Forum Culinar: When Patisson met Reblochon - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

When Patisson met Reblochon :D

#21 Useril este offline   andrea-isabelle 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 24-July 10
  • Locationteleleu tanase

Postat 28 September 2010 - 05:58 PM

arata mai mult decat exquisite
eu nu am mancat niciodata supa de dovleac si sunt mai reticenta
dar aspectul e splendid
si foarte pedant, foarte pedant!
iar de frumoasa oala mov m-am indragostit!

#22 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 28 September 2010 - 08:09 PM

Vezi postareaRia, la 25 September 2010 - 05:44 PM, a spus:

Alexandru, imi permit sa fac o mica corectie in legatura cu denumirea de mai sus. Anghinarea de Ierusalem este topinamburul.


Cum ar zice Solomon, ca tot vorbim de Ierusalim, si tu ai dreptate :thumleft: http://dictionnaire....patisson/fr-fr/
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#23 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 28 September 2010 - 08:15 PM

Vezi postareaBebe, la 26 September 2010 - 07:29 PM, a spus:

[/left][center].. crezi că merge la supă ? ... parcă'i mai bun aşa, nepreparat...
Atasament schnapps.jpg



Mai tii minte scena aia din Marea Evadare cînd au facut alcool din cartofi ? :thumleft: :rolleyes:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#24 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 04 October 2010 - 07:01 PM

Miha, reteta asta e de mare angajament, sint foarte curioasa ce gust are brinza asta... :occasion14:
raluca elena

#25 Useril este offline   oanaC 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 October 2010 - 09:37 PM

Si eu sunt curioasa rau, din pacate reblochon n-am vazut pe nicaieri...daca gaseste cineva in Romania dati de stire, ca eu am capiat cautand :floare:

#26 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 08 October 2010 - 04:04 AM

Vezi postareaAlexandru, la 28 September 2010 - 08:09 PM, a spus:

Vezi postareaRia, la 25 September 2010 - 05:44 PM, a spus:

Alexandru, imi permit sa fac o mica corectie in legatura cu denumirea de mai sus. Anghinarea de Ierusalem este topinamburul.


Cum ar zice Solomon, ca tot vorbim de Ierusalim, si tu ai dreptate :) http://dictionnaire....patisson/fr-fr/


Tant mieux! Mai bine sa avem amandoi dreptate decat nici unul :)
Minds are like parachutes ... They only function when open!

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi