Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

  • 105 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#961 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 19 January 2012 - 01:56 PM

Am pozat cele doua spumuitoare sa vedeti comparatia .


Imagine atasata: monthly_01_2012/post-48-13269737089453.jpg


La treaba !

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-48-1326973761232.jpg


Imagine atasata: monthly_01_2012/post-48-13269738040347.jpg



Si am gasit un filmulet pe net sa vedeti cum functioneaza Aerolatte .
Tipul foloseste lapte slab si rece la fel ca mine .
Cica merge si cu lapte cald sau cu lapte gras si chiar cu lapte de soia
Eu nu am incercat .
Dar mai am timp sa ma joc cu el ....Imagine postata

[url="http://www.youtube.com/watch?v=q4pdjvbKliY&feature=related"]http://www.youtube.c...feature=related[/url]
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#962 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2012 - 02:04 PM

Mi-ai facut "pofta" sa-l cumpar :happy2: !

#963 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 January 2012 - 02:09 AM

Si mie!!!

#964 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 January 2012 - 04:46 AM

Radeam de una singura cand am vazut la ce se foloseste 'spumuitoarea' si eu am cumparat acu un an de la IKEA la pretul de 1 dolar si ceva, pt a amesteca laptele cu cacao si mierea - asa imi place mie sa beau si foarte fierbinte, nu conteaza cate grade sunt afara. Ma enerva la culme cand imi faceam lapte cu cacao si amestecam cu lingurita si ramaneau cocoloase, dar acum nu mai am problema asta.
Am sa incerc si eu sa vad cum iese spuma de lapte.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#965 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 20 January 2012 - 04:58 PM

Azi am fost la o cafea in Mall.
Si cu ce credeti ca ne-a facut Bar-boy-ul spuma de lapte ?Imagine postata
Ne-a adus-o separat de cafea,intr-o carafa mica din sticla .
Imi venea sa-l pup pe frunte.Imagine postata

Cred ca v-am innebunit de tot .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#966 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 January 2012 - 06:14 PM

Vezi postareaPiscotel, la 19 January 2012 - 01:56 PM, a spus:





Cica merge si cu lapte cald sau cu lapte gras si chiar cu lapte de soia
Eu nu am incercat .



Merge, merge ca doar capuccino e facut cu lapte cald.

Credeam ca la bar a adus si aerolaptele sa vi-l faceti singurei. :D

#967 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2012 - 09:19 PM

Lia, maine-l incerc si eu pe-al meu, dar mira-m-as sa faca spuma aia!
Maine, sper sa nu uit!

#968 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 January 2012 - 11:30 PM

Pe linga facut spuma cappuccino-ului lui Marco il folosesc pentru maglavaisurile de pus pe salate sau altele, de exemplu in seara asta am pus in borcanul de mustar unde mai era o lingurita de mustar, ulei si suc de lamiie si am amestecat cu chestia asta, a iesit ca o maioneza pe care am pus-o peste conopida fiarta.

#969 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 January 2012 - 11:36 PM

O chestie care se foloseste pentru a curata dovleac in cazul asta, kiwi, pepene galben, se pare chiar ardei (tre sa probez)
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-4-13274409746795.jpg

#970 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 January 2012 - 06:12 PM

Scobeste bine dovleacul?

Eu rotita asta cu trei lame: una dreapta, una zimtata si una de taiat in dungi.

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13275078120586.jpg


Comoda, invarti de banutul din mijloc si-ti alegi lama dorita.
In plus inelul ala de metal de deasupra scoate "ochii" incoltiti la cartofi.Indispensabil nu? :D

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13275078306094.jpg

Am mai spus eu pe undeva ca eu arunc chestiliciile astea de curatat cu tot cu coji.Poate asta ca-i mai mare il vad si nu-l arunc.

#971 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2012 - 06:19 PM

Vezi postareaEataly, la 25 January 2012 - 06:12 PM, a spus:

Scobeste bine dovleacul?

Eu rotita asta cu trei lame: una dreapta, una zimtata si una de taiat in dungi.

Comoda, invarti de banutul din mijloc si-ti alegi lama dorita.
In plus inelul ala de metal de deasupra scoate "ochii" incoltiti la cartofi.Indispensabil nu? :D

Am mai spus eu pe undeva ca eu arunc chestiliciile astea de curatat cu tot cu coji.Poate asta ca-i mai mare il vad si nu-l arunc.


Vaaaaai inseamna ca nu sunt singura!
Eu ultima data mi-am luat unul de la KA destul de voluminos, deci nu mai e pericol sa-l arunc la gunoi.

Sa-l folosesti cu drag si spor :D !

#972 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2012 - 07:24 PM

Numai voi si cu matusa il tot aruncati, eu nu l-am aruncat niciodata =))
da' e drept ca al meu e asa, poate pentru ca e destul de mare?
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-4-13275120139001.jpg
si oricum eu cojile le pun in bidonul de organice deci s-ar recupera la o adica

Lili, l-a curatat bine si repede desi e tare, cred ca va fi mult mai eficient la pepene galben pe care eu de obicei il curat cu unealta aia care face bilute si ma cam seaca la cit timp imi ia
plus ca sunt pereche, unul mai mare care merge la pepenele galben si asta mai micut

#973 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2012 - 07:32 PM

Vezi postareaAdriana, la 25 January 2012 - 07:24 PM, a spus:

Numai voi si cu matusa il tot aruncati, eu nu l-am aruncat niciodata =))

:) Eu da si era sa i-l arunc si pe-al soacramii!

da' e drept ca al meu e asa, poate pentru ca e destul de mare?
Atasament pelapatate.jpg
si oricum eu cojile le pun in bidonul de organice deci s-ar recupera la o adica

Daca-ti aduci aminte in timp util !

Lili, l-a curatat bine si repede desi e tare, cred ca va fi mult mai eficient la pepene galben pe care eu de obicei il curat unealata aia care face bilute si ma cam seaca la cit timp imi ia


#974 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2012 - 07:47 PM

Pai cojile merg intr-o cutiuta, care se varsa in bidonul de pe balcon, care se varsa apoi in groapa in care periodic amesteca Stefano cu lopata, intr-atitea etape se recupera =))

#975 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2012 - 07:48 PM

Vezi postareaAdriana, la 25 January 2012 - 07:47 PM, a spus:

Pai cojile merg intr-o cutiuta, care se varsa in bidonul de pe balcon, care se varsa apoi in groapa in care periodic amesteca Stefano cu lopata, intr-atitea etape se recupera :)


Asa da =)) !

#976 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 04:40 AM

Vezi postareaEataly, la 25 January 2012 - 06:12 PM, a spus:

Scobeste bine dovleacul?

Eu rotita asta cu trei lame: una dreapta, una zimtata si una de taiat in dungi.

Atasament IMG_1786.JPG


Comoda, invarti de banutul din mijloc si-ti alegi lama dorita.
In plus inelul ala de metal de deasupra scoate "ochii" incoltiti la cartofi.Indispensabil nu? :)


Am mai spus eu pe undeva ca eu arunc chestiliciile astea de curatat cu tot cu coji.Poate asta ca-i mai mare il vad si nu-l arunc.


si eu am luat vinerea trecuta ,rotita cu 3 lame, dar inca nu am folosit-o, am uitat de ea. Dar vazand la tine, pare sa mearga bine.

Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#977 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 30 January 2012 - 01:57 PM

Vezi postareaEataly, la 25 January 2012 - 06:12 PM, a spus:


Eu rotita asta cu trei lame: una dreapta, una zimtata si una de taiat in dungi.

Atasament IMG_1786.JPG



Se lucreaza confortabil cu el?
Ma intere mai ales partea aia care taie fidelue.
L-am vazut si eu pe undeva.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#978 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 30 January 2012 - 01:58 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 January 2012 - 11:36 PM, a spus:

O chestie care se foloseste pentru a curata dovleac in cazul asta, kiwi, pepene galben, se pare chiar ardei (tre sa probez)
Atasament svuotazucca.jpg

Deci cu scula asta se scoate tot miezul dovleacului?
Pe asta înca nu am vazut-o! :salut:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#979 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 January 2012 - 06:36 PM

Vezi postareaMaya, la 30 January 2012 - 01:57 PM, a spus:


L-am vazut si eu pe undeva.


Merge brici.La taiat fideluta am taiat doar morcovi.Ii fac salata lui Manu.Nu mi-am decojit degetele. :salut:

#980 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2012 - 06:54 PM

Vezi postareaMaya, la 30 January 2012 - 01:58 PM, a spus:

Deci cu scula asta se scoate tot miezul dovleacului?
Pe asta înca nu am vazut-o! :71:

da, abia astept sa-l probez pe pepene galben
ar merge si pe kiwi da' pe mine nu ma atrag deloc

Vezi postareaEataly, la 30 January 2012 - 06:36 PM, a spus:

Merge brici.La taiat fideluta am taiat doar morcovi.Ii fac salata lui Manu.Nu mi-am decojit degetele. :salut:

bine de tinut minte, eu am vreo 2 dar e foarte greu de taiat, fisiile ramin lipite plus ca la un moment dat ramine o juma de morcov din care nu mai poti taia nici o fideluta

Arata acest topic


  • 105 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi