Eu sunt obisnuita ca grasunica mea sa fie super lanoasa si mi-a trebuit ceva timp sa inteleg ca superba ei blanita trebuie eliminata din cand in cand - ma refer la cea care e ca de oita de merinos. Nu o doare, deci e clar ca e desprinsa deja, numai ca la o perie normala nu iese. Adica cu o alta perie ii mai deznod ce mai face pe langa codita (asta daca nu apuc sa o perii o saptamana) si dupa incep cu asta si parca as da cu lama, asa se ia. Stiu ca nu o doare, pur si simplu nu ii place decat pe funte, sub barbita si cel mult pana la jumatatea corpului -cand ajungem la spate spre codita, pantaloni sau burtica, acolo nu vrea cu nicio perie.
Nu mi se pare ca ar scurta din fire (Maya are 3 feluri de blanita pe ea, una ff scurta si matasoasa ca si catifeaua, una ca oita de merinos si dupa firele lungi) dar parca scade in greutate
Sunt scumpe dar tinand seama ca un paros imparte casa cu voi atatia ani, zic ca merita..eu am peria de niste ani buni si e la fel de buna ca la inceput.
Cu Mio ca nu stie de nu, ti-am zis de Maya, eu ii arat palma si ea o loveste cu labuta...asa ca..cine e sefu'?!