Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

  • 105 Pagini +
  • « Prima
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#1421 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 11 April 2013 - 09:35 AM

Vreau sa-mi mai scutesc minutele de frecat aragazul, capacul aragazului si imprejurimile si de-aia m-am gindit la o friteuza, una mica si ieftina. Habar n-am ce se poate praji acolo si care e treaba cu uleiul, trebuie schimbat la fiecare prajire? Daca bagi carne nu ramin resturi, ca la prajitul in tigaie?
Merita investitia sau nu?

Acoperitoare de silicon am si eu si e de 10 ori mai buna ca aia de sita. Se spala mult mai bine decit aia de sita care s-a imbicsit in citeva saptamini, chiar daca o spalam cit puteam de repede si de bine. Sper sa ma tina.

#1422 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 April 2013 - 11:45 AM

Vezi postareaCarmella, la 11 April 2013 - 09:35 AM, a spus:

Vreau sa-mi mai scutesc minutele de frecat aragazul, capacul aragazului si imprejurimile si de-aia m-am gindit la o friteuza, una mica si ieftina. Habar n-am ce se poate praji acolo si care e treaba cu uleiul, trebuie schimbat la fiecare prajire? Daca bagi carne nu ramin resturi, ca la prajitul in tigaie?
Merita investitia sau nu?

Acoperitoare de silicon am si eu si e de 10 ori mai buna ca aia de sita. Se spala mult mai bine decit aia de sita care s-a imbicsit in citeva saptamini, chiar daca o spalam cit puteam de repede si de bine. Sper sa ma tina.


Friteuza este cel mai nasol aparat care se poate gasi într-o bucatarie.
Practica, e doar din simplul motiv ca poti praji ceva crocant pe toate partile, fara a învîrti... în rest, tot pute în casa, chiar daca îi schimbi filtrul des. Daca folosesti grasimile special pentru friteuza, sigur sînt nesanatoase, or fi grasimi vegetale hidrogenate... daca folosesti ulei, se arde repede si at fi total nesanatos sa tot prajesti în el, chiar si a doua-treia oara. Sa-l tot arunci, nici asta nu e interesant, si nici sa tot cureti friteuza, care dupa o perioada, egal cum ai curata-o tot se aduna ulei care se încleiaza prin stiu eu ce striatii =)) Daca nu ai o friteuza "buna" la care poti controla temperatura, risti sa nu încalzesti uleiul la temperatura potrivita, iar ceea ce prajesti sa se îmbibe cu ulei. Daca îl încingi în nestire, îl arzi si iar nu e bine...
Daca prajesti carne, mai ales chiftele, tot cosul si pe unde se poate, se prinde maroneala lasata de carne, care se curata foarte anevoios. Ai arsura, deci clar ca nici macar a doua oara nu mai poti praji. Unii fac asta, dar eu consider ca nu e igienic si nici sanatos. N-are rost sa mai spun, deci friteuza nu e un lucru bun, parerea mea bineînteles.

Nici mie nu-mi place capacul cu sita, dar spalat în masina de vase iese de fiecare data impecabil. Eu nu folosesc asemenea capace. Nici cu sita, nici cu gauri, nici de silicon. Ma descurc fara :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1423 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 April 2013 - 12:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 10 April 2013 - 11:30 PM, a spus:



eu din toata seria care a aparut aici, pe care am luat-o in oferta (pe baza de puncte/timbru de la alte cumparaturi), la juma de pret, doar vasul asta de fiert la abur l-am pierdut... pana m-am hotarat eu nu mai aveau (la oferta). Oricum eu am unul din inox la setul Zepter si nu l-am fol decat de vreo 3 ori in 20 ani ... ca nici nu ma pricep cum e treaba cu el, prea bine.



Nu îti plac legumele fierte pe abur, sau nu-l folosesti ca nu ti se pare confortabil? Eu aburesc tot felul de legume. Te asigur ca-s mult mai gustoase fierte pe abur. Orice pireu de legume, de la mazare la cartofi, morcovi... etc, nici nu se compara cu unul în care legumele sînt fierte în apa! Deci noua ne plac foarte mult legumele fierte pe abur, stropite cu ceva ulei de masline, sau depinde ce legume - cu putin unt topit, verdeturi si sare, eventual piper.... etc.
Am un Steamer de inox, dar cu sertare de plastic, si cum vreau sa scot plastic si teflon din bucatarie, as vrea o oala din asta.


Vezi postareaDaniella, la 10 April 2013 - 11:30 PM, a spus:


Poate o sa incerc niste orez fiert la abur sa vad daca iese ca cel de la restaurantul chinezesc. ... cred ca am mai facut o data, dar numai tin minte. Si l-am mai folosit la fiert legumele de salata boeuf, gata taiate cubulete. Merge de facut si suc de rosii dupa cate retin. Tu la ce te-ai mai gandit sa-l fol? Oricum ideea e ca poti gati 2 feluri simultan, unul clasic jos si unul sus la abur.



Orezul fiert pe abur nu iese ca cel de la chinezi.
Legumele pentru salata de boeuf, da excelent, si la orice alta salata din legume.
In principiu si cel mai des, folosesc aburitoarele la aburit legume, folosite în diverse feluri, preparate mai departe sau servite ca atare, asa cum am spus, cu ceva emulsie, sau la garnituri cu sos (vezi friptura Adrianei în ulei de masline si lamîie), salate... etc
Doua feluri deodata, posibil si asta, dar nu e o intentie :)


Vezi postareaDaniella, la 10 April 2013 - 11:30 PM, a spus:


Ma bucur Maya, ca iti place vasutul. Asa e se curata impecabil oricat de tare s-ar arde si maroni (la cuptor), pe deasupra si repede, nici nu-i nevoie de inmuiat. Totusi mi se pare ca un pic prinde pe fund, mai repede decat cele de la Zepter. Tu la ce gradatie de la plita le folosesti?



Pîna la momentul de fata nu s-a prins nimic. Pe plita am folosit-o la toate gradatiile. De la minim la maxim :) În cuptor pina la 250°C.


Vezi postareaDaniella, la 10 April 2013 - 11:30 PM, a spus:


La ale mele am constatat un capac cu buza ciobita (pe la mine prin bucatarie se perinda cam multe maini) si nu stiu daca oi gasi de schimb ...deocamdata nu e bai, nu scapa aer, dar nu-mi place asa ... imi da senzatia ca as putea gasi cioburi in mancare ... . Stii cumva daca sunt capace de schimb?



Si eu as avea exact aceeasi senzatie, cred ca nu as mai folosi capacul. Sau poate merge cumva slefuit în locul cu pricina... Habar nu am daca se gasesc capace de schimb, dar ar trebui, nu? =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1424 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 April 2013 - 12:04 PM

Maya, tare fain SodaStream si eu ma tot invarteam sa iau unul, tot asa ca al tau cu sticlele din sticla.Da eu taman invers fata de tine, caci voiam bule mai putine si toate apele medii care le incercam erau prea acidulate.Acum am gasit una care-mi place si o primesc si acasa.

Al meu voia SodaStream ca sa-si faca cola =))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1425 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 11 April 2013 - 12:11 PM

Vezi postareaMaya, la 11 April 2013 - 11:45 AM, a spus:

N-are rost sa mai spun, deci friteuza nu e un lucru bun, parerea mea bineînteles.


Gata, deci nu iau. Cam asa ma gindeam si eu ca se intimpla, chiar daca n-am avut si n-am folosit niciodata. O sa-mi iau niste tigai noi cu capace de sticla care sa se potriveasca perfect si sa pot vedea ce e prin tigaie. Am mai avut dar am spart capacele si daca pun capac prin care nu vad, la fiecare ridicare de capac sare uleiul in toata bucataria.
Merci, Maya!

#1426 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2013 - 02:03 PM

Carmella, vin si eu cu parerea contrarie. De multa vreme vroiam sa iau o friteuza, dar pentru o singura persoana zau ca nu se merita. Sotul avea una, o Tefal Stylea, de muuulti ani si a fost folosita la greuceanu. Pupa-i-as nasu'. Sunt super incantata de friteuza. Nu o folosim des, de 5-6 ori pe an, de regula la party-uri, ideala pentru fritat finger-food, la Craciun si Paste eventual. Am folosit-o pentru orice. Ce imi place enorm este ca eu pregatesc ce trebuie (de regula aluaturi gen minciunele, gogosele, langosi, creveti tempura, "snitelele" romanesti si, evident, chiftelele, bulete de branza, de peste etc) si cand sotul e acasa il scot cu friteuza si cu toate alea pe terasa. Am facut de multe ori chiftele si carne la ea, dar nu s-a prins nimic. Cand s-a racit uleiul, scurg si sterg bine cu laveta si prosoape de hartie. Cu uleiul fac asa: in functie de ce anume prajesc si ce cantitate, daca uleiul poate fi refolosit la o adoua prajire, il strang si dau prin sita fina de doua ori si il refolosesc. De cand am friteuza, in casa la mine nu a mai mirosit a prajeala. Me happy, iar chestiile care ies la friteuza sunt foarte crunchy. Asta se datoreaza reglarii temperaturii necesare. Singurul vas in care am facut ceva si a iesit la fel de bun a fost cel de la Le Creuset. se intampla sa mai fac in el cand avem doar pentru noi doi doi langosi umpluti. De cele mai multe ori o scot la interval cand e big time :love7: Acum am de la soacra una nou-nouta, industriala, deci cu capacitate mai mare, dar nu am folosit-o inca.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1427 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 11 April 2013 - 02:15 PM

Merci, Lapo, dar tot nu-mi iau :love7: Eram cam de parerile pe care mi le-a impartasit Maya, dar am zis sa mai intreb. Daca era mai mic si usor de depozitat poate as fi luat, dar ocupa si mult loc. Ma si stiu cum sint, o tigaie e mai usor de spalat si tot o mai las cu ulei in ea pina am chef de bagat mina in apa, dar sa tin uleiul ala in friteuza citeva zile nu cred ca ii place. Pe de-o parte scap de spalat aragazul, dar dau peste friteuza... si nu, n-am masina de spalat vase :love7:

#1428 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 April 2013 - 03:52 PM

Pentru 5-6 ori pe an, se poate folosi o oala cu mult ulei încins. Nici macar nu e nevoie de sita. Eu am avut de-a lungul anilor mai multe friteuze, din toate categoriile. Cu vas care se scoate afara, mai usor la curatat, cu ulei care se scurge printr-o putzisoara, si, si... pe asta care se face cu putin ulei nu am avut-o, dar pentru ca am vazut si probat pe la altii, nu ma tenteaza deloc. E mare, ia loc, si nu ies cartofii asa cum lauda multi... degeaba. Dar hai sa nu ajungem la contraziceri :love7:

Ultima de la Tefal, scumpa cu toate alea si filtre extra wow, cu carbuni si cu reduceri de miros, etc, e tot o laie. A ajuns la gunoi (ala care trebuie, la reciclare :love7: ) Nu exista prajit ( în orice friteuza ) fara împutire de piele, perdele, etc! E clar ca alea mai bune scapa mai putin miros, dar tot pute! Po' sa aibe filtrul lui filtru! Afara pe terasa e ok. Oricum, mirosul e gretos! Iar uleiul normal/de floarea soarelui, rapita, etc, refolosit este extrem de nesanatos. Grasimile speciale, alea hidrogenate rezista mai bine temperaturii, clar... dar miros groaznic, toate, inklusiv de la Biskin incolo. De alea ieftine nici nu pomenesc, ca put nasolescu rau :love7:

Daca prajesti doua rînduri de chiftele (ca acum daca faci 20 de exemplu, nu intra toate odata), tot cosul e maro. În oricare dintre friteuze, a fost la fel. Eu le-am tot schimbat, cu speranta ca voi gasi friteuza friteuzelor. Toate le-am folosit putin. Satisfactie 5 % si neplaceri 95%.
Daca o folosesti rar, nu poti sa tii grasimea - nici macar filtrata (oricare ar fi), in friteuza, ca se rîncezeste relativ rapid, dupa ce a fost folosita...

Nu ma întelegeti gresit, nu vreau sa ma iau de cap cu nimeni, doar vreau sa-mi expun punctul meu de vedere, de patita tîmpa cu multe friteuze... Nu faceti ca mine :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1429 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 April 2013 - 03:56 PM

Vezi postareaIoana, la 11 April 2013 - 12:04 PM, a spus:

Maya, tare fain SodaStream si eu ma tot invarteam sa iau unul, tot asa ca al tau cu sticlele din sticla.Da eu taman invers fata de tine, caci voiam bule mai putine si toate apele medii care le incercam erau prea acidulate.Acum am gasit una care-mi place si o primesc si acasa.

Al meu voia SodaStream ca sa-si faca cola :love7:

Pai da, de ce nu? :love7:
Chestia e, ca nu e ca si CC originala la gust :love7:
Am luat siropelul ala de kiwi si para, e cel mai cumparat, dar nu prea ma convinge. O fi el destul de natural, dar gustul nu e chiar asa cum credeam. Poate cu apa rece o fi mai bun. Dar las ca vin ele fructele, si-mi fac eu siropele :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1430 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2013 - 04:43 PM

Nu stiu care e aia in care se fac cartofi prajiti cu ulei putin, a mea e clasica. Daca e sa imi fac cartofi prajiti, pai ii fac cum trebe :love7: Eu folosesc la prajit ulei normal, de floarea soarelui si nu se rincezeste. Il tin in borcan inchis ermetic, jos in boxa, unde temperatura este scazuta. Sa fiu sincera, eu nu am auzit ca uleiul de floarea soarelui ar fi nociv, daca il refolosesti. Cat am trait in comunism si aveam ulei la ratie, toate lumea il refolosea. La fel untura se foloseste si refoloseste (cel putin la noi, in Moldova). Acum, normal, cand faci panade si cand faci in cantitati mari, nu mai poare fi refolosit uleiul caci se arde, dar eu uleiul de la facutul cartofilor pai il pot refolosi, fie sa fac in el apoi tot cartofi, ori ceva panade. Atata timp cat este clar, curat si nu miroase (bine, o aroma lejera de prajit are) il filtrez si il refolosesc. Uneori il pun si la salate, pentru ca imi place aroma aia de prajit :love7:
Carmella, treaba cu spatiul este o belea, inteleg perfect. Acum m-am pricopsit de la soacra cu asta, cu o masina de facut paine si un taietor. M-am bucurat, e adevarat, dar in bucatarie nu am unde sa le pun...Eu am camara/subsol, jos in casa si am un raft pe care le tin. Dar ma enerveaza teribil ca de cate ori imi trebuiesc trebuie sa fac jde mii de drumuri sus jos. La fel si cu masina de spalat, aoleu!
Ce vroiam sa mai spun: pentru mine a fost decisiv faptul ca nu mai trebuie sa prajesc in casa, urasc mirosul de prajit imbibat in toate alea in casa.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1431 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2013 - 04:44 PM

Vezi postareaCarmella, la 11 April 2013 - 12:11 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 11 April 2013 - 11:45 AM, a spus:

N-are rost sa mai spun, deci friteuza nu e un lucru bun, parerea mea bineînteles.


Gata, deci nu iau. Cam asa ma gindeam si eu ca se intimpla, chiar daca n-am avut si n-am folosit niciodata. O sa-mi iau niste tigai noi cu capace de sticla care sa se potriveasca perfect si sa pot vedea ce e prin tigaie. Am mai avut dar am spart capacele si daca pun capac prin care nu vad, la fiecare ridicare de capac sare uleiul in toata bucataria.
Merci, Maya!


Eu am friteoza si cred ca am folosit-o de doua ori. Si e buna, se poate regla temperatura, ecc.
Sta degeaba in dulap.
Eu frig foarte rar, dar de ex cand frig peste, nu se compara absolut deloc friptul in tigaie cu cel din friteoza.
Pestele fript la tigaie e mult mai bun! Tigaie e mai larga, pestele se scalda acolo cum trebuie :love7: .
Eu cu riscul de a face miros in casa, frig la tigaie, asa cum s-a intamplat acum vreo 2 saptamani. Al meu mi-a zis sa frig la friteoza, binenteles ca imi convenea mai mult, nu stropeam tot aragazul, puteam sa si plec din bucatarie intre timp ca se programeaza, are ceas, dar prefer papa bun in schimbul comoditatii.
Carmella, nu ti-as recomanda. Investeste in altceva.

#1432 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2013 - 04:47 PM

Maya, eu la fript folosesc ulei de arahide, cica-i mai bun.

#1433 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2013 - 04:52 PM

:lol: Deci Carmella, treaba cu friteuza-i clara: perceptie 100% subiectiva.
Any, tu vorbesti de pestele panada la tigaie? Ori de peste prajit clasic la tigaie? Ca de prajit, si eu numai la tigaie il prajesc, cu manta de faina de malai ori de grau, in functie de pofta de moment.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1434 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2013 - 04:55 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 April 2013 - 04:52 PM, a spus:

:lol: Deci Carmella, treaba cu friteuza-i clara: perceptie 100% subiectiva.
Any, tu vorbesti de pestele panada la tigaie? Ori de peste prajit clasic la tigaie? Ca de prajit, si eu numai la tigaie il prajesc, cu manta de faina de malai ori de grau, in functie de pofta de moment.


Lori, eu daca frig peste, frig numai de ala mic de tot de cativa cm, de-l mananci ca pe caramele :-*.
Il dau prin faina remacinata de grau dur si la fript cu el.

#1435 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2013 - 05:03 PM

Deci un fel de panada, mmmmmmmmmmm. Pfuai oare de ce-am citit, oare de ce te-am intrebat? Mor de pohta, fata draga! Si si de invidie, ca ai niste minunatii proaspete, dar eu de unde palaria mea sa le iau? A-propos de Sicilia, noi ne uitam, adica revdem, La Piovra. Si ieri i-am zis eu lu' Enigelu ca stiu eu o romanca frumoasa, care traieste in Sicilia. Da' el de colo: Si e mafioata ori nu, ca daca nu e nu ma intereseaza :lol: Sper sa nu te superi, Enigelu' e cam dus cu pluta de felul lui :-*
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1436 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 April 2013 - 05:04 PM

lapo, ce-i panada, că ne mai auzind termenul mă uitai in dexionar şi cică-i supă :lol:

edit, nevărmaind, că m-am autolămurit, nu văzusem şi explicaţia de sub linie

#1437 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2013 - 05:18 PM

Huh, iaca pozna, am ger-românizat-o. Cum ii zice la noi, data prin faina, ou si pesmet? In germana "panieren", "Panade".
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1438 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 April 2013 - 05:19 PM

pane, cu accentul pe e :lol:

#1439 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2013 - 05:23 PM

Dex, bine-ai revenit :lol: !
Lori, eu il dau numai prin faina pestiucul. E pus pe shotii Enigelul :-* !

#1440 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2013 - 07:10 PM

Am folosit penseta de peste si merge excelent :-* Deci ma bucur.

Si eu am avut 2 friteuze, una veche careia ii puteam desface doar capacul si filtrul si alta careia i se scotea recipientul in care e uleiul, una e la munte alta pe raft nefolosite. Prefer sa prajesc in wok cite putin, ca prajitul oricum e bun mincat imediat deci se poate face cite un pic, e drept ca cine prajeste se sacrifica putin dar asta e. In felul asta se foloseste putin ulei care se poate arunca apoi fara probleme. Temperatura la fel se poate controla cu un termometru eventual si apoi e suficient sa prajesti cite putine chestii si astfel nu risti sa coboare prea mult temperatura uleiului. Probleme cu mirosul eu n-am ca prajesc numai pe terasa.
Deci Carmella, parerea mea data de experienta e ca daca ai prajit bine in tigaie pina acu poti continua la fel :) Dar daca simti ca nu mai poti trai fara friteuza atunci te inteleg si la senzatia asta nu mai conteaza nici un sfat :lol:

Arata acest topic


  • 105 Pagini +
  • « Prima
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi