Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#1381 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 March 2013 - 05:37 PM

Vezi postareaEataly, la 13 March 2013 - 05:05 PM, a spus:

Eu le-am primit.De la Maya:

Atasament IMG_1274.JPG

Le-am primit din ianuarie.Le-am fotografiat atunci cu o reteta.Dar cum pozele finale de la reteta respectiva nu mi-au placut, nu am mai pus reteta.

Maya :icon_fessee: , le ador!

Wow Lilly !
Sa le folosesti cu drag.Imagine postata Sunt delicioase .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1382 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 March 2013 - 09:31 PM

Ma bucur c-au ajuns întregi, ca drum luuuuung au mai facut! Sa le folosesti sanatoasa, iar pozele sînt superbe! :icon_fessee:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1383 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 March 2013 - 10:58 PM

Sa le folosesti cu drag Lili, tare frumusele sunt :)!

#1384 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 14 March 2013 - 12:41 PM

Va multumesc fetelor! :(
Maya, iar, te mai tzuc o data! :(

#1385 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 March 2013 - 08:32 PM

Vezi postareaadi_edi, la 12 March 2013 - 03:25 AM, a spus:

Sistemul de la mop e tip velcro

ce bine că ai scris, că am şi eu un mop cu velcro, uitasem de el, acum pot să-i iau head de ecloth

alpha,
intrebai dacă e vreo diferenţă intre diferitele cîrpe sau e numai ca să le recunoaştem între ele. părerea mea este că da, mai ales cîrpele groase vs alea subţirele vs absorbante.

#1386 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 March 2013 - 12:36 PM

Merci, Dex
Deocamdata n-am cumparat mopul. Mai am un cap nou de folosit la mopul actual si m-am gandit ca e pacat sa-l arunc de nou, numai de dragul schimbarii
Cea pentru bucatarie, cu coltul abraziv, si cea de lustruit geamuri sunt excelente
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1387 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 24 March 2013 - 04:16 PM

Le am de ceva timp, am făcut atunci și poza, dar am uitat de ea.
Set suport de condimente, de la Lidl, 2 bucăți, și așa nu-mi sunt de ajuns. Imagine postata
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-84-136413464992.jpg

#1388 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 24 March 2013 - 04:42 PM

Dragute boni, sa le stapanesti sanatoasa!
M-au tentat si pe mine da mi-am dat seama ca eu nu pot fi asa de organizata, pus ca am cantitati diferite care nu stiu daca incap in sticlutele alea, motiv pentru care mi-am luat de Kaufland de la stantdurile de 4 lei cosulete de plastic. Numai ca acu-mi mai trebuiesc vreo doua...Imagine postata

#1389 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 March 2013 - 06:37 PM

Eu am 5 :hungry:
sunt pe etajera de deasupra aragazului, ce e in plus tin in pungute in dulap si cind se termina din borcanel adaug, asa in borcanel sunt mereu la indemina

#1390 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 25 March 2013 - 09:08 AM

Mulţumesc fumos, Iulia. Păi tocmai sticluţele mă ajută să fiu organizată. Altfel era mare harababură în dulap. Şi a fost frumos când le-am umplut şi le-a lipit Maia etichetele. Unele condimente aveau etichete pe punguţele în care le-am cumpărat, altele au primit etichete nou-nouţe. Nu se vede bine în poză...

Adriana, nici mie nu prea mi-ar ajunge. Dacă te uiţi bine în poză se vede în spate încă un rând de borcănaşe, cu capace verzi, gen condimente Kamis. Îmi plac pentru că sunt de sticlă, aşa că le reumplu.
Şi eu le ţin la îndemână. Altfel cred că aş folosi mult mai puţine. Dar aşa, iute iau ceva şi arunc în oală. :occasion15:
Raftul pe care stau e o nişă deasupra aragazului. Singurul lucru care nu prea mă încântă este faptul că se cam încălzesc. Dar până acum nu am observat să le facă rău.

#1391 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 April 2013 - 10:45 PM

Tot de la Tescoma penseta pentru peste, ca ma chinuiam cu penseta de sprincene, sper sa mearga asta mai bine.
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13653674805822.jpg
cleste si farfuriuta pentru pliculetul de ceai
aveam alt cleste de alta marca, asta e mai bun
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13653675555437.jpg

#1392 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 April 2013 - 01:00 AM

Vezi postareaAdriana, la 07 April 2013 - 10:45 PM, a spus:

Tot de la Tescoma penseta pentru peste, ca ma chinuiam cu penseta de sprincene, sper sa mearga asta mai bine.
Atasament pinzapesce.jpg
Atasament pinzate.jpg

Pardon madam, dar cu pensa aia de peste curata nu puteai pescui saculetul de ceai din cana? Si da-o naibii de treaba, chiar ciupeati toti la masa oasele de peste cu penseta ta pentru sprancene?

Desi te-ai chinuit tot nu esti in normative ..trebuia sa iei 4, sa aive fiecare membru al familiei clestisorul si farfuriuta lui personalizate, igienizate. :D
Astea-s din categoria " cine m-o pus? si sa vedeti ce o sa ma vaicaresc ca n-am spatiu si casa e mica, plina de pensete si cam atat "
La fel ca Lapo care si-o comandat despartitor de oua, l-o pozat, si apoi cand a intrebat-o cineva daca e multumita..a spus ca a uitat de el... Haide bre, serios?
The more I see, the less I know.

#1393 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,810
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 08 April 2013 - 03:47 AM

Vezi postareafloricica, la 08 April 2013 - 01:00 AM, a spus:

Atasament pinzapesce.jpg
Atasament pinzate.jpg

Pardon madam, dar cu pensa aia de peste curata nu puteai pescui saculetul de ceai din cana? Si da-o naibii de treaba, chiar ciupeati toti la masa oasele de peste cu penseta ta pentru sprancene?

Desi te-ai chinuit tot nu esti in normative ..trebuia sa iei 4, sa aive fiecare membru al familiei clestisorul si farfuriuta lui personalizate, igienizate. :D
Astea-s din categoria " cine m-o pus? si sa vedeti ce o sa ma vaicaresc ca n-am spatiu si casa e mica, plina de pensete si cam atat "
La fel ca Lapo care si-o comandat despartitor de oua, l-o pozat, si apoi cand a intrebat-o cineva daca e multumita..a spus ca a uitat de el... Haide bre, serios?

Nici pe mine nu m-o intrebat nimeni, da ma bag - penseta banuiesc ca e pentru pestele crud, pentru fileuri.

..."If you can't say something nice, don't say nothin' at all"...

#1394 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 April 2013 - 07:30 AM

Punct...si de la capat.
Achizitionat sambata, de la Izvorul Crisului (am o slabiciune pentru chestiile astea vechi, ne-am "arvunit" de acolo si o lada din aia de lemn, cum erau pe vremuri la tara, trebuie numai sa gasim cu ce sa o aducem)

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-639-13653989474183.jpg

#1395 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 April 2013 - 10:39 AM

Vezi postareafloricica, la 08 April 2013 - 01:00 AM, a spus:

Atasament pinzapesce.jpg
Atasament pinzate.jpg

Desi te-ai chinuit tot nu esti in normative ..trebuia sa iei 4, sa aive fiecare membru al familiei clestisorul si farfuriuta lui personalizate, igienizate. :appl:

Moarä Franta daca nu, pii foarte serios! L-am uitat, la fel cum uit sa imi inchei sireturile uneori, ori unde mi-am pus stiloul...care e in coc. Mdah, amnezii precoce, ce sa-i faci? O fi vreun semn de surmenaj intelectual, hah, tu ce zici?
Da io tot n-am inteles ce-ai cu despartitoru' meu de oua? Si cu penseta -care intre noi fie vorba- este folosita la filetarea pestelui, deci la scosul oaselor inainte de a-l face, plus alte intebuintari practice, cum ar fi scosul tuleielor din pieile pasaretului...ce-ai?
Dar ce imi este cu totul si cu totul neclar, de ce trebuie sa isi ia Adriana 4 -pa-tru- farfuriute si clestisori? Adriana, deci care serveste ceaiul cu voi, Perla ori Pufi? :appl:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1396 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 10:51 AM

Totusi tre' sa iti multumesc ca mi-ai adus aminte sa-i raspund Iuliei: Iulia, este perfect functionabil separatorul de albus. Chiar am facut niste negrese si am deschis cutia cu ustensile pentru cofeturi :appl: Inainte mi se spargeau mereu galbenusurile, mereu scapam unul in oala cu albus si trebuia sa il pescuiesc. Pentru cei care is foarte indemanatici cu separatul oualor doar cu coaja de ou, nu cred ca le trebuie.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1397 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 April 2013 - 11:32 AM

Io n-am înteles, de ca sa moara Franta pe chestia asta? :appl:

Pensetele ( de toate felurile ) , sînt foaaaarte utile în bucatarie!

Oare v-am mai spus? Mi-am luat o olicica de la Pyroflam, aia alba din vitroceramica. E suuuuper! Poate o sa-mi iau si una mai mare. Cea care o am are volum de 1 litru.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1398 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 02:31 PM

Ei bine, atunci Veta, sa moara Veta, na! :appl: Asta cu Franta e vorba unei foste colege de scoala generala. Ea cand se mira de ceva, ori era in diverse stari extatice, nervoase, astenice etc zicea "Sî moarî Frantza, uäi!"
Nush daca ai zis de Pyroflame dar pune si tu niste pozne, sa se dumireasca si moi despre ce e vorba.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1399 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 April 2013 - 03:24 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 April 2013 - 02:31 PM, a spus:

Ei bine, atunci Veta, sa moara Veta, na! :appl: Asta cu Franta e vorba unei foste colege de scoala generala. Ea cand se mira de ceva, ori era in diverse stari extatice, nervoase, astenice etc zicea "Sî moarî Frantza, uäi!"
Nush daca ai zis de Pyroflame dar pune si tu niste pozne, sa se dumireasca si moi despre ce e vorba.

Am priceput mai, dar na, lasa Franta în pace, ca oala Pyroflam e frantuza. Veta pe care am cunoscut-o chiar e moarta, fie iertata.
So, despre Pyroflam, a pus Daniella poze cu oalele, ca ea are multe. Eu doar una, si probabil voi mai lua inca una.
Pun o poza de pe net, ca a mea e acum în masina de vase :appl:

Imagine postata

Iaca si poza mea, cu ragout în ea :appl:

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-5-13654273496909.jpg

Ce-mi place la olita asta? Are o marime ideala pentru chestii care le fac eu, ca sosulete, cîteva legume, chiar si ragout-ul (de la meniul de Karfreitag) de rosii si masline l-am facut în ea. Îmi place feeligul ala cum se rumeneste ceva în ea, nu se prinde, si se spala super si ramîne de un alb impecabil. A avut deja de suferit o reductie de Montepulciano d'Abruzzo, ragout din rosii si masline, coptura la cuptor in care s-a maronit ca lumea... si totusi arata ca noua.
Place mult si capacul de sticla ca e într-una, cu tot cu toarta/mîner.
Aaaa, si s epoate folosi de la -40°C pîna la +800°C :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1400 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 April 2013 - 06:53 PM

si capacul de sticla merge si el la cuptor?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul