Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#1001
Postat 23 February 2012 - 11:30 PM
Maya, ce simpatic e mojarelul! De fiecare data cand merg in Roermond ma gandesc daca sa il iau sau nu, insa am deja doua. Super faine si castiga mereu in defavoarea presei de usturoi. Abia o folosesc pe aia.

#1002
Postat 25 February 2012 - 11:10 PM
Stiu ca multe dintre voi au strachini din astea, voi cum ati procedat?

#1003
Postat 27 February 2012 - 01:22 PM
#1004
Postat 27 February 2012 - 02:10 PM
#1006
Postat 09 March 2012 - 09:28 AM
pe fata

si pe dos

sunt micute (20x15x5), sa vad cand si cu ce le testez
#1007
Postat 09 March 2012 - 09:34 AM

#1008
Postat 09 March 2012 - 09:52 AM
Adriana, la 09 March 2012 - 09:34 AM, a spus:

Am luat si eu mielut acum vreo 2 ani, dar n-am apucat sa-l folosesc. Parca are o reteta, dar nu-s sigura. L-am luat din Germania si cand am venit incoace de Paste n-am apucat sa-l "umplu", iar mai apoi.... fie am uitat, fie n-am avut ocazia sa-l folosesc....

#1009
Postat 09 March 2012 - 10:36 AM

M-am gandit la un aluat dospit sau la ceva sarat de copt.De exemplu, drob in miel.
#1010
Postat 09 March 2012 - 11:03 AM
Eataly, la 09 March 2012 - 10:36 AM, a spus:
Asta e o idee splendida, in plus n-ai nici o problema ca creste sau curge, ca oricum drobul nu-si modifica decit foarte putin eventual volumul.
Mie imi iesise foarte bine dar cine stie ce si cum am facut daca n-am scris pe nicaieri

#1011
Postat 09 March 2012 - 11:46 AM
#1013
Postat 09 March 2012 - 03:05 PM
sper sa iasa ceva bun si bine sa am ce arata, daca tot m-am laudat cu tavile

daca nu, trec pe la rateuri sau tac malc
#1016
Postat 12 March 2012 - 09:56 AM
UpG, ce tigaie mistoaca, ma uit si eu de ceva asemanator!
#1017
Postat 12 March 2012 - 10:11 AM

#1018
Postat 12 March 2012 - 10:47 AM
