arata mai mult decat exquisite
eu nu am mancat niciodata supa de dovleac si sunt mai reticenta
dar aspectul e splendid
si foarte pedant, foarte pedant!
iar de frumoasa oala mov m-am indragostit!
When Patisson met Reblochon :D
#22
Postat 28 September 2010 - 08:09 PM
Ria, la 25 September 2010 - 05:44 PM, a spus:
Alexandru, imi permit sa fac o mica corectie in legatura cu denumirea de mai sus. Anghinarea de Ierusalem este topinamburul.
Cum ar zice Solomon, ca tot vorbim de Ierusalim, si tu ai dreptate

Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#23
Postat 28 September 2010 - 08:15 PM
Bebe, la 26 September 2010 - 07:29 PM, a spus:
Mai tii minte scena aia din Marea Evadare cînd au facut alcool din cartofi ?


Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#24
Postat 04 October 2010 - 07:01 PM
Miha, reteta asta e de mare angajament, sint foarte curioasa ce gust are brinza asta...

raluca elena
#25
Postat 07 October 2010 - 09:37 PM
Si eu sunt curioasa rau, din pacate reblochon n-am vazut pe nicaieri...daca gaseste cineva in Romania dati de stire, ca eu am capiat cautand

#26
Postat 08 October 2010 - 04:04 AM
Alexandru, la 28 September 2010 - 08:09 PM, a spus:
Ria, la 25 September 2010 - 05:44 PM, a spus:
Alexandru, imi permit sa fac o mica corectie in legatura cu denumirea de mai sus. Anghinarea de Ierusalem este topinamburul.
Cum ar zice Solomon, ca tot vorbim de Ierusalim, si tu ai dreptate

Tant mieux! Mai bine sa avem amandoi dreptate decat nici unul

Minds are like parachutes ... They only function when open!