Bucataria e gata !
Testul suprem l-am facut pe aragaz.Stiind ca-mi vin carpele,l-am lasat nespalat 3 zile,asta dupa ce am prajit pe el la greu . oua ,carnati oltenesti,clatite .
Am folosit carpa mai groasa exact asa cum explica videoul.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=HE22W9kUvMU"]http://www.youtube.c...h?v=HE22W9kUvMU[/url]
Pe placa aragazului am shpreiat cu
aqua kioris si abia apoi l-am sters peste tot.In locurile unde erau oarece pete,am freacat cu coltul rugos.In rest doar apa, fara pic de detergent.
Acum sclipeste.
No bine ,sa nu va asteptati sa faca din vechi nou ,ca asta nu se poate .

Carpa subtire e pentru finisaj si polish.
Geamurile le-am spalat tot cu carpa groasa si am finisat cu cea subtire . Sunt oglinda.
Carpa subtire nu lasa nici o scama si polishaza foarte frumos.
Am observat ca in locurile mai murdare ,functioneaza mai bine daca le spreiez cu apa. Daca nu , ....carpa parca se impiedica .
Daca se murdareste in timpul procesului de lucru,o speli in apa calduta ,o limpezesti bine,bine,o storci si ... da-i inainte Marioara !
Ma gandesc deja sa iau si Mopul
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Huej1Xosi_s"]http://www.youtube.c...h?v=Huej1Xosi_s[/url]
Acuma eu sper sa apara intr-o zi si carpa cu cheie si comanda vocala .