Forum Culinar: Tagliatelle cu pesto de ciuperci si busuioc - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tagliatelle cu pesto de ciuperci si busuioc

#1 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 October 2010 - 03:50 PM

O reteta simpla,rapida si deliccioasa! :appl:


  • 400 g ciuperci,feliate gros
  • 1 legatura busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g Pecorino Romano,razuit
  • 1 lingura seminte de pin
  • 50 ml ulei de masline extra vergine


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-12881007594.jpg

Se rumenesc ciupercile pe gratar sau tigaie fara adaos de grasime.
Dupa ce se racesc se pun în blender cu restul ingredientelor si se macina pîna se obtine textura dorita/în functie de gust...fie fina sau mai groaba.

Se serveste cu paste,dar merge bine si pe pîine prajita.
Restul de pesto îl puteti pastra într-un borcan cu capac la frigider.


P.S.- nu va lasati influentati de culoarea "pestolui" :D

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 October 2010 - 04:40 PM

Arata incredibil de bine ,pesto cu ciuperci e chiar pe gustul meu,ce faine arata pastele,sunt ondulate,parca-s coafate sa stea in farfurie,cu bigudele''de pesto cu ciuperci si fundita de busuioc :appl:

#3 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 October 2010 - 06:19 PM

Sorella, ce fel de ciuperci ai folosit, champignon?

#4 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 October 2010 - 06:48 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 October 2010 - 06:19 PM, a spus:

Sorella, ce fel de ciuperci ai folosit, champignon?

Da.Ciuperci foarte proaspete înca cu palaria nedesfacuta.Sint tari si nu lasa apa dleoc daca le faci pe ceva incins bine.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#5 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 October 2010 - 06:50 PM

Vezi postareaGeany, la 26 October 2010 - 04:40 PM, a spus:

Arata incredibil de bine ,pesto cu ciuperci e chiar pe gustul meu,ce faine arata pastele,sunt ondulate,parca-s coafate sa stea in farfurie,cu bigudele''de pesto cu ciuperci si fundita de busuioc :occasion15:

Geany,si mie mi-l place,si asa îl manînca si Denise(desi a inceput sa-l manînce si pe ala doar din frunze..adica busuioc,rucola,leurda...etc,ca înainte nu prea-l adora.Minca doar la foame de lup :P )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 October 2010 - 09:30 PM

Vezi postareaMaya, la 26 October 2010 - 06:48 PM, a spus:

Da.Ciuperci foarte proaspete înca cu palaria nedesfacuta.Sint tari si nu lasa apa dleoc daca le faci pe ceva incins bine.

Priceput-am. Mersi :notworthy:

#7 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 October 2010 - 12:07 PM

Mamma mia ce nebuneala de arome. :P In curand si in farfuria mea.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi