Finger Food ...de toate felurile
Postat 18 December 2010 - 11:39 AM
Eataly, la 18 December 2010 - 10:58 AM, a spus:
Tot un platou e.Se pot servi cu scobitoarea sau alte instrumente de "tras in teapa" .Interzisa furculita.
Broccoli si crevetii "copti" la vapori.Eu crevetii i-am curatat, in revista de unde am furat ideea, nu erau.
I-am lipit cu maioneza.In revista erau lipiti cu philadelphia.
Am inceput montatul bradului din varf.
Grozava idee!!!

Postat 19 December 2010 - 10:28 PM

INGREDIENTE:
- 10 morcovi mici (sau un morcov mare)
- 3 fire ceapa verde
- 2 portocale
- patrunjel proaspat (sau coriandru)
- 1/4 ceasca stafide
- 1 lingura ulei de masline
- otet balsamic sau un dressing compus din:
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri suc de portocale proaspat
- 1 lingurita zeama de lamaie
- sare si piper
- bile de branza mozzarela marinata (optional)

Se spala morcovii si se dau pe razatoare. Se curata ceapa verde si se taie foarte marunt. Se amesteca apoi cu morcovii, stafidele si portocalele curatate de coaja si taiate marunt. Se stropeste cu putin ulei de masline si otet balsamic si se condimenteaza. Se serveste rece cu patrunjel sau coriandru proapat tocat si decorata cu frunze de patrunjel.

Postat 25 December 2010 - 11:56 PM

Multumesc mult pentru idee

Postat 26 December 2010 - 11:43 AM
Adriana, la 25 December 2010 - 11:56 PM, a spus:

Multumesc mult pentru idee
Adriana, ma bucur sincer ca nu ti-au dat bataie de cap tortillas la rulat. Eu vad pe platou ca ai fost destul de generoasa cu somonul si nu le gasesc niciun cusur !!!

(am dat si eu un bis, dar de data asta am folosit la umplutura: omleta cu masline a lui Taylor

Postat 26 December 2010 - 01:37 PM

Acum ma pot delecta, n-o sa-mi lipseasca tortillele astea.
Postat 28 December 2010 - 07:54 PM
uptown girl, la 17 November 2010 - 02:32 PM, a spus:
La-Chef-A, la 04 October 2010 - 07:26 PM, a spus:
Maya, la 04 October 2010 - 04:25 PM, a spus:

Maya, ruladele mele nu au fost asa de elaborate. Se numesc Tortilla Pinwheels si sunt colorate pentru ca am folosit tortilla wraps cu spanac si ierburi si altele cu rosii si busuioc. Reteta inspirata de pe food network, poza le apartine tot lor am pus link-ul direct pe poza, eu nu gasesc acum un primplan cu ale mele, insa pentru umplutura imi folosesc de obicei imaginatia si ce gasesc la indemana prin frigider.
Chef-A, merci mult pt. link.

(am folosit ca umplutura pt. 2 tortilla rulate: 100 g macrou afumat + 60 g brinza Philadelphia + 1 Lg smintina groasa + 1 Lg pasta de ardei copti + frunze de varza chinezeasca)
Ce tortilia ai folosit , Dana?
vreau sa pregatesc ceva de genul asta de Rev. ( N-o sa-mi iasa asa faine ca tzie , asta-i de stiut , dar musafirii n-o sa stie cum a aratat originalul

Postat 28 December 2010 - 10:08 PM

Fata sunt in admiratie

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 29 December 2010 - 09:49 AM
Daniella, la 28 December 2010 - 10:08 PM, a spus:

Fata sunt in admiratie

Ia nu ma mai admira atat ca nici n-am apucat sa fac nik , sa vedem daca trec si de asta cu success. Toata casa-i plina de cutii ( al meu EXACT acum a vrut sa facem ordine in birou , pana acum au stat acolo toate bine-merci ) si mai am si de spalat , nu mi-am revenit inca dupa Craciun.
Azi plec cu fata-n oras

Postat 29 December 2010 - 10:38 PM
Mutti, la 28 December 2010 - 07:54 PM, a spus:
vreau sa pregatesc ceva de genul asta de Rev. ( N-o sa-mi iasa asa faine ca tzie , asta-i de stiut , dar musafirii n-o sa stie cum a aratat originalul

Mutti, asa cum ii spuneam Adrianei pe pagina anterioara, folosesc soft tortilla. Nush daca ai sa gasesti exact aceeasi marca, dar cauta sa fie tortilla din faina de griu, nu din malai. Succes si pofta mare de revelion !

Postat 29 December 2010 - 10:46 PM
Postat 01 January 2011 - 02:40 PM
Mutti, la 30 December 2010 - 06:37 PM, a spus:
(... esti de groaaaaza, in nici intr-un caz la alea cu pantofi sau cosmetice !

Cind nu gasesc ce caut, eu intreb frumos managerul sau vinzatoarele daca au, sau nu, produsul respectiv in magazin. Pina acum nu m-a muscat niciunul !