Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#702
Postat 14 July 2011 - 05:20 PM
boabe de cafea, la 26 June 2011 - 07:45 PM, a spus:
Cam albastre pentru Horezu...
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#703
Postat 14 July 2011 - 08:25 PM
dragos, la 14 July 2011 - 05:20 PM, a spus:
boabe de cafea, la 26 June 2011 - 07:45 PM, a spus:
Cam albastre pentru Horezu...
Dragos, erau si culorile clasice dar mie astea mi-au placut. Si cum gusturile nu se discuta...
#704
Postat 14 July 2011 - 08:45 PM
boabe de cafea, la 14 July 2011 - 08:25 PM, a spus:
dragos, la 14 July 2011 - 05:20 PM, a spus:
boabe de cafea, la 26 June 2011 - 07:45 PM, a spus:
Cam albastre pentru Horezu...
Dragos, erau si culorile clasice dar mie astea mi-au placut. Si cum gusturile nu se discuta...
Da' nu e nimic rau in asta, pacatele mele! Nu sunt urate deloc. Doar culoarea albastra mi s-a parut ciudata in combinatie cu numele Horezu. Mai degraba ma duce cu gandul la Corund, desi motivele nu prea sunt chiar de Corund.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#705
Postat 29 July 2011 - 10:45 AM
#706
Postat 08 August 2011 - 09:04 AM
Am vazut 2 tavi rotunde pentru pizza (care le pot suprapune) de la Zenker care sunt gaurite si destul de usoare.
Aveti careva tavi de genul?Sunt bune? Iese bine pizza in ele?
#707
Postat 08 August 2011 - 12:33 PM
yoyo, la 08 August 2011 - 09:04 AM, a spus:
Am vazut 2 tavi rotunde pentru pizza (care le pot suprapune) de la Zenker care sunt gaurite si destul de usoare.
Aveti careva tavi de genul?Sunt bune? Iese bine pizza in ele?
Daca-s alea teflonate,sa stii ca mie nu-mi plac.Bineînteles ca asta nu înseamna ca nu îti plac tie.
Eu le prefer pe cele clasice.Ale mele astea-s :
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#708
Postat 08 August 2011 - 01:26 PM
Stiu ca mama avea tavi groase pentru pizza. Care o fi secretu lor pentru a iesi aluatul bun la pizza?
Cred ca gaurile acelea sunt pentru a lasa caldura sa patrunda mai bine aluatul. Sau ma insel?
Oricum Maya sa stii ca de fiecare data cand intru intr-un magazin de specialitate ma uit dupa o tava de fonta pentru cartofii la cuptor
#709
Postat 08 August 2011 - 01:44 PM
yoyo, la 08 August 2011 - 01:26 PM, a spus:
Stiu ca mama avea tavi groase pentru pizza. Care o fi secretu lor pentru a iesi aluatul bun la pizza?
Cred ca gaurile acelea sunt pentru a lasa caldura sa patrunda mai bine aluatul. Sau ma insel?
Oricum Maya sa stii ca de fiecare data cand intru intr-un magazin de specialitate ma uit dupa o tava de fonta pentru cartofii la cuptor
Tava aia de fonta am vazut-o zilele trecute în Kaufland.
Cît despre tavi,da pentru aia sînt gaurelele...dar acolo nu gaurelele sint problema ci materialul subtire,în combinatie cu teflon.
Astea de la Turk,care le am eu,sînt cele mai bune tavi pe care le-am avut eu vreodata.Se coace aluatul tottal difetit fata de orice alta tava!
Eu fac si alte chestii în ele.Chiar si omlete
Uite aici : http://artaculinara....ecei-la-cuptor/
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#710
Postat 08 August 2011 - 02:13 PM

#711
Postat 08 August 2011 - 04:49 PM
izuk, la 08 August 2011 - 02:13 PM, a spus:
Tare faine sunt! Sa le folosesti cu placere
#712
Postat 08 August 2011 - 05:05 PM
#713
Postat 08 August 2011 - 08:02 PM
Daca ai cumva Maya posibilitatea sa pui o poza cu tava de fonta sa stiu dupa ce sa ma uit. Eu cautam o tava mare ca de aragaz pe la noi prin magazine dar n-am gasit in schimb am vazut odata la Lidl insa n-am ajuns in timp util.
#714
Postat 09 August 2011 - 01:44 PM

Normal ca am servit un vin rosu!
#715
Postat 09 August 2011 - 03:33 PM
#716
Postat 09 August 2011 - 03:46 PM
boabe de cafea, la 09 August 2011 - 03:33 PM, a spus:
Multumim!
E vorba de unul si acelasi potir (prima poza e detaliu). Mai avem 2, dar fara picior. Le-am luat de la un targ de vechituri, de la gara!
#717
Postat 09 August 2011 - 07:24 PM
Noi mergem in Bruxelles la asa-zisele Brocante-tot un fel de targ de vechituri. Nu-ti pot povesti ce chestii am putut vedea!Si daca nu cumparam nimic si tot se merita sa-ti clatesti ochii
#718
Postat 09 August 2011 - 07:46 PM
eeeee,asa da!Ne-am delectat si cu un vin bun
Coole pocale!
Noi azi ne-am luat un frantuz rose.Sa vedem ce o sa aibe de povestit
Dan l-ar fi vrut pe al vostru,eu vroiam unu alb...asa ca am plecat cu un rose acasa
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#719
Postat 10 August 2011 - 02:22 AM
boabe de cafea, la 09 August 2011 - 07:24 PM, a spus:
Noi mergem in Bruxelles la asa-zisele Brocante-tot un fel de targ de vechituri. Nu-ti pot povesti ce chestii am putut vedea!Si daca nu cumparam nimic si tot se merita sa-ti clatesti ochii
Daaaa, ne plac si noua! A fost 4 euro potirul, l-am intrebat pe jupan. Mai erau multe, dar a zis pas, ca deja era al 3-lea.... Dar, i-am dat de grija sa se mai duca la piata aia (se tine in fiecare sambata si io taman ce m-am intors in tara) si poate i se mai leaga vreun pocal de laboante...
#720
Postat 10 August 2011 - 02:23 AM
Maya, la 09 August 2011 - 07:46 PM, a spus:
eeeee,asa da!Ne-am delectat si cu un vin bun
Coole pocale!
Noi azi ne-am luat un frantuz rose.Sa vedem ce o sa aibe de povestit
Dan l-ar fi vrut pe al vostru,eu vroiam unu alb...asa ca am plecat cu un rose acasa
Bun-bun vinu'! Chiar a alunecat pe gat la vale!
Am tot "testat" pocalele zilele astea, parca e mai bun vinul baut in ele!
Rose-ul ce-a zis? Cum fu la gust?

Ajutor









