Fac un mic resumé aici: Din fericire am gasit un apartament pe gustul meu. Este ideal pentru mine. Booooon. Cand m-am hotarat la el insa, nu m-am gandit ca mobilele voluminoase ar putea fi o problema si ca trebuie sa le aducem pe balcon...Dar si provocarea asta am trecut-o cu succes. La fel cum si pe cea cu becurile

Acum...coltul meu de zi, respectiv living-ul este foarte frumos plasat in fata balconului prevazut cu ditamai ferestroaia. Toate bune si frumoase, vedere faina ziua -cand eu oricum nu sunt acasa- dar! Cand vine seara si aprind lumina si TV-ul etc...s-a terminat cu sfera mea privata. De jur imprejur am nunmai case si oricine se benocleaza seara in casa mea, vede totul. Eu pe nemti nu am sa ii inteleg in veci cum pot sa traiasca asa. Eu insa vreau sa ma simt in casa mea complet in siguranta si protejata. Asa ca m-am dus eu intr-un magazin de specialitate jaluzele'n'cou si mi.au spus aia ca oricum trebuie facut totul la comanda si ca toat afacerea ar costa la 2500 euro. Avand in vedere ca jaluzelele cu pricina sunt facute la comanda, presupune ca raman aici pe veci, chit ca eu ma mut. Asadar nu sunt dispusa sa fac investitii in casa altuia. Am vorbit cu proprietarii care au spus ca nu, este mult prea mult...in termenii in care aia dau suma asta in doua zile de vacanta. In fine. Ca si celel doua persoane care au trait inaintea mea, au fost asa. Da de unde, ca cea care a stat inaintea mea avea ceva aplicat la ferestre. Nenea a spus a, da da...dar a lipit ceva dvs. sa nu faceti ca rama de lemn a absorbit lipiciul. Pai bine, si eu ce fac? Aia nu, aia nu. Da' eu am dreptul sa umblu in posterioru' nud oricand am chef, nu?
Asadar am hotarat sa apelez la simtul practic si intreprinzator tipic romanesc

Iata despre ce e vorba: