Adriana, la 31 January 2013 - 08:05 PM, a spus:
Eu acum o folosesc pe asta din 2009 si sper sa ma mai tina mult daca n-o freca mama prea mult

Dar o folosesc doar pentru fiert pastele, le amestec cu sos in wok sau alta cratita sau in castron. Uneori mai fierb cite o leguma in ea si atit. Are un inceput de desprindere a teflonului pe fund in cerc, nu stiu daca e din cauza ca eu pun sarea in apa rece si formeaza un cerc si dauneaza pina se topeste, habar n-am. O folosesc pe asta exclusiv din cauza capacului pentru ca mi se pare cea mai eficace, la cele care au sita de aceeasi dimensiune sunt de spalat 2 oale in final. Mie sistemul asta mi se pare cel mai practic, inainte tot una de genul asta am avut mi se pare de la Tefal dar tot asa dupa multi timp s-a dus teflonul de pe fund. E usor si de spalat, de fapt eu doar o clatesc si trec o data buretele in ea, cind ma supar o bag si in masina de vase, am prins-o pe mama ca o freca de zor cu buretele pe partea care zgirie si am certat-o

Mai am una di aluminiu acoperit cu teflon care are 2 cosuri si o folosesc rar, cind tre sa fierb 2 paste diferite in acelasi timp.
Cred ca se pot folosi si cele din inox dar la alea mi-e urit tare sa stau sa le usuc si sa le lustruiesc ca nu-mi place daca nu sunt oglinda, asa ca aproape nu le mai folosesc si am o multime, de toate dimensiunile, deh, cadou de nunta.
Parerea mea e ca pastele tre sa fiarba la foc mare nu sa stea sa lalaiasca la foc mic ca le iese tot amidonul si se lipesc si devin moi, eu asa cred

sunt de acord cu tot ce ai spus, inclusiv cu ultima fraza!
In legatura cu vasutele de inox se spala, usuca si lustruiesc boboc, singurele la masina de spalat vase. Eu le ador! Imi plac mult, nu imprumuta gusturi, mirosuri si sunt indestructibile!
eu nu o vad pe a ta de care vorbesti, dar uite asa arata pyroflan de care iti spun ca am, vitroceramica (poze de pe net):

Maya, la 31 January 2013 - 10:52 PM, a spus:

DAR, eu fac cantitati mici de mîncare chiar si în asta cu volumul de 6,3 l (31 cm )

Mie îmi place sa gatesc in oale largi. Pîna si supa de galuste fac în lecreuseta albastra

tot ce ai in "craticioare" arata extra! nu-mi imaginam neam ca au 6,3 l! enormaaaa