Deci asa cum banuiam,tu ai setul de la Wilton,o sa te zapacesc cu intrebari in caz de vreo nelamurire,ceva!
Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
Postat 18 March 2010 - 02:24 PM
Deci asa cum banuiam,tu ai setul de la Wilton,o sa te zapacesc cu intrebari in caz de vreo nelamurire,ceva!
Postat 18 March 2010 - 02:27 PM
Stefana, faina achizitie. si eu am setul de flori, dar n'am timp sa'l folosesc
setul cu litere ma tenteaza si pe mine.
Sa le stapanesti sanatoasa si sa lucrezi cu spor
Postat 19 March 2010 - 07:14 PM
poza de grup :

acum pe rand :
cifre :

stelute , am si floricele si inimioare (sunt mici , cam 1-4cm diametru):

ceva forme de dat model pe pasta de zahar :

asa arata , are patru modele :

si inca ceva , un fel de pistol , la care se poate schimba capatul , pentru facut tot felul de snururi (sa vedem daca-mi va fi de folos) :

Va spun ca astea toate sunt de fapt pentru pasta fimo , de modelaj , da` eu m-am gandit ca daca-s bune pentru fimo , sunt bune si pentru pasta noastra de zahar . Le-am luat de la o firma care se ocupa cu asa ceva (fimo , margele si accesorii) , din Oradea , eu am gasit-o pe net , daca cineva vrea detalii le ofer cu placere pe pm .
Stefana , spune-mi te rog , literele tale , cat sunt de mari ? (si cat a costat? aici au setul cu 60 roni , sunt cam de 2 cm)
Postat 20 March 2010 - 07:39 PM
Sa-l folosesti cu placere si cat mai des
Stefana setul verde il am si eu de vre-un an dar nu am ambitie sa ma apuc de flori, mi se pare prea multa pierdere de timp, adica faci 3-4 flori in nush cate ore, sau cel putin eu
Literele m-ar tenta si pe mine dar nu sunt prea mari?
Felicitari pentru achizitii sa le folosesti cu placere
Doriana, uuu .... Aaaa, iiiii habar n-am ce sa zic, am amutit la ce faine chestii ti-ai luat. De ce sa pui pe PM? Eu sunt curioasa si cred ca multe fete sunt, pune aici adresa te rugam
Sa le folosesti cat mai des iti doresc
Postat 20 March 2010 - 10:12 PM
Doriana, la 19 March 2010 - 07:14 PM, a spus:
Stefana , spune-mi te rog , literele tale , cat sunt de mari ? (si cat a costat? aici au setul cu 60 roni , sunt cam de 2 cm)
uite asta e setul http://www.wilton.co...A7562DCB4E6860C ,a costat 15,79 plus ceva procent din cit am platit transportul. Literele pot sa spun ca au 1,5 cm nu mai mult.Eu sunt f multumita, si eu aveam senzatia ca-s ditamai literele, asa ca ajung la concluzia ca torturile pe care am vazut eu litere din astea erau de fapt niste chichinete de tortulete din alea pentru 2-3 persoane
Postat 21 March 2010 - 01:48 PM
Ramo , magazinul e pe sovata , vis-a-vis de o spalatorie , cum vii dinspre restaurantul vandana , scrie pe usa pamil . Pe pistol am dat 20 roni (al tau cat a fost?), nu l-am folosit inca , doar ca eu am fost tare incantata , ca are foarte multe capete , care se pot schimba intre ele .
Postat 21 March 2010 - 03:37 PM

si mi-am mai achizitionat ceva "scule"

si
Postat 21 March 2010 - 05:09 PM

Azi le-am cumparat.Au fost cîteva magazine deschise în oras...nu stiu exact cu ce ocazie.Poate din cauza echinoctiului de primavara ?
Înca nu le-am folosit,dar sper sa fie bune.Pîna acum am avut din cele clasice,unde trebuia sa învîrt eu.Astea-s cu baterii/acumulatori,si mai au si lumina...deci pot sa-mi piperez pasta si în întuneric...în cazul în care se ia curentul
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 March 2010 - 06:13 PM
Maya, la 21 March 2010 - 05:09 PM, a spus:
Azi le-am cumparat.Au fost cîteva magazine deschise în oras...nu stiu exact cu ce ocazie.Poate din cauza echinoctiului de primavara ?
Înca nu le-am folosit,dar sper sa fie bune.Pîna acum am avut din cele clasice,unde trebuia sa învîrt eu.Astea-s cu baterii/acumulatori,si mai au si lumina...deci pot sa-mi piperez pasta si în întuneric...în cazul în care se ia curentul
ori mergi ca Nigella noaptea pe la frigider
imi plac cu sau fara baterii
Postat 21 March 2010 - 09:06 PM
Doriana, la 19 March 2010 - 07:14 PM, a spus:
poza de grup :
acum pe rand :
cifre :
Moamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Steluta mica, cat e de mica?
Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
nelly_th2001, la 21 March 2010 - 03:41 PM, a spus:
Moama, ai fost la Czoki Max?Ai acolo cateva chestii ce le-am luat si eu anul trecut din debrecen(decupatorul ratusca), si cateva care le-am luat de la noi din oras de la un magazin Banutel care cred ca tot de la czoki se aprovizioneaza (chestia rosie de silicon pt inimi de gheata -apropo am facut inimi din pasta si ies bine
Maya sa folosesti cu placere rasnitele

si
Postat 21 March 2010 - 09:23 PM

si
Postat 21 March 2010 - 09:30 PM

si
Postat 21 March 2010 - 09:37 PM
Maya, la 21 March 2010 - 05:09 PM, a spus:
Super! Pot sa-ntreb de unde le-ai luat? Si cat au costat? (daca nu mi-s indiscreta)
Postat 21 March 2010 - 09:44 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 March 2010 - 10:02 PM
Postat 21 March 2010 - 11:55 PM
Postat 22 March 2010 - 12:27 AM
Asa ca am luat citeva putine micute chestiute pentru finger food
paharele transparente triunghiulare

patrate

in forma de picatura, de astea m-am indragostit de cum le-am vazut, sunt facute din porumb si biodegradabile

castronele patrate negre

tavite albe cu capac

si o proba

si am mai luat niste scobitori inodata intr-un capat fooarte chic dar pe care nu le-am pozat
Postat 22 March 2010 - 07:00 PM
gloxinia, la 21 March 2010 - 09:06 PM, a spus:
Moama, ai fost la Czoki Max?Ai acolo cateva chestii ce le-am luat si eu anul trecut din debrecen(decupatorul ratusca), si cateva care le-am luat de la noi din oras de la un magazin Banutel care cred ca tot de la czoki se aprovizioneaza (chestia rosie de silicon pt inimi de gheata -apropo am facut inimi din pasta si ies bine
eu toata tablaraia am luat-o de la real o parte si din piata, sunt prinse in niste bratari ,de la banutel am inimioara rosie (mesi de pont)si iepurasul cu baloane si ouale tot de la banutel(vreau sa incerc sa le imprim pe pasta sa vad ce iese),tava cu inimi si aia cu iepuras sunt de la un magazin chienzesc;daca te referi la chestia aia cu varf este ustensila mea de scris

Ajutor