Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#1521
Postat 09 July 2013 - 02:34 AM
#1522
Postat 06 October 2013 - 03:30 PM

doua farfurii si platou dreptunghiular (nu, nu l-am cumparat asa


doua farfurii albastre si un alt platou dreptunghiular, alb de data asta

doua farfurioare (desert?), una nu a vrut sa stea la sedinta foto, cealalta era deja pregatita pentru micul dejun


asteptand la casa sa platesc, si-a scos "nasul" dintr-un cosh, n-o puteam lasa, saracuta acolo, e ingusta, are numai doua laturi si seamana cu un aprinzator de aragaz


#1523
Postat 06 October 2013 - 04:03 PM
Dexter, la 08 July 2013 - 06:05 PM, a spus:
Scuze, numa' amu am vazut intrebarea! E doar de fonta, ne smaltuita. Am cumparat si una smaltuita de la kitchen aid, dar nu am folosit-o inca.
#1524
Postat 06 October 2013 - 05:34 PM
ikea?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1525
Postat 06 October 2013 - 08:21 PM
Daniella, la 06 October 2013 - 05:34 PM, a spus:
ikea?
ovcors, se recunoaste de la doua poste

multumesc frumos
#1526
Postat 06 October 2013 - 08:29 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1527
Postat 06 October 2013 - 08:37 PM
Uma, la 06 October 2013 - 04:03 PM, a spus:
cred că am avut o lună răgaz (sau 90 de zile?) să duc tigaia inapoi și am stat cu bonul și cutia la indemînă vreo 3 spătămîni pînă mi-am dat seama că de fapt o foloseam in fiecare zi. nu merge ne unsă, se lipește tot in ea, dar cu un pic de răbdare, i-am invățat șpilul. nu trebuie ulei mult, numai un film subțire și ies niște cărnuri nenicăăă! vaca pot să o "sigilez" pe aragaz și să o termin sub grill la 500 F, exact ca nenea din video. de cartofi prăjiți nici nu vă spun ...
#1528
Postat 07 October 2013 - 12:37 PM
Dexter, la 06 October 2013 - 08:37 PM, a spus:
Uma, la 06 October 2013 - 04:03 PM, a spus:
cred că am avut o lună răgaz (sau 90 de zile?) să duc tigaia inapoi și am stat cu bonul și cutia la indemînă vreo 3 spătămîni pînă mi-am dat seama că de fapt o foloseam in fiecare zi. nu merge ne unsă, se lipește tot in ea, dar cu un pic de răbdare, i-am invățat șpilul. nu trebuie ulei mult, numai un film subțire și ies niște cărnuri nenicăăă! vaca pot să o "sigilez" pe aragaz și să o termin sub grill la 500 F, exact ca nenea din video. de cartofi prăjiți nici nu vă spun ...
Ne-smaltuita? A mea e ca de gratar, nu o ung cu nimic, doar o pun la incalzit la medium ceva timp - friptura imi iese chiar mai buna decat la restaurant pentru ca stiu exact cat sa o tin pe fiecare parte (aia de vaca) Iese ceva fum, dar e asa de buna ca nu conteaza

Mi-am luat si 3 tigai de fonta tot asa, tot pentru ca vroiam sa fac sigilare-cuptor fara probleme, dar nu le-am folosit inca.
#1529
Postat 14 October 2013 - 10:48 AM


#1532
Postat 25 November 2013 - 06:31 PM
Sucitorul il am si eu dar nu l-am folosit niciodata

Eu mi-am luat asta pentru decoratii rapide, sper sa se curete mai bine ca alte marci despre care nu prea am auzit impresii bune

si asta pe care am luat-o in ideea de a o folosi in Thermomix/Bimby dar nu merge pentru ca e prea flexibila, merge in schimb la compozitii

Ambele Pedrini
si de Tescoma asta ca sa fac triunghiuri perfecte


#1538
Postat 26 November 2013 - 11:41 PM
#1540
Postat 18 April 2014 - 04:56 PM
pina acu le-am dus la compostiera pentru ca erau amestecate