Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

  • 105 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#1001 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 February 2012 - 11:30 PM

Dexter, foarte faina si utila razatoarea ta. Am si eu una adusa din Provence si pusa des la treaba. Acum am toate ustensilele de bucatarie in cutii inca, insa abia astept sa le scot la interval.

Maya, ce simpatic e mojarelul! De fiecare data cand merg in Roermond ma gandesc daca sa il iau sau nu, insa am deja doua. Super faine si castiga mereu in defavoarea presei de usturoi. Abia o folosesc pe aia.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1002 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 February 2012 - 11:10 PM

Ieri le-am luat pe astea, scrie pe eticheta ca inainte de prima utilizare se tin 12 ore in apa.
Stiu ca multe dintre voi au strachini din astea, voi cum ati procedat?

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13302042244211.jpg

#1003 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 27 February 2012 - 01:22 PM

Eu i-am facut botezul oalei de lut smaltuita asa cum spui tu Any (12 ore in apa cu n mirodenii) insa cand am luat alta din Harghita, vanzatoare mi-a zis sa o fac cu untura si sa torn in ea apa calduta si sa o las asa cateva ore (4 parca)

#1004 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 February 2012 - 02:10 PM

Vezi postareaany_annette, la 25 February 2012 - 11:10 PM, a spus:

Ieri le-am luat pe astea, scrie pe eticheta ca inainte de prima utilizare se tin 12 ore in apa.
Stiu ca multe dintre voi au strachini din astea, voi cum ati procedat?

Exact cum scrie pe eticheta :D

#1005 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 04:19 PM

Multumesc mult fetele :D !

#1006 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 March 2012 - 09:28 AM

ia sa ma laud io ici-sha cu ce am primit de 8 Martie

pe fata

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-142-1331277721313.jpg

si pe dos

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-142-13312777887336.jpg

sunt micute (20x15x5), sa vad cand si cu ce le testez
fiica dacilor

#1007 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2012 - 09:34 AM

Le-am luat si eu de la Lidl acu citiva ani, am si testat dar nu mai stiu cu ce reteta, am cautat innebunind si in cutie si in Internet dar n-am scris niciunde reteta pe care am folosit-o si mai ales cantitatea care intra in forma, of :notworthy:

#1008 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 March 2012 - 09:52 AM

Vezi postareaAdriana, la 09 March 2012 - 09:34 AM, a spus:

Le-am luat si eu de la Lidl acu citiva ani, am si testat dar nu mai stiu cu ce reteta, am cautat innebunind si in cutie si in Internet dar n-am scris niciunde reteta pe care am folosit-o si mai ales cantitatea care intra in forma, of :thumleft:

Am luat si eu mielut acum vreo 2 ani, dar n-am apucat sa-l folosesc. Parca are o reteta, dar nu-s sigura. L-am luat din Germania si cand am venit incoace de Paste n-am apucat sa-l "umplu", iar mai apoi.... fie am uitat, fie n-am avut ocazia sa-l folosesc.... :notworthy:

#1009 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 March 2012 - 10:36 AM

Mielu meu si iepurasu mi-o curs coca pe toate partile.Am facut un aluat gen chec. :notworthy:

M-am gandit la un aluat dospit sau la ceva sarat de copt.De exemplu, drob in miel.

#1010 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2012 - 11:03 AM

Vezi postareaEataly, la 09 March 2012 - 10:36 AM, a spus:

De exemplu, drob in miel.

Asta e o idee splendida, in plus n-ai nici o problema ca creste sau curge, ca oricum drobul nu-si modifica decit foarte putin eventual volumul.
Mie imi iesise foarte bine dar cine stie ce si cum am facut daca n-am scris pe nicaieri :notworthy:

#1011 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 March 2012 - 11:46 AM

amintiri din vremuri demult apuse: paine in forma de miel - adusa la masa mirilor si daruita domnisoarelor de onoare - in limbaj popular drushte - , nu lipsea la nuntile taranesti din Maramures, din pacate nu-mi amintesc decat ca era "instrutzat" cu ramurele de pospan - asa se numeste prin zona un arbust mereu verde - si panglici colorate la gat, iar la urechi avea "cercei" din lana/ata rosie si nu se manca, il tineau tinerii casatoriti pana de usca si apoi il dadeau la pasari, cu cat tinea mai mult, cu atat si casnicia era mai trainica
fiica dacilor

#1012 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 March 2012 - 01:31 PM

Bris, sa le folosesti cu placere!

#1013 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 March 2012 - 03:05 PM

sar'na

sper sa iasa ceva bun si bine sa am ce arata, daca tot m-am laudat cu tavile :blob8:

daca nu, trec pe la rateuri sau tac malc
fiica dacilor

#1014 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 March 2012 - 11:11 PM

Am reusit sa gasesc poza, era pastele lui 2007
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-4-13314138569267.jpg

#1015 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 11 March 2012 - 10:45 PM

de Paste poa' sa ninga, poa' sa ploua, mi-am luat tigaie noua ... :wub:

Imagine postata

ce-mi place mai mult la ea, e ca are pereti inalti si-mi permite sa salt legumele in loc sa le intorc una cite una pe gratar

Imagine postata

i-am facut botezul cu niste cotlete de guitzache :rolleyes:

Imagine postata





#1016 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 March 2012 - 09:56 AM

Adriana, pai ti-a iesit misto.Ce reteta ai folosit?

UpG, ce tigaie mistoaca, ma uit si eu de ceva asemanator!

#1017 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 March 2012 - 10:11 AM

Pai n-ai cetit ca nu-mi amintesc ce reteta am folosit? si nici nu am scris nimic pe nicaieri asa :floare:

#1018 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 March 2012 - 10:47 AM

Credeam ca daca ai gasit poza, ai gasit sau ti-ai amintit si reteta. :floare:

#1019 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 March 2012 - 10:59 AM

din pacate nu si mor de ciuda :floare:

#1020 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 March 2012 - 05:46 PM

Faina tigaia Dana , sa o folosesti cu spor .

Arata acest topic


  • 105 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi