te uita,e bine ca mama ta sa repete operatia de cîte ori posibil.E si asta o metoda de "domesticire" care da roade.Chiar daca pisica e o cutritza,o sa-i vina din ce în ce mai greu sa muste mîna care o mîngîie si îi da de mîncare.E adevarat ca se prinde mai greu(ia mai mult timp pîna învata)de o felina asa tînara care nu stie înca diferenta între joaca si instinctul vînatoresc care o împinge sa înhate tot ce misca :)

Daca înhata la mîngîiat,spune-i mamei tale sa o sufle direct în fata.În general asta nu le place,si o lasa mai moale.

Sunt de acord cu ce spune Maya, mai putin partea asta. La Mio daca ii suflu in fata, cand da sa ma agate, ff rapid imi baga gherutele in ochi. Ar trebui sa evite partea cu suflatul ca la cat o fi de zgatie a mica...sigur e mai rapida ca mama ta.
Spray-ul cu apa e numai bun si o sa invete repede de ce face "dush" :) .

#1477 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 July 2011 - 01:49 PM

La Cicilica,Mike,chiar si Felix,functioneaza.Felix,desi adora apa,face singur baie în cada,se spala,se joaca în apa...daca-l stropesc,nu ma uita :)
Fiecare felina "functioneaza" altfel.La astia mici în general functioneaza bine cu suflatul.De apa fug mai repede aia mari.Dar cum spuneam,nu toate flocoasele sînt la fel :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1478 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 27 July 2011 - 02:30 PM

Mio era sa-mi scoata ochii de vreo 3 ori cand i-am suflat in fata ca ma tot ciupea de mana. Intr-o fractiune de secunda a intins labuta ca am apucat doar sa inchid ochii :) . El presupun ca a facut-o mai mult in joaca dar si-a atins scopul: nu-i mai fac asa :) .

Pe el il fugaresc din bucatarie si daca ii dau sa miroase o bucatica de carne sau peste. Cu apa merg la fix, 2 picaturi si ia viteza :) .

#1479 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 July 2011 - 02:41 PM

Eu nu stiu cum este sa ai o pisica rea, nu am avut parte pana acum, iar Cody este prost de bland ce este, dar mai are si el fazele lui.

Sa va povestesc una:
La noi asta noapte a fost circ. La 2,30 dumnealui Cody a impins sita pt. tantari de la geam, de care era proptit si un pietroi, deci a impins cu tot cu pietroi si zdup! pe strada. Tati lui suparat tare pe copilul blanos, s-a dus dupa el, dumnealui era deja la coltul strazii, i-a dat cu ziarul vreo doua undeva si mustaciosul a zbughit-o acasa, bombanind, fireste! S-a oprit direct in patul nostru, de altfel acolo si doarme de obicei, s-a lipit tot de mine si asa a ramas toata noaptea. Nu am putut sa ma mai misc in nici un fel ca deranjam din somn odorul. Vai de somnul meu! Insa faza tare a fost cand s-a intors tati in camera sa se culce si a continuat sa-l certe pe odor si dumnealui a continuat sa bombane, circ in toata regula! Si toate astea la 2,30.
Scoate asa niste sunete cand se cearta cot la cot cu noi, ca te prapadesti de ras, chiar daca el este f.suparat si evident neinteles de nimeni.
GEORGIA

#1480 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2011 - 06:15 PM

Vezi postareasnej, la 27 July 2011 - 02:30 PM, a spus:

Mio era sa-mi scoata ochii de vreo 3 ori cand i-am suflat in fata ca ma tot ciupea de mana. Intr-o fractiune de secunda a intins labuta ca am apucat doar sa inchid ochii :lol: . El presupun ca a facut-o mai mult in joaca dar si-a atins scopul: nu-i mai fac asa :71: .

Pe el il fugaresc din bucatarie si daca ii dau sa miroase o bucatica de carne sau peste. Cu apa merg la fix, 2 picaturi si ia viteza :71: .

O da! Cunosc comportamentul! I-am suflat si eu lui Pikidu in fata si era sa ma trezesc fara o bucata din nas. Vrea sa-mi muste nasul daca fac asta, sau da cu ghearele spre ochi exact ca si Mio.

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul