![:appl:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/41.gif)
- 400 g ciuperci,feliate gros
- 1 legatura busuioc
- 3 catei de usturoi
- 50 g Pecorino Romano,razuit
- 1 lingura seminte de pin
- 50 ml ulei de masline extra vergine
![Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-12881007594.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2010/post-5-12881007594.jpg)
Se rumenesc ciupercile pe gratar sau tigaie fara adaos de grasime.
Dupa ce se racesc se pun în blender cu restul ingredientelor si se macina pîna se obtine textura dorita/în functie de gust...fie fina sau mai groaba.
Se serveste cu paste,dar merge bine si pe pîine prajita.
Restul de pesto îl puteti pastra într-un borcan cu capac la frigider.
P.S.- nu va lasati influentati de culoarea "pestolui"
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)