
Finger Food ...de toate felurile
#161
Postat 17 January 2011 - 01:35 PM

#163
Postat 20 January 2011 - 02:25 AM















Imagini atasate
#164
Postat 20 January 2011 - 12:18 PM

Azi trebuie sa fac ceva aperitiv ca altfel sint ca vei sughita mult azi la cat ma voi gandi la masa ta pardon aperitive

Arata bestial toate. Ai toata aprecierea mea pentru munca intensa care ai depus-o.
Cand ai inceput sa le pregatesti pt a-ti fi gata pe revelion?
Daca o sa ai chef si timp o sa ne spui cum se numesc toate acele bunatati.
#165
Postat 20 January 2011 - 03:21 PM

Si imi place mult chestia aia compartimentata cu verde!
Probabil daca ne pui si deserturile si platourile tale de fructe ... murim

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#166
Postat 23 January 2011 - 06:01 PM

Primul meu post pe forumul acesta! Deci incep cu aperitive...apoi vedem noi unde ajungem

Astea sun cateva din aperitivele de pe masa de Craciun:
Aperitive din rosii cherry umplute cu branza Philadelphia pe o felie de castravete, cu guleras si mot de crema de branza Philadelphia si "banuti" din paine alba cu branza Philadelphia si o felie de castravete subtire, impaturita si implantata in mijloc.

Bucatele de brie, cu o zmeura si o frunzulita de menta:

Cupe de foietaj (cumparate), in care am pus cate o lingutita de gem de zmeura, o bucatica de brie si o nuca pecan si date la cuptor 200 grade - 10 min:

Salata de fructe (clementine, zmeura, lichees, menta) in vase mici de plasic.

Carnaciori in scutece:

Rulouri de foitaj peste care am pus umplutura din carnati, am rulat, am taiat bucatele si copt in cuptor:

Capsuni imbracati on ciocolata.. nimic special, dar super buni


#168
Postat 23 January 2011 - 06:31 PM
#169
Postat 23 January 2011 - 07:15 PM

Adria ,bine ai venit,foarte frumoase aperitivele tale de craciun,si pozele si prezentarea si tot,felicitari,o adevarata sursa de inspiratie.

#172
Postat 23 January 2011 - 10:54 PM

Bun venit la noi,si o sedere cît mai placuta!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#173
Postat 23 January 2011 - 11:46 PM

#174
Postat 29 January 2011 - 11:27 AM

#175
Postat 29 January 2011 - 03:54 PM
Paradis, eu de ani de zile ma delectez cu aperitivele tale! Ne spui si noua denumiri si retete, te rog? Eu mai vroiam sa te intreb ceva: pentru cate persoane e masa, este doar aperitiv? Adica dupa, vine fel principal? Cat iti ia sa organizezi asa ceva sau ai ajutoare? Mie imi trebuiesc cam doua zile sa pregatesc un meniu complet, pentru 2 persoane, à la carte cum s-ar zice. Intreb pentru ca am si eu in plan asemenea bufeturi si as vrea sa stiu cam ce timp trebuie sa calculez. Merci bien!

#177
Postat 30 January 2011 - 02:32 PM
Imagini atasate
#178
Postat 30 January 2011 - 07:51 PM
#179
Postat 31 January 2011 - 07:05 AM


#180
Postat 07 February 2011 - 11:38 PM
koral, la 30 January 2011 - 02:32 PM, a spus:
Ce dragalase sînt!Activeaza papilele la maxim!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges